Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lupy67

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy tűnik, hogy szép csendben elindult egy rockrádió az FM 103.9-en A Rock néven. Egyelőre négy műsorvezető személyét hozták nyilvánosságra, közülük hárman az egykori Rock FM-nél is dolgoztak...
Lupy67 2021.12.21 19:10:34
@11110000: Kisót mindig is megélhetési rockernek gondoltam, akkor épp ide dobta a gép, azt csinálta. Jómunkásember, de a Dankó rádión kb. ugyanezt a szintet hozná. Büdi nekem nagyon bejött, laza, humoros, mintha nem is műsort vezetne, hanem csak élne és az ő élete ilyen volna. Azt, hogy akkor a tulajdonos a Sláger túlélése mellett döntött, komoly hibának gondolom. Ezt a brandet kellett volna fejleszteni, nem még egy gagyit meghagyni a másik 10 mellett.
Hosszan lehetne vitatkozni, mit kellene az általános iskolásokkal, mint kötelező olvasmány olvastatni. Bár az Egri csillagok és A kőszívű ember fiai is közel állnak hozzám, nem a mai kiskamaszoknak valók. A Légy jó mindhalálig pedig felnőtt regény, hiába egy kisfiú a főszereplő. Annál már csak az…..
Lupy67 2020.11.25 19:43:12
@zachary: azt, hogy ezeket nem olvastad, tükrözi a hozzászólásod. Nincs ezzel baj, még pótolhatod...
Lupy67 2020.11.25 20:37:08
@zachary: hát persze :)
Az első rész nagy sikere után most itt a folytatás! A blog Facebook-csoportjában lévő tagok képeiből egy újabb válogatás, a furcsábbnál furcsább alvós pózokból. Neked melyik a kedvenced? ..
Lupy67 2020.11.25 19:52:23
     "Az új igazgatósági tag, Sztankóczy András a baloldal vezető propagandistája."    Ezt bírta leírni ma az Origo. Amit aztán azonnal átvett a Mandiner, nem szemlézte, pártutasítást nem szemlézünk, hanem állunk mereven, mint Roziban a Radnóti Ákos. A kedves Olvasó sajnos nem tudja, hogy kicsoda…..
Lupy67 2020.07.24 21:42:09
@whale: :-)
  A 10 legsikeresebb, legnagyobb bevételt hozó sportfilm bemutatása ennek a cikknek a témája. Azonban ez nem egy tökéletes lista, mivel nem mindenhol és mindenkinek jelenti ugyanazt a sportfilm. Ha megnézzük az interneten található hasonló listákat, ott olyan filmeket is ide sorolnak, amik inkább…..
Lupy67 2020.07.23 21:54:01
@sétá ló: szerintem se, de ha rákeresel a sportmovie kategóriára, ezeket simán odarakja. Rocky meg a box, mint sport... Minden ökölvívó nyihogva röhög, ha látja, amit művel a ringben. Ennyi erővel a Maraton életre halálra is befért volna, mert D. Hoffman néha fut benne.
„Azok a gazdaságok lesznek a digitális átalakulás nyertesei, amelyek a magas hozzáadott értékű, folyamatos fejlesztést igénylő digitális termelésre rendezkednek be. Európa – és benne Magyarország – esélyei a kiberfizikai térben folyó versenyben való megmaradásban rejlenek.” „A kötöttségektől…..
Szerettem inni. Nem magamban, nem otthon cél nélkül, hanem társaságban. Jól bírtam a piát, nem voltam tőle hülye, másnapos is alig, de nagyon nehezen tudtam tőle teljesen megválni. A környezetem ráadásul nem is értette, hogy miért teszek ilyet, én pedig azt, hogy miként éljek alkohol nélkül.…..
Van az a realista, ámde egyre népszerűbb nézet, miszerint minden nép megérdemli a kormányát (vegyük itt az "érdemnek" abszolút értékmentes felfogását, kb. mint a "képesség" következményét, ebben az esetben közösségi méretekben). Aztán van az a lelkesült, "nemzeti" álláspont, miszerint (esetünkben) a…..
       Ma reggel Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagy nyilvánosság előtt közölte egy riporterhölggyel, hogy erős, reggeli erekciója van. "Magabiztosabb, fickósabb vagyok most péntek reggel" - mondta. Azt, hogy valaki ekkora hassal, hogyan tudta ellenőrizni a kora reggeli magabiztosságát, azt nem…..
Fészbukoznak, és sok embert érnek el. Az igazságügyi miniszter tiltakozott egy brüsszelita támadás ellen, és verssort idézett Petőfitől: „Az idő igaz,/ s eldönti, ami nem az.” Vagyis az Orbán-kormány intézkedését az idő majd kiforogja, és igazolja. A volt MSZP-elnök egy vidéki színházigazgató lánya.…..
A Magyar Tévéhíradó története 1957-től a rendszerváltásig...
Lupy67 2020.03.12 06:15:30
@Head Honcho: A földfelszíni sugárzás nem szűnt meg, csak digitális lett. Simán fogható bárhol az országban.
Lupy67 2020.03.15 06:15:06
@Head Honcho: Nem, Te nem azt állítottad. "a földfelszíni sugárzás hiányának végett", írtad. Na a sugárzás nem szűnt meg, csak átalakult digitálissá, DVBT lett. Amúgy a Junoszty is alkalmas lehet rá, egy set top boxal és egy secam konverterrel. Az elektrotechnika és a távközlés furmányos dolog....
Minden filmkedvelő ember életében vannak meghatározó filmek, melyeket bármikor szívesen elővesz, és melyek nagy mértékben formálták a filmes ízlését. Jó magam sem vagyok ezzel másképp, és ennek apropóján úgy gondoltam, arra vállalkoznék, hogy listába szedem azon filmeket (vagy legalábbis egy…..
Lupy67 2020.03.07 20:45:37
@GeekGeneráció: :)) Már nem voltam szomjas amikor írtam, ráadásul a Végtelen történet általában a legsötétebb gondolatokat gerjeszti bennem. A bólogató plüsskutya Limahl szoprán sivításával mindig Ford F. örökbecsű hasonlatát idézi meg bennem a sajtreszelő helyes használatáról. A Conan jellemzésed szellemes, de gyermekded lélek lévén mégis rajongok érte, bár tény, hogy a zene is viszi a hátán a filmet.
Kezdjük a sor elejét néhány hashtaggel. #kocsogaudis, #parasztbéjemvés #hülyeszuzukis. Ha kidühöngtük magunkat, kezdjünk el a saját házunk táján is sepregetni. Senkivel sem fordult már elő, hogy véletlen tovább maradt fent a távolsági fényszóró vagy az irányjelző ugye? Mindenki pontosan tudja és…..