Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunMag

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maga a nagyszerű Magyar Nemzet nevű újság hozta a hírt, hogy a Miniszterelnökség átalakult Szent-Lázár szerzetesrenddé. Persze ilyen nyíltan nem merték leírni, csak azt közölték, hogy az ott dolgozóknak tízórás a munkanapja, többletfizetés azonban nuku. Nemsokára kiosztják a…..
Hazánk futball válogatottja lassan már emberemlékezet óta nem szerepelt világversenyen, az utánpótlás válogatottak egyre megalázóbb teljesítményt nyújtanak és hát igen a magyar csapatok sorra peregnek ki a nemzetközi kupákból évek óta! Vizsgálódhatnánk (sokan már meg is…..
Feleim, bántsák a Viktort! Ámerika bántsa a Viktort. Rendre jönnek, vagdalkoznak: Washington Post, The New York Times, és most már a Wall Street Journal is. És hát ugye az a baj, hogy ezek mind nem a Magyar Hírlapot és a kurucinfót összekötő tengely mentén elhelyezkedő…..
HunMag 2014.08.04 08:06:16
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Oroszország nem nagyhatalom ???

Ennyire hülye még te sem lehetsz !!!
HunMag 2014.08.04 08:23:55
@Gesanya: hát olyan nagy észkombájn azért te sem vagy...

"Az USA a demokratikus értékek terjesztésében érdekelt, a liberális értékek terjesztésében érdekelt, hogy minden állam polgárai szabadon gondolkodhassanak, élhessenek."

Remek példák erre Korea, Vietnam, Afganisztán, Irak...

Vagy éppen Izrael - a Vaskupola tesztelése, háborús körülmények közt, a liberális demokrácia szent nevében...

Putyin a kelet-ukrajnaiakat, Obama a cionista zsidókat képtelen pórázon tartani, pedig ha az összes arab nekiesik a zsidóknak, az legalább akkora világháborús veszély, mint kelet-Ukrajna...
Nem volt kérdés, hogy felállítják. Elvégre "nekünk" ne mondja meg senkise, milyen emlékművet állítsunk. Se itthoniak se idegenek ne pofázzanak bele, hogy Orbán Viktor hogy emlékezzen a történelemre. Slussz. Úgy emlékszik ő ahogy neki, meg a mögötte álló jobboldalnak tetszik…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
HunMag 2014.04.09 13:19:45
@gyuriEATs: Olga csak nálad volt rendben, mivel ugatod az újságíró szakmát...

a riporter feladata, hogy a NYILATKOZÓ véleményét és NE A SAJÁTJÁT jelenítse meg, a nézők majd eldöntik, hogy miként értékelik...

a riporter ugyanolyan kellék a TV-ben, mint a fociban a kapu, vagy a háló, a teljesítmény értékelését a nézők döntik el...

Olgica ugyanazt csinálja, mint a balos Orosz csinált, vagy a jobbos Obersovszki, csak valamivel visszafogottabb formában, bár most teljesen csődöt mondott, a kapufa nem háborodhat fel, csak kellék, a riportalany véleménye a fontos...

Jellemző Olgica képességeire, hogy Gyurcsány Fletó nem azzal borította ki amit nagyválallkozóként,politikusként, miniszterelnökként tett, hanem azzal, hogy hangosan ropogtatja az ujjait, pedig nagyon nem az a lényeg...
HunMag 2014.04.09 13:33:35
@we.love.selfshots: majdnem pontosan látod a helyzetet, de csak majdnem...

ez a választósdi is, meg a "többpárt rendszer" a a játék része, egyszerűen arról van szó, hogy a pénzvilág (IMF, EKB és társaik) mindenképpen elérik céljukat,
ha kell Antall, ha kell Horn, ha kell Gyurcsány, most éppen Orbán segítségével...

nem véletlen, hogy az IMF most éppen megdicsérte Viktorékat, hiszen ha a nemzeti színű mázt leveszed, minden kívánt megszorítást, bocsánat kiigazítást végrehajtottak a derék gyerekek, a "zemberek" meg szívnak mint a torkosborz...

kenyeret és cirkuszt a népnek, nos a kenyér már rég elfogyott...
HunMag 2014.04.09 14:17:29
@czinikus: lehet, hogy az a baj, hogy te egy cinikus idióta vagy ???

többek közt azért nem vonták Horthy-t felelősségre, mert

amíg módjában állt, megakadályozta a zsidók deportálását...

Lengyelország kommunista-náci felosztása után befogadta és segítette továbbjutni a lengyel zsidókat is...

nála méltó helyen, börtönben ült Rákosi és Szálasi is...

Portugáliában sokáig két igen gazdag zsidó család támogatásából élt, gondolom nem azért fizettek önként, mert Horthy zsidógyilkos volt...

bizony-bizony czinikus barom...
Már csak néhány nap és a szavazófülke magányából az urnákhoz járulva döntenünk kell az ország további sorsáról. Sokaknak még mindig nem egyértelmű, hogy kire szavazzon, a bizonytalanok száma történelmi magasságokban van, miközben a pártok támogatottsága történelmi…..
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Én ugyan nem olvastam el a FIDESZ legújabb kedvencének könyvét, de hát mire valók a sajtómunkások, ha nem pont arra, hogy megtegyék ők helyettem :-) És persze mindenki a saját szája íze szerint idéz belőle, pl. a Facebook-on állandóan fizetett hirdetésként elém ugró, erősen…..
HunMag 2014.03.13 14:40:32
@Csekkliszt#10:

I.

" -Gyurcsány ki tudta mondani, hogy hazudott es ezt tette azért, h a semmirekellő partot felrázza az ország érdekében "

nem akarlak bántani, de legyen már több eszed mint Vadai Ágnesnek, hidd el nem lesz túl nehéz...

mert ugye Fletó "igazság beszédében" elismerte, hogy nem kormányoztak, hazudtak éjjel-nappal, a választások előtt eltitkoltak mindent, hogy mégis nyerjenek...

tehát ez az igazság Fletó szerint, Vadai Ágika papagáj meg ismételgeti ész nélkül...

II.

Fletó legújabb nyilatkozata, nem bánt meg semmit, büszke az általa vezetett kormányzásra, az elvégzett munkára...

Na ezt magyarázza meg valaki, a Vadai -féle idióták kíméljenek...
Mi jár annak, akinek igaza van? A bon mot szerint a szája. A politikában talán még hatványozottabban van ez így. Bauer Tamás is magára maradt jelölt-társai között, amikor kifejtette, hogy miért nem írja alá a Pokorni polgármester által előterjesztett választási etikai kódexet.…..
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
Az ukrán helyzet fokozódásával nem csak Obama elnök szólalt fel az oroszokkal szemben, de egykori külügyminisztere, Hillary Clinton is beszólt Putyinnak. Clinton szerint az, ahogyan az orosz elnök védeni akarja az ukrajnai orosz nemzetiségűeket nagyban hasonlít arra, ahogyan Hitler…..
Decemberben írtam az anonim közvélemény-kutatást lehetővé tevő Voks14 mobilappról, amely akkor még csak iPhone-ra volt elérhető, és még nem szolgált reprezentatív adatokkal. Azért pár érdekes következtetés levonására már akkor is alkalmas volt, pl. kiderült, hogy pont abban…..
„Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.” Ezt Orbán Viktor nyilatkozata néhány évvel ezelőtt, amikor az orosz gázvezeték építése szerepelt napirenden. Ma, egy sokkal fontosabb nemzetközi krízis kellős közepén –…..
Olvasom, hogy Viktor Janukovics, az eltávolított ukrán miniszterelnök villájában találak egy (nem biztosan hiteles, de ez az itt leírtak szempontjából irreleváns) tervet, miszerint 22 ezer rendőrt vezényelt volna a fővárosba, hogy leverje a forradalmat. Semmi kétség: ha…..
A Tárki legfrissebb mérése szerint ugyan magasan vezet, de személyzeti frontos foszlásnak indult a kormánypárt. Előbb Papcsák esett át 160 valahogy lett millión, aminek eredetéről Simon módra nem kívánta tájékoztatni a közt, majd Rogán ordított teli szájjal, hogy MI FOLYIK ITT…..
HunMag 2014.02.27 15:07:30
@Evezős: Cilikével ne szórakozz, te nem ismered a csajt...

elég legyen annyi, hogyha ő vezetné az BAMEG (Bajnai-Mesterházi-Gyurcsány) féle Összefo(g)sást, akkor nekik lenne 2/3-uk...
Egy pár perc erejéig arra kérem az olvasót, hogy képzelje magát egy olyan országba, ahol az adófizetők pénzéből finanszírozott közszolgálati televízió a pártatlan tájékoztatás és a korrekt középen állás megtestesítője. Egy olyan médium, amely értéket közvetít, és…..
HunMag 2014.02.27 11:55:49
@L.mebáj T.boy: mielőtt hülyeséget terjesztesz, tájékozódj Elmebajos !

1980-1985 között a lakosság számának csökkenése -62 000
1985-1986 között -18 000
1986-1987. év közepéig -21 000
1987-1988 együttesen -13 000
Csökkenés főben 1980-1988 között összesen: -114 000
Lélekszámváltozás 1950-1987-ig összesen: +1 272 000 fő
Lélekszámváltozás 1950-1988-ig összesen: +1 259 000 fő
Csökkenés 1988. június 30. és 1989. dec. 31-ig -29 000 fő
Csökkenés 1980-1989. december 31-ig -143 000 fő
Lélekszámváltozás 1950-1989. dec. 31-ig +1 230 000 fő