Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twentyone

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Seatosok félelem nélkül 2010.03.26 08:53:00
Még mielőtt ma este elstartolok Balfra, hogy az egész hétvégét a kommentelők színe-javával (na jó, annak egy részével) töltsem, kaptok mára is egy sztorit! A rendszeres olvasók tudják, hogy már többedszerre visszatérő levélírónk, Tornado86 történetei általában elrettentő…..
twentyone 2010.03.30 12:11:17
@labi:
Utánanéztem ennek a dezsőmail-es blognak. Hát beszarok rajta:) főleg a needforspeed-es ökrösszekéren:D
Belsőség Öld meg, ha tudod 2010.02.15 18:14:00
  Mi a közös a szarvasban és a jávorszarvasban? A totálkár. Vélemények azonos című írásunkról. ..
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...
  Most megtudhatja, reggel miért áll a sorban, amikor haladhatna is. Vélemények azonos című írásunkról...
twentyone 2009.12.02 13:44:55
@ccorsa: minden értelemben. pfuj. [nyelvkiöltősszmájli]
Richelieu nemrégiben átlagpolgárként kezdte a napját, majd percekkel később már a Star Trekben szerepelt, élő egyenesben. Inkább nem is írok elöljáróban ennél többet, ő úgyis mindig kisregényt ír, elég lesz azt elolvasnotok! Ismét le kell írnom egy érdekes kis sztorit, túl…..
Egy barátjának szeretne segíteni Dániel, ugyanis a szerencsétlenül járt Corsa tulajdonos autójába beleszállt egy szlovák rendszámút Subaru, majd szó nélkül lelépett, be sem pillantott, hogy nem lett-e valakinek valami baja. Aki tud valamit a lenti képen látható Impreza…..
twentyone 2009.08.19 12:04:36
@Jankove: pont 1 éve volt, emléxem: konvojban haladtam 2 kollégával a belvárosban. én leghátul fabiával, középen az 1ik kolléga octaviával, az elölső pedig alteával. az astoriánál előttünk hirtelen fékezéssel egy matiz szabálytalanul akart megfordulni, satufékezett mögötte a kolléga, őmögötte az octáviás belement, én hálistennek meg tudtam állni mögötte, anélkül h hozzáértem volna.
a matiz, látva h a láncreakciót ő indította el, korrektül félreállt. felmértük a károkat. az oktávos gyerek egyből nekem esett h ki haladt előttem, láttam e a rendszámát? mondom te voltál előttem, igy is volt. Azért kérdezte ezt a kolléga, MERT AZ OCTAVIÁNAK A HÁTULJA IS GYŰRŐDÖTT!!! A hátulján Nem volt másik kocsi ütközésnyoma, csak a lökhárító és a csomagtérajtó körüli illesztések deformálódtak.
kolléga kissé hitetlenkedve nézett rám, az irodában is furcsállották az állításomat, de énrám se lehetett fogni mer az általam hajtott fábián se volt 1 karc se. Sztem 1xűen az az magyarázat, h az octavia egy kategóriájában olcsó autó, tehát az anyaggal is spóroltak, és a gyűrődési energia hátra elvezetődött. amúgy ezeket az autókat eladásra vittük, nekem meg az volt az 1. napom a cégnél.
A sztori nem kacifántos: mivel gazdája annak idején eladta lelkét a bajor ördögnek, így nem csoda, hogy pár E28 és E34 után, 850 ezer forintért hozzá került mai tesztalanyunk. Első körben atomjaira szedte (ennek persze – kellő tapasztalat híján – ne álljanak neki…..
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
twentyone 2008.12.17 23:19:19
Jómagam sem vagyok sokkal idősebb a videó főszereplőjétől.
diákmunkásként idén nyáron dolgoztam egy autókölcsönzőben sofőrként. semmi különösebb kritérium nem volt csak legyen 2 éves jogsid.
kurv@jó volt.
Először csak olcsóbb négyhengeres autókat kaptam, majd idővel bíztak rám V6 TDI multivanokat, A6osokat. "Az idő pénz"
jelszóval nyomtuk is nekik ahogy a csövön kifért, és még fizettek is érte. persze nem nyomultunk tiltásig, de azért igyekeztünk minél többet kihozni a motorból.
Tegnapelőtt sárgán villogó lámpás kereszteződésben sétáltam át az Üllői út túloldalára a zebrán (leülni, kapaszkodni - villamoshoz!). Mentem mindenféle félelem nélkül, mert láttam, hogy a jobbról érkező Corolla lassít, gondoltam azért, hogy elengedjen. Aztán mikor már a…..
twentyone 2008.09.09 16:18:48
Nem jártok jól, ha ledudáljátok az öreg néniket:
www.youtube.com/watch?v=D-ogrMr4lWc
Egyébként az általam leginkább utált szabálytalanulátkelőgyalogosfajta a nihilista barom rocker/csöves, aki nyugis kimért léptekkel kel át ott, ahol nem lenne neki szabad, közben egyenesen a vészfékeződudáló autós szemébe néz, és f@szt mutat neki.
killtheradical Közellenség 2008.07.24 06:31:00
Én vagyok a köz ellensége. Legalábbis a közszolgáltatásoké. Persze nem, de most az leszek. Fizetek ugye adót, eddig tiszta, ebből tartják el az államot: épül az autópálya, megy a segély, meg a gyógyszerártámogatás, meg a közszolgák fizetése. A közszolga, a közalkalmazott…..
twentyone 2008.07.24 12:00:48
sajnos oan országban élünk, ahol a qrvamagas adó mellett még pluszba kell fizetni az állami szolgáltatásokért. Az illetékek meg a többi hivatalos lehúzás mellett a rohadthosszú várakozási idő a bosszantó.
Hálistennek ritkán van dolgom az okmányirodában, de mikor bementem h a jogsim elkészítését kérelmezzem, szerencsém volt. Persze ezt nem arra értem h nem kellett fizetnem az illetékért.
Előzetesen interneten regisztráltam be az "ügyfélkapun". ki is dobott egy megfelelő idöpontot, és el is mentem a megadott időben. Megyek a ügyintézőhöz, mondom neki neten regisztráltam h most nekem kéne intézni a jogsit, itt a csekk az illetékről, úgyhogy pörögjön!(persze ennél szebben fejeztem ki magam előtte). Erre mondja h a nevem nincs a jelentkezők közt. Erre csak mondtam a magamét h igenis regisztráltam, bejelentkeztem, emailt kaptam meg minden. végülis nem telt sok időbe, beadta a derekát és azt mondta, hát jó még van 9perc a következő ügyfélig, gyorsan elintézi nekem a jogsit. Úgy is lett, kitöltöttem, aláirtam amit kell, végül elköszöntem és 2 héten belül megérkezett a jogsi. De esküszöm, én nem kifogásként jöttem az ügyfélkapus bejelentkezéssel, hanem tényleg azt hittem, h sikerült szabályosan bejelentkezni.
Amikor ezt elmeséltem anyámnak, kapott az ötleten, neki is dolga volt az okmányirodában, viszont ő már szándékosan játszotta el ugyanezt az ügyintéző előtt. neki is bejött az e-ügyfélkapus kifogás.