Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ati_ur

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy fizikailag nem voltak olyan erősek és határozottak a britek, mint vártuk, de taktikailag és fegyelmezettségben magas színvonalon teljesítettek. Jó rajtuk túllenni, és így túllenni, ahogy mi, tehát három ponttal a zsebben. Ladányi Balázs a 2-0-s győzelem után…..
Ati_ur 2010.04.22 08:38:51
@balumaci: Léderer? :-DD Viccnek is rossz...
Ati_ur 2010.04.22 13:58:45
@Kevlar_: Helló! Valaki lemondta?
A szlovén válogatott a magyarhoz hasonlóan pihenéssel töltötte a szabadnapot. A játékosok a tengerpartra utaztak, eközben az edzők Ljubljanában maradtak, és munkával töltötték a hétfőt is, videóztak, elemeztek, gondolkodtak. A lengyelek letaglózottan értékelik a magyaroktól…..
Kedden 16.30-kor kezdődik harmadik vb-meccsünk Ljubljanában. Ellenfelünk a horvát válogatott lesz, amellyel az utóbbi időben többször is találkoztunk. Szapporóban, az olimpiai előselejtezőn és a Pannon Hoki Kupán is játszottunk velük. 2008-ban, újoncként az észtek kárára…..
Szombat déli állás szerint 2163 jegyet vettek meg elővételben a Winter Classicra, így 216 300 forint megy a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. Ma videónkon régi és mai ászok idézik fel a múltat, 11-0-s és 9-1 mérkőzéseket, kőkemény döntetleneket, egyebeket. ..
Péntek délutántól kaphatók a jegyek a magyar Winter Classicra, az FTC–UTE Mol Liga-mérkőzésre, amelyet a Kisstadionban rendeznek december 27-én. Az internetes értékesítés a Ticketpro rendszerében zajlik, 1200 forintos egységáron. Érdemes előre gondolkodni, mert a helyszínen…..
A Nemzeti Sport mai számának nyomtatott kiadásában jelent meg a hír, hogy az Újpestről távozott Jan Zlocha helyett a legutóbbi bajnoki döntő harmadik mérkőzésének hőse, Vitalij Kiricsenko érkezik a csapathoz. Szinte biztos igazolásként említi a cikk Sájevics Andrást és Kiss…..
Júniusban, júliusban és augusztusban sok magyar hokis részt vesz edzőtáborokban. Szomszédainknál rengeteg ilyen lehetőség kínálkozik, de idehaza is egyre többen szerveznek. Egyelőre három budapesti lehetőségről tudunk hírt adni. Ha valaki bővíteni tudja ezt a sort, kérjük, a…..
Mély nyomot hagyott a hokivilágban a magyar válogatott vb-szereplése. Lehetünk őszinték: nem is annyira 16. helyezett csapatunk játéka, mint szurkolóink minden képzeletet felülmúló buzdítása tarolt. A kanadai kapitány még a vesztes döntő utáni sajtótájékoztatón sem ment el…..
Ati_ur 2009.05.12 22:45:37
@MeLa: plusz a büfések a sörfogyasztásunkért... :-DDD
Roppant drámai csatában, mindössze tizenhét kapura lövéssel nyerte meg a svájci világbajnokságot az orosz válogatott. Az első harmadban egyenlő erők küzdöttek és jutottak el 1-1-ig, a másodikat és a harmadikat végigtámadta Kanada, de gólt csak az orosz válogatott szerzett.…..
Hatalmas fölénnyel nyertek a fehéroroszok a 2014-es A csoportos világbajnokság rendezéséért folytatott harcban. Az IIHF-kongresszus küldöttei közül 75-en a szlávok pályázatára szavaztak, mi 24 voksot kaptunk, a lettek hármat, az ukránok kettőt. Az előzetes latolgatások is első…..
Péntek délelőtt eldőlhet, ki rendezheti a 2014-es A csoportos világbajnokságot. Az IIHF kongresszusa már csütörtökön elkezdődött, a pályázatokat bemutatták. Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár szerint nagyon jól sikerült a magyar prezentáció. A 2010-es divízió 1/B-s…..
Ati_ur 2009.05.07 15:45:32
@jágör68: hehe, de az régi duma, régen nagyon sokszor hallottam! meg még jópár változatban.
Régi kedvencem: készpassz...

Amúgy tényleg nem sok esélyünk van sajnos megkapni...
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
12:15-kor kezdődik a magyar válogatott utolsó 2009-es A csoportos mérkőzése. Németország ellen kellene megszereznünk első pontjainkat, amelynek kerete sokkal erősebb, mint a mienk, és amely többet lőtt kapura utóbbi három meccsén, mint ellenfelei, mégis mindháromszor veszített. A…..
Ati_ur 2009.05.04 09:58:54
@utefan: arra nem gondolsz, hogy elfáradtak? Ennek a generációnak ez volt a csúcs, hogy ezt el tudták érni.
Utat mutattak, hogy óriási hátránnyal (koritudás, lövőerő, körülmények), de kiváló csapatszelemmel, küzdéssel, jó vezetőkkel mit lehet elérni!
A kiállításpercek meghatározták a mérkőzést. Ha ennyit játszunkhátrányban, nem lehet megúszni a vereséget, mondta Ladányi Balázs az 1-5-ös magyar-dán után. Kiderül az is, mi hiányzik ahhoz, hogy az A csoporthoz tartozónak mondhassuk magunkat. "Hülyék voltunk, mert adtunk…..
Ati_ur 2009.05.03 22:36:25
@cundala: hehe, ebben is igazad van, meg hogy a statisztika marad meg stb. stb....
de tényleg nem vágod miről is volt itt szó!
nem vagy közgazdász véletlenül? :-)))
Ati_ur 2009.05.03 22:44:48
@cundala: hidd el, mindenki csalódott, mert:
- nem maradtunk bent
- nem szereztünk pontokat Szlovákia ellen
- kihagytuk a ziccereket a fehéroroszok ellen
- bénáztunk az osztrákok ellen
- vezettünk, de kikaptunk a dánok ellen...
lehetne sorolni még ezer dolgot, DE...
...
- ott voltunk
- harcoltunk
- jó volt látni, hogy megszorongattunk nálunk nem kevéssel előrébb jelzett csapatokat
- MEGMUTATTUK, HOGY SZURKOLUNK A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK
és még kismillió dolog!
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
A magyar válogatottnak le kell győznie Dániát, ha bent akar maradni az A csoportban, de ha megteszi, akkor sem biztos a sikere, sok minden függ az Ausztria–Németország mérkőzéstől és értelemszerűen a hétfői naptól is. Mai ellenfelünknek jobbak az esélyei. A dánok is…..
A pálya közelében sem akartam maradni az osztrákok elleni mérkőzés után – mondta Ladányi Balázs, amikor azt kérdeztük, megnézte-e a finn–szlovákot. A csapat gyengén játszott, de van két napja, hogy összeszedje magát a dánok elleni csatára. "Pénteken valami…..
Csütörtökön 11 órakor a Sportfólió Kht. illetékesei bezárták az UTE hokisainak otthonát. A tulajdonosi, vagyonkezelői és üzemeltetői jogok átláthatatlan hálója mellett sokan egy csúnya játszma újabb fejezetét látják az akció mögött, amelynek keretében a…..
Ati_ur 2009.05.02 10:20:18
Na igen az egyik előző cikkben pont arról értekztünk páran, hogy mire lenne szhükség...
jegkorong.blog.hu/2009/05/01/ez_nem_volt_szep_a_jatekosok_is_tudjak

"Mindazonáltal mindenki érdeke az lenne, hogy a sportban tiszta viszonyok teremtődjenek, hogy az állam biztosítsa azt, ami a feladata, és a döntéshozók ne sajátjukként kezeljék a rájuk bízott vagyont, pláne ne politikai játszmák és alkuk játékszereként."

Ez egy igen bölcs és igaz megállapítás, kár, hogy csak a plebs, a polgár látja így, aki úgymond "fölöttük" van, az még véletlenül sem, plusz ami a legundorítóbb az egészben, hogy nem is érti a problémát!!!! Sőt, egyenesen van háborodva, ha valaki megemlíti azt!
Nem vagyok egy lázadozó típus, de rohadjanak meg!

Amikor kijöttünk, úgy gondoltuk, Kanada ellen semmi esélyünk, a szlovákok ellen sem nagyon, talán csak a beloruszokat közelíthetjük meg. De hogy ennyire, azt nem hittem volna, mondta blogunknak Ladányi Balázs. A vb eddigi legszebb gólpasszának szerzője szerint a magyar csapat csak…..
Ati_ur 2009.04.29 19:59:21
@EisHockey: 50 svájci frank az állóhely a magyar meccsre, 79 ha a napi 2 meccsre kimész.
Jó utvonal: Ausztria..Németo..Ausztria...Svájc
40 frank a sváci matrica, horror drága, de 1 évre érvényes... :-) 8 euro az osztrák pályamatrica,
papir nem kell külön a verdához, új tipusú személyi és jogsi ajánlott, és kényelmesen szánj rá 11 órát az útra..
ennyit tudtam! :-))
"Jól játszottunk, de a szlovákok jobbak, és a jégkorongban az is benne van, hogy nagyon a végén dől el egy mérkőzés" – mondta Pat Cortina az MTI-nek a magyar–szlovák után. A szövetségi kapitány szerint nem kell elkeserednünk a 3-4 miatt. "Két dolgot…..
Ilyen drámára nem emlékszem, mondta a pravda.sk-nak a szenzációs magyar–szlovák után Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány szerint a magyar csapat remek munkát végzett, kitűnő kapusa és megbízható védelme van. Lefordítottuk az interjút. – Hogyan értékeli a…..
Ati_ur 2009.04.25 10:46:36
@SakiCitizen: hasonló érzések.
Öröm volt látni, ahogy a meccs közepétől egyre jobban felvettük a ritmust!