Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haraszti Gyula

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szezont fájdalmas gólínségben kezdő Juventus télen hatalmas fegyvertényt hajtott végre, mikor nagyon komoly anyagi áldozatot vállalva szerződtette a Fiorentina együttesétől a bajnokság és az európai labdarúgás egyik legnagyobb tehetségét, Dušan Vlahovićot. A szerb támadó eleinte a zebracsíkos…..
A Juventus egykori sportigazgatója, Luciano Moggi szerint a Juventus jól erősített a télen, azonban a szakember szerint továbbra is foghíjas a keret. „Denis Zakaria jó játékos, aki nem alakítja át teljesen a Juventus középpályáját, azonban valamivel jobb hozzájárulással szolgálhat, mint a többiek.”…..
A Juventus az idei szezonra visszacsábította Massimiliano Allegrit a padra Maurizio Sarri és Andrea Pirlo kevésbé  sikeres szezonjait követően, azonban mindeddig nem sikerült a csapatnak a mesterrel az elvárások szerint teljesítenie. Massimiliano Allegri csapata 10 bajnoki mecccs után Andrea Pirlo…..
A Juve vasárnap este 1-0-ra nyerte az AS Roma elleni mérkőzést, ám a sajtóban korántsem volt mindenki elégedett a Juventus teljesítményével. Mario Sconcertit, a Corriere della Sera és a Corriere dello Sport újságíróját a Tuttomercatoweb munkatársa idézi a meccs kapcsán, az ismert újságíró pedig…..
A történelem holtversenyben legrosszabb szezonkezdetét hozta az Öreg Hölgy eddig, egyetlen pontot csak a 2015-16-os szezonban szerzett a csapat három meccs alatt, ezért pedig nem meglepő módon számos sajtóorgánum az Öreg Hölgyet kritizálja. A Tele Lombardia vezetője, Fabio Ravezzani Wojciech…..
A Juventus brazil hátvédje, Danilo Luiz da Silva a minap a Fui Clear YouTube-csatornának adott interjút, amelyben beszélt a Juventus helyzetéről, európai kupasorozatbeli esélyeiről és Massmiiliano Allegri visszatéréséről. „A Liverpool, a City és a PSG megelőzné a Juventust BL-esélyek tekintetében?…..
A tegnap Cristiano Ronaldo honfitársa, Bruno Alves az aranylabdás torinói maradásáról beszélt, ám Ángel Di María szerint a portugál legenda nagyon szívesen futballozna a Paris Saint-Germain keretében a világ legjobbjaival. „Cristiano Ronaldo kész lenne meghalni, csak itt futballozhasson.” - idézi…..
Olaszország nyitotta a koronavírus-járvány miatt idén nyárra halasztott 2020-as Európa-bajnokságot, s a rendezvény első mérkőzésén a Törökország fölött aratott magabiztos 3:0-ás győzelemmel azonnal komoly lépést tett a továbbjutás felé. A gól nélküli első félidőt követően a Juventus török védője,…..
Haraszti Gyula 2021.06.16 23:19:34
@Ravanelli: Egyetértek, simán cserélném a keretünket az olasz keretre, ez a foci és megkockáztatom a Barella, Jorginho, Locatelli, kiegészülve majd Verrattival, a legjobb középpálya az EB mezőnyében! Ahogy tartják a labdát, már-már a Xavi, Iniesta fémjelezte spanyol középpályára emlékeztetnek és előre fele játszanak, nincsenek alibi passzok! Qrva jó ez a csapat!
Haraszti Gyula 2021.06.16 23:26:22
@Haraszti Gyula: és ha belegondolok, mind a 4 középpályásra lett volna esélyünk leigazolni, ha nagyon akarjuk, de mi inkább hoztuk Ramseyt, Rabiot, meg Bentancurt! Plusz még ott volt nekünk a kis Sensi gyerek, aki a játékosunk is volt és ha nem lenne annyit sérült ő is egy klasszis kp lenne!
Haraszti Gyula 2021.06.17 16:40:41
@babo0410: Én soha nem mondtam, már egy jó ideje azt mondtam, hogy nekünk egy Zaniolo, Verratti, Locatelli, Chiesa tökéletes középpálya lenne!
A Goal.com beszámolója szerint lassan élesednek a tárgyalások Manuel Locatelli megszerzése ügyében. A sajtóban elérhető hírek szerint a Sassuolo, figyelembe véve Manuel Locatelli kulcsszerepét, egy eladás esetén nem szeretne további játékosokat bevonni az ügyletbe, ezt pedig tudatta a Juventusszal,…..
Massimiliano Allegri visszatérése a szurkolók többségében megkönnyebbülést eredményezett, mert bár Andrea Pirlónak sikerült az elmúlt évben két trófeát és BL-helyet begyűjtenie, mindenki tudja, hogy a Juventus ennél lényegesen magasabb célokat tűzött ki. Az edző bejelentését követően természetesen…..
A Juventus nevét továbbra is hírbe hozzák a Milantól már bizonyosan távozó kapusával, Gianluigi Donnarummával, miközben a kapust több jelentős klub is leigazolná, így a Barcelona, a Paris Saint Germain és a Manchester United, állítja a Tuttosport. A Juventusnak azonban a 22 éves kapus…..
Haraszti Gyula 2021.05.28 07:19:37
@kovta23: Buffon kategóriát soha nem fogunk találni, ő egyedülálló volt! Chiesát látva, úgy néz ki, hogy jó, ha olasz játékosokat igazolunk!
A Juventus a már bajnok Inter csapatát fogadja, s nem óvatoskodhat, mert csak és kizárólag a győzelemmel és a három pont begyűjtésével maradhat esélye arra, hogy a legjobb négy csapat között zárja a bajnokságot, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A Sassuolo elleni…..
Az elmúlt napok pletykái merőben új forgatókönyvet vázoltak fel, amely szerint mégsem az olasz sajtóban szinte biztos érkezőnek elkönyvelt Massimiliano Allegri váltja majd Andrea Pirlót a Juventus kispadján, mert a szakember a Real Madridhoz tart. Amennyiben valóban így alakul, az egyben azt…..
Mino Raiola a Juventust is az opciók között említette, az ügynök szerint az Öreg Hölgy is megengedheti magának Erling Braut Hålandot, de valószínűbb a Real vagy a Barcelona, ám a Borussia Dortmund nem kívánja idén értékesíteni a csatárt. „Ezt mondták. Aztán meglátjuk, hogy ez a vágy megmarad-e…..
A Bayern München vezetője, Karl-Heinz Rummenigge a Tuttosport munkatársának nyilatkozott a szuperligás eseményekről, és egyelőre türelemre inti a feleket, ugyanakkor kész közvetítőként segíteni a foci javát. „Nem a Bayern vagy Rummenigge nyert, hanem az igazi futball.” - mondta a játékosként az…..
Haraszti Gyula 2021.04.22 15:55:24
@steven.h: Van ebben is igazság, de én féltem szeretett csapatomat, elég volt átélni a calciopolit, ha Agnelli lemondásán múlik, hogy minket ne basztassanak, akkor Agnellinek le kell mondani a klubbért! Igaz, ha lemond, abban meg az a kockázat, hogy kapunk egy újabb Cobolli Giglit! Isten óvjon minket tőle!
Haraszti Gyula 2021.04.22 16:15:09
@steven.h: Legyen igazad. Nehéz innen megmondani mi lenne a helyes döntés, én sem szeretném, hogy Agnelli távozzon, mivel miatta tudtunk újra Európa legjobb csapatai közzé kerülni, ő azért látszik, hogy tenni akar a Juve fejlődéséért. Méglátjuk, hogy alakul, abban is reménykedek, hogy talán ez a kezdeményezés, ha nem is valósult meg, de megmozdul végre valami a foci világában, hiszen a 2000-es évektől kezdődően kezdi elveszni a varázsát, a legnagyobb kártevők talán pont a nem európai aranyat kulázó befektetők és persze a nekik mindent megengedő korrupt UEFA, Fifa kettőse!
A Juventushoz nyáron csatlakozó Weston McKennie ügynöke úgy gondolja, ügyfele nagyon jól érzi magát a torinói klubnál, s ugyan az elmúlt időszak pletykái szerint nem érinthetetlen a vezetőség szemében, a Genoa ellen szép találatot jegyző játékos minden bizonnyal maradni fog. "Weston minden héten…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus és az FC Barcelona tárgyalásokba bocsátkozhat egy lehetséges csereüzlet részleteit illetően, amely során Paulo Dybala a katalánoknál, Ousmane Dembélé a torinóiaknál folytathatná pályafutását. Egy évvel azt követően, hogy a két klub kicserélte egymással…..
Haraszti Gyula 2021.03.29 18:25:42
@Il Principino: Egyetértek, ritka játékinteligenciával megáldott játékos, az Ajaxban elképesztően irányított!
A La Repubblica értesülései szerint a Juventus sajnos nem álmodozhat Jürgen Klopp vagy Pep Guardiola kinevezéséről a csapat élére, mivel nem állnak rendelkezésre a pénzügyi források, ezért a Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi és Luciano Spalletti alkotta hármasból fog választani az Öreg…..
Mauro Camoranesi szerint a Juventusnak, már csak hagyománya miatt is, nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie az olasz magra, és több olyan futballistát kellene igazolnia, amilyennek idén Federico Chiesa bizonyul, aki a csapat elvitathatatlan alapembere és a szezon egyik legnagyobb…..
Paul Pogba neve számtalanszor felmerült az elmúlt néhány átigazolási időszakban, egyes források szerint a Juventus komoly ajánlatot is tett volna a játékosért az elmúlt mercatóban, ha nincs a koronavírus-fertőzés okozta jelentős pénzügyi visszaesés. Ami bizonyos, hogy a Juventus mindenképpen…..
Haraszti Gyula 2021.03.14 10:42:23
@szauerb: Ha jön, nem kétlem, hogy jól fog itt is kezdeni, de egy idő után látni fogjuk, hogy csak kocog vagy sétálgat a meccseken, persze 3-4 meccsre jut majd egy klasszis teljesítmény, de nem ő fogja megváltani itt a világot, nem fog tudni a csapat vezére lenni, ő nem ilyen.
Haraszti Gyula 2021.03.14 15:34:25
@Vergilius1897: jól ismerem ezt a videót róla, én abból vélekedek, amit a pályán láttam eddig tőle, és az az, hogy elalibizni a meccseket, hiába tehetsége a legjobbak közé emelhetné, nem a motivációs beszédeire gondoltam.
Alessio Tacchinardi a Porto elleni meccsen jól teljesítő kevesek egyikét, a Juventushoz nyáron csatlakozott Federico Chiesát méltatta, az egykori középpályás szerint igencsak fényes jövő áll a 23 éves játékos előtt. „Megvannak benne a Juventushoz köthető gének: a kudarcot nem ismerő vágy a…..
Haraszti Gyula 2021.03.11 20:48:57
@GGábr81: szerintem a mai fociban, az elsődleges szempont egy játékosnál, hogy gyors legyen és erős, a technika csak utána jön, régen viszont fontosabb vol a focitudás, ha valaki gyors, erős és tud gólt rúgni az viszont világklasszit, Costabol hiányzott a 3., de pl. ott van Dybala, aki hiába technikás és gyilkos a bal lába, lassú és gyenge, ezért nem fogjuk soha a világ legjobbjai között emlegetni, csak egy örök tehetség marad.
Marco Verratti egykori ügynöke a minap elmondta, hogy az olasz középpályás miért nem lett anno a Juventus játékosa, és miért is volt kénytelen elfogadni a PSG ajánlatát. A középpályás 2012-ben a Serie B-s Pescarából igazolt a francia fővárosba, de ez nem ment a legkönnyebben, mivel a játékos…..
A Juventus védősorának egykori professzora, Andrea Barzagli nemrégiben interjút adott, amelyben beszélt az Öreg Hölgy védősorának fiataljairól és természetesen Andrea Pirlo munkásságáról, akit a legirigyeltebb edzőnek tekint. Az olasz világbajnok 2019-ben akasztotta szögre a cipőit, és Maurizio…..
A Paris Saint-Germain és a Juventus kapcsán ismét felmerült egy régi téma, egy esetleges játékoscsere Mauro Icardi és Paulo Dybala bevonásával. La Joya az idei évben eddig nem tudta megcsillogtatni a képességeit, és bár Andrea Pirlo türelmesnek tűnik a játékost illetően, az argentin támadó nehezen…..
Haraszti Gyula 2020.11.30 10:25:59
Sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk, a kezdő összeállt, már csak egy kiváló tréner kell a padra. Nem mondok újdonságot azzal, ha azt írom, hogy Alessandro Del Piero mindent elsöprő győzelmet aratott, a Blog 96.3 százaléka szavazott rá, Giampiero Boniperti 2.4 százalékkal lett a második, míg Omar…..