Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Geek Barista

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Informatikai szolgáltatások és tanácsadás Windows & Android rendszerekre az e-mail fiók létrehozásától az online hirdetésig bármilyen témában kis és közép vállalkozások számára. ..
Az egyre jobban súlyosbodó helyzet miatt arra a szomorú következtetésre jutottam, hogy határozatlan ideig szüneteltetem a kávéval és kávézással kapcsolatos szolgáltatásaimat.  Az informatikai tevékenység természetesen továbbra is aktívan folytatódik, újabb és újabb felek bevonásával bővülve. Amint…..
Idén is világszerte megrendezték az ír eredetű Szent Patrik Napot, viszont most első alkalommal vettem részt (mint Barista) Írországban és Angliában élő ismerősökkel itthon. Mint kiderült, ez a nap egy amolyan Óír Szilveszterként fogható fel. Köszönöm az élményt, viszlát egy év múlva, remélhetőleg…..
Kedves Ügyfelek! A kormány által kiadott hatályos jogszabályok értelmében a mai naptól kezdve visszavonásig mindenkit arra kérnék, hogy lehetőség szerint mellőzzük a személyes találkozókat és megbeszéléseket, amennyiben lehetséges! Cserébe, amíg nem áll vissza a rend az országban, nem számolok fel…..
A tegnapi, péntek 13.-ai bejelentést követően szeretném kifejteni a gondolataimat, mint Barista. Olyan kávégéppel rendelkezem, amely kapszulás kávékkal dolgozik, és a jelen helyzetben ez kifejezetten szerencsés, ugyanis : -a kapszulák igazi, darált kávét tartalmaznak -a kapszula a leghigiénikusabb…..
Örömmel jelentem, hogy túl vagyunk az első megrendezett kávé kóstoláson, és a visszaélések alapján nagy sikere volt, úgyhogy a jövőben tervezem már élesben is a megtartását, de még sok mindenen kell csiszolni addig.   Végezetül pedig szeretnék boldog nőnapot kívánni minden hölgy ismerősömnek! ..
Idén is megrendezésre került Magyarország legnagyobb vendéglátóipari szakmai rendezvénye, ahol nem csak az ipar legnagyobb márkái, hanem rengeteg innovatív új cég is helyet kap. Külön érdekesség, hogy a Bocuse D'Or (Szakács olimpia) magyar döntőjének is a rendezvény adott otthont.   Külön köszönet…..
A Geek Barista Változások: 2020.02.07 07:33:16
Örömmel jelentem, hogy elkezdtük fejleszteni a "komoly" weboldalam, a www.ageekbarista.hu-t!Éppen ezért, a blog tematikája is megváltozik: a folyamatosan frissülő posztok, képek és videókmind-mind itt lesznek feltöltve, míg a másik oldalam csupán egy tájékoztató jellegű funkciót lát el...
A Geek Barista Impresszum: 2020.02.07 07:20:01
  Tulajdonos: Blog.huFelelős szerkesztő: Gurzó DávidFotók / Videók: Gurzó DávidForrások: Internet   Elérhetőségek:web: ageekbarista.hue-mail: ageekbarista@gmail.comFacebook: www.facebook.com/gulidavidInstagram: a_geek_barista..
A Geek Barista Bemutatkozó: 2020.02.05 21:55:24
Üdvözlök mindenkit A Geek Barista Blog-on! A nevem Gurzó Dávid, 2000 óta foglalkozom komolyabban informatikával, és 2009 óta vendéglátással is.Jelenleg azon dolgozom, hogy a kettő fúziójából létrehozzak valami olyat, amit előttem még soha senki: Én szeretnék lenni az ország és világ első és…..