Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dalos

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasúti kirakodással kezdetét vette a holland haderő már hagyományosnak nevezhető, dandárszintű magyarországi hadgyakorlatának 2016-os kiadása. A hajmáskéri rámpánál jártunk. A VC16 legnagyobb tűzerejű szereplője a PzH 2000 gördül le a pőrekocsiról a hajmáskéri rakodónál. Fordulat a…..
dalos 2016.01.23 13:25:10
@Levente B.: Köszi a gyors választ!
Három év elteltével ismét repülőnap Kecskeméten! Ha a 2010-es maximum elérése idén nem is lehetett reális célkitűzés, a szervezők kezdők, a környezet kedvezőtlen (megszorítások Európában és Amerikában), alighanem mégis egy sikeres rendezvény előtt állunk - főként, hogy…..
A héten zajlottak Szerbiában a Második találkozás (Drugi susret) című film premier előtti vetítései. Zseljko Mirkovics alkotása arról szól, hogy több mint egy évtizeddel a Jugoszlávia elleni légi háború után miként találkozik a szemben álló két oldal egy-egy szereplője,…..
dalos 2012.11.04 16:19:06
Végre. Már hetek óta vártunk erre a bejelentésre, de megérte. Végre a kormány tisztára mosta becsületünket, és igazolta a korábban igazolhatatlannak gondolt lépését. A döntés pedig mindannyiunk számára azonnal látható, pozitív hozadékok tömkelegét fogja kínálni.Tegnap…..
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
dalos 2012.08.09 10:38:55
@OmegaMale: Itt is újra kell festeni a buszokat az egységesség miatt nem? És akkor nem az lenne a lényeg, hogy olyan legyen a szín amilyet a nép "szeretne"? Vagy legalább meglenne a lehetőség erre...
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Május 23-án, hétfőn a BKV kivont a forgalomból 43 metrókocsit, "mert azok potenciális balesetveszélyt jelenthetnek", idézve Tarlós Istvánt. Előtte való héten ugyanis a megszaporodó metróhibák csúcspontjaként kiégett egy metrókocsi. A Fővárosi Közgyűlésen, ahol…..
dalos 2011.06.10 16:29:03
Nocsak! Úgy látszik a francia bíróság mégis nekünk kedvez:
index.hu/belfold/budapest/2011/06/10/a_bkv_nyert_masodfokon_versaillesben/

De ettől függetlenül remélem kijavítják a hibákat és jövőre már ezek a metrók gurulnak nálunk...
Íme egy csokor a múlt héten Szicíliában fotózott fegyverzeti konfigurációkból és érdekes függesztményekből. A líbiai légi hadműveletekre tekintettel csakis élesben!Kanadai Hornet Trapaniból, AIM-9M a törővégen, GBU-12 a külső tartón. A szürke színű bombatest csökkentett…..
"Azt hiszem kezdődik valami országos hülyefesztivál, arra edz mindenki." - írta nekünk az egyik olvasónk, majd jött a lényeg. "Világviszonylatban egyedülálló példa nélküli, botrányos, felháborító eset történt. Monok település képviselő-testülete múlthét…..
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
A 600 milliós reklámkampányról óhatatlanul is eszembe jutott, hogy ellenzékből hányszor emelte fel a szavát a Fidesz a közpénzből finanszírozott propaganda ellen. Persze más a kampány és más a kormányzás, ahogy az ősi mondás is tartja.Addig is,  amíg elkészül a…..
dalos 2011.04.22 20:29:13
@doctorgoa: Már megtették! CSak kapitalista szombatnak hívják...
Ma Fredrik Reinfeldt svéd miniszterelnök bejelentette, hogy a NATO felkérésére Svédország 8 Gripen vadászgéppel, egy C-130-assal és egy „felderítőgéppel” részt vesz az 1973-as ENSZ BT-határozat kikényszerítését célzó Unified Protector hadműveletben. A gépek…..
dalos 2011.03.29 18:25:15
@zord:
Arra gondoltam, hogy póttankokkal letudja pl. a Szicília Líbia távot oda-vissza.
Közel három év után ma végérvényes, másodfokon lezárt Szoboszlai Barna bírósági ügye. 2008. július 1-én éjszaka három ittas férfi (aznap volt a segélyosztás) áramütést szenvedett egy kesznyétei ház kertjében, mivel a tulajdonos, Szoboszlai Barna a veteményes köré…..
Vastagbőr Benyújtották 2011.03.14 13:01:00
Ahogy megígérték, a FIDESZ-KDNP alkotmányjavaslatát ma Lázár János és Harrach Péter beterjesztették az Országgyűlés elé. Március 22-én kezdődhet róla az általános vita, és április 18-án lehet a zárószavazása.(fotó:fidesz.hu) Lázár azt mondta, remélik, hogy "a…..
Vastagbőr Remek választás 2011.03.10 16:31:00
Hende Csabáék lezárják az évek óta húzódó NATO-lokátor ügyét. Nem lesz radar a Zengőn (682m), nem lesz radar a Tubesen (611m) sem. Viszont lesz radar Medina mellett. (Tolna megyében.) Önnek nem hiányzik egy hegy a képről? "Van vagy 10-12 középhegységünk számtalan…..
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
Ennél találóbb idézetet nem is választhatott volna Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr szövegírója a Sólyom előtti hagyományok szerint éjfélkor elhangzott újévi köszöntőbe. Politika, politika, politika.....nem lehetett volna legalább ebből kihagyni?És mi a rossebért…..
Március történelmi hónap volt, az MDF és az SZDSZ nem tudott elindulni az országgyűlési választásokon, melyhez amúgy szépen kezdtek felpörögni a pártok. Emellett olyan hírek szórakoztatták az országot, hogy Ízisz Merediszt játék közben megharapta Ferike, Debreczeni Józsit…..
...... Ezt kérdezgettem magamtól, mikor fejemet enyhén az asztalba verdesve, a  sírvaröhögés klasszikus állapotában olvastam a  vastagon fogó devecseri kárbejelentő ceruzáról szóló írás utolsó mondatát.Bár első formájában nem volt 100% NOL-kompatibilis a cikk,…..
dalos 2010.12.27 13:12:28
@Marcellusca: Arra a lóvéra én is kiváncsi lennék, hogy hol van! A házak meg épülgetnek...
Anno volt is egy videó erről az indexen:
index.hu/video/2010/11/26/zsolca_ujhaz_2/?p=4
Orbán Viktor osztotta meg velünk a Facebookon: "Brüsszel, Tanácsülés után" "A Tanács ülését követő legfontosabb hír: a Milan vezeti az olasz bajnokságot!" A képgaléria hatalmas, Silvio, Viktor és a kétbites Petike, egyszerűen csodálatos! :) A kemény…..
Egy hónappal ezelőtt úgy éreztem, a Svédben vett Ponton-Mercim – ez a bizonyos Dezső névre hallgató egyén – a szakadékba viszi a családot. Játsszunk most kicsit Onedin-sorozatot, összefoglalom, mi történt a korábbi részekben. Kimentünk érte a messzi északra,…..