Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Theofilosz

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt vagyunk újra a Championship Roundban, hazai pályán. Öt év után ismét egy karnyújtásnyira minden Eagles szurkoló álma. Közben eléggé déja vu érzésünk is van. Az alapszakasz kifejezetten emlékeztetett a 2017-esre leszámítva hála Istennek a végleges sérüléseket. Azután ugyanazon a napon amikor a…..
  Minden tiszteletünk a Giantsé, hogy ideáig eljutottak, de valljuk be, örülünk neki, hogy nyertek és nem a tehenészekkel kell játszani ilyen korán. Bármennyire is meggyőző volt a kékek Vikings elleni teljesítménye, azért nincs igen ok a félelemre. Az Eagles kipihent lesz, két hétig készülhetett…..
6. Nap Sérülések - változások - Az Eagles mindkét left tackle-je agyrázkódást szenvedett. Jordan Mailata is, Andre Dillard is. Hogy ezt hogy hozták össze, az rejtély. Ebben a helyzetben Le'Raven Clark, a harmadik csapatos tackle védte Hurts vakoldalát. Próbálta, helyesebben. - DeVonta Smith sem…..
4. Nap Sérülések - változások - Milton Williams visszatért - TE Grant Calcaterra térd sérüléssel az új a listán Események - Ez volt az első "wow" napja Jordan Davisnek. Vállvédőt már vettek fel a játékosok, ami azt jelentette, hogy volt pár 1v1 párharc. Davis ezeken a párharcokon szétalázta a…..
Eagles Hungary Training Camp 3. Nap 2022.08.02 08:00:00
Sérülések - változások - Úgy tűnik előző nap Milton Williams megsérülhetett, ugyanis könyök sérülés miatt kihagyta az edzést. - A nap során az eddig kiválóan teljesítő újonc TE, Grant Calcaterra sérült meg, a térdét fogta nagyon, nem tért vissza a pályára. - Ezen a napon játszottak először néhány…..
Eagles Hungary Training Camp 2. Nap 2022.07.30 16:07:15
Sérülések - válzozások - Anthony Harris visszatért. Felállások - Így a kezdő safety páros Harris és Epps voltak. - Nakobe a második csapattal edzett. - Miles Sanders szintén a második csapattal edzett, míg Gainwell és Scott megosztoztak az első csapatos snapeken. Nem kell neki túl nagy…..
Eagles Hungary Training Camp 1. Nap 2022.07.28 13:21:19
Sérülések: - 3 játékos helyeztünk az aktív/fizikailag teljesítésre képtelen (továbbiakban PUP) listára: TE Tyree Jackson, OL Brett Toth és TE Richard Rodgers. - Néhány játékos nem edzett: Jason Kelce (Covid progression), Keric Wheatfall (Covid progression) és Zach Pascal (betegség). Fletcher Cox…..
Eljött, sőt, már hosszabb ideje tart is az év talán legnehezebb szakasza az NFL rajongók számára. Elenyészően kevés a játékos mozgás, nincs semmi nyilvános edzés, semmi különösebb esemény az OTA-től egészen a training campig. Ilyenkor minden rajongó éhes az amerikai futball bármilyen formájára…..
Elérkeztünk sorozatunk záró epizódjához, amelynek középpontjában megérdemelt módon az Eagles egyik vezére, kapitánya Rodney McLeod áll.  Rodney 2012-ben került a ligába draftolatlan újoncként. Az akkor még St. Louis Rams-nek nevezett csapathoz írt alá 3 évre 1.44 millió dollárért. Újonc évében…..
 Az utolsó támadójátékosunkhoz érkeztünk el az idei sorozatunkban. Ő pedig Andre Dillard, aki igencsak érdekes pályát futott be eddig az Eaglesnél.  2019-ben Howie felcserélt három helyet az első körben, és a 22. pickkel kiválasztotta Dillardot, akiben a következő franchise left tackle-t remélték…..
  Újabb nap, újabb maradjon vagy menjen rész, és egy újabb könnyű döntés. A fókuszban: Ryan Kerrigan. Kerrigant 2011-ben draftolta a Washington Redskins (bocsánat a kifejezésért...) a 16. pickkel. El lehet mondani, hogy kiváló választás volt, hiszen 10 igencsak produktív szezont húzott le egy nem…..
  Sok mindent elárul a poszt helyzetéről, hogy már a harmadik elkapó kerül terítékre, a menjen vagy maradjon sorozatunkban. Utoljára maradt a legkönnyebb döntés, mégpedig José Joaquín Arcega-Whiteside. Mint az közismert Whitesideot 2019-ben draftoltuk a 2.körben, az 57. pickkel. Akkor még ez…..
Ebben a részben a csapat egyik vezére, a franchise arca, Fletcher Cox kerül terítékre. Bár úgy tűnik, hogy a szerződése miatt irreleváns a kérdés, azért ez nem ilyen egyszerű. Mint ismeretes, Coxt 2012-ben draftolta az Eagles a 12. pickkel. Howie Roseman egyik legnagyobb fogása, hosszú ideig a liga…..
 A harmadik részben ismét egy UFA játékos kerül a terítékre. Ez pedig Jordan Howard, aki igen csak megosztó játékos mind a rajongók, mind a szakértők körében.  Jordan Howardot 2016-ban draftolta a Chicago Bears az 5. körben. Harmadik számú futóként kezdte meg az újonc évét, de nagyon hamar kezdő…..
  Játékos fókuszban: Darius Slay - Legtöbb levédekezett passz 2013 óta a ligában: Darius Slay (PHI): 113 Janoris Jenkins (TEN): 106 Joe Haden (PIT): 103 Stephon Gilmore (CAR): 100 - Védőjátékosok, akik több fumble-t is visszahordtak TD-re az Eagles történelmében: Darius Slay (2021) –…..
Óriási játékok Jalen Hurtstől, értelmes hívások Jonathan Gannontól és jó pár elhibázott block az újonc Tyree Jacksontól. Röviden ez volt a Eagles@Broncos mérkőzés első félideje, amiből megkíséreltünk pár játékot megmutatni. Úgy gondoltam, hogy az igazán nagy játékok az első félidőben jöttek, így…..
Érthetetlen hívás 3&15-re, 20 yardos passzok DeVontának és Goedertnek. Tökéletes Raiders kivitelezés, és nem mindig hibázó Eagles védelem. Csak gyakran. Röviden ezek jellemezték Eagles@Raiders mérkőzés első félidejét, amelyből megkíséreltünk pár játékot bemutatni és kielemezni.   (Őszinte…..
„Kötelező olvasmánnyá tenném 500 millió európai polgár számára” – mondta Földi László titkosszolgálati szakértő a könyvről. Ez a mondat felkeltette az érdeklődésemet, ugyanakkor úgy gondoltam, hogy eme nagyzó mondatnak pontosan ez a célja, nyilvánvalóan túloznak az olvasottság érdekében. Tévedtem. A…..
A város, ahol az álmok születnek - elsőre amikor az ember elolvassa ezt az alcímet magában elismeri, hogy ez egy igen szép, fennkölt mondat, olyan alcímnek való. Amerika a lehetőségek hazája, New York pedig az álmok szülője. Kész, ennyi. Van még kérdés? Van: vajon beteljesülnek - e ezek az álmok Az…..