Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chronos75

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívánságkosár posztunk következik. Ejtek itt pár szót az idei Árok party tapasztalatairól, mik voltak a sikerültebb akcióink, miket baltáztunk el, és úgy nagy általánosságban mi volt az összkép a találkozóról nekünk, mint szervezőknek a szombati nap végére. Kezdjük talán…..
IDDQD 2048 - IDDQD kiadás 2014.03.27 17:35:30
Most, hogy már van olyan program, amivel bárki készíthet 2048-klónt, nem bírtam ellenállni a csábításnak. 2048 játékhősökkel, IDDQD módra. Aki először bekommenteli, mi van a 2048 helyén, vendégem egy sörre a legközelebbi Gamenightson, Playiten vagy hasonló rendezvényen. ..
chronos75 2014.04.07 23:07:51
Megjött commodore plus4-re is! Tolhatjátok!
www.plus4world.com -ról szedhető!

Nincs is jobb, mint a plusi kurzorgombjaival forgatni a táblát :D
Na az van ugye, hogy megvan a párbaj két résztvevője, Cerka és Debil, előbbit az agyatlan, és Debilre rettentően haragudó Pink, és a szart csakazért is kavaró Viki támogat - a kampánystáb első, a nyugiban tartott hivatalos ülésén pedig menten el is hangzik a nap tételmondata,…..
chronos75 2014.03.15 14:04:07
@sziszisziszi: nem volt sértő, semmi bajom Sixx-el én is csak megjegyeztem..
IDDQD CoV az árokparton 2011.08.03 18:44:00
Volt a hétvégén egy retróbuli Árok Party néven Ajkarendeken, ahol a fő attrakció az egykori CoV legénységének megjelenése volt. Minket is hívtak, de aztán úgy alakult, hogy nem értünk rá. Mindenesetre éppen most kúszik fel a YouTube-ra egy jó másfél órás videó a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.13 09:32:00
Az eheti Lost-epizód alaposan megosztotta a netes társadalmat (nem taglaljuk a kommentekben!), de Damon Lindelofék ezt jóelőre tudták. SPOILERES interjú itt.Az HBO a Törtetők csajos változatát készíti éppen, illetve rendelt egy forgatókönyvet egy Lea Rachel nevű újonc írótól. A…..
chronos75 2010.05.13 22:40:28
AudioPorn Central Induljon a Banzai 2009.10.20 23:28:00
DJ Pozsi - Smack my Banzai [mp3] The Prodigy - Smack My Bitch Up Bonanza Banzai - Induljon a Banzai DJ Pozsi lesz a MashupCentral eheti vendége ez a legújabb mashupjaegy örökzöld Prodigy sláger és ......szerintem nem kell senkinek sem bemutatni a másik dalt ;)..
Mindenki tudja, hogy az USA lobbija bármilyen szervezetet és bárkit kikezd. Olyan ez mint mikor a kromofág ráborul a politúrra. A harc hosszas, kemény, és a csata eleve el van rendelve.Így van ez természetesen a milliárdos befektetésekkel is. Mert ugye az egész EU lényege, hogy…..
chronos75 2009.10.20 21:06:28
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..
Saibogujiman kwenchana – dél-koreai, 2006. Rendezte: Park Chan-wook. 105 perc.Vetítik: Duna - 23:40 Amennyiben csoportosítani akarjuk a kortárs dél-koreai filmművészet direktorait, alapvetően három társaságot különböztethetünk meg: a színtiszta artmozikkal elhíresült…..
Nu, az előző részekben tisztáztuk az alapfelállást, összeszedtük a bandát, elloptunk egy kártyát, rájöttük, hogy ez csak egy a hatból, megismertünk egy bazinagy feka bérgyilkost, és megtudtuk, hogy T-bag még embert is képes enni. Ha mindez nem lenne elég, Michael…..
Nemrég újították fel a villamospályát az Erzsébet királyné útján. Elég gyatrán sikerült, villamosközlekedésre például alig alkalmas. Most még morognak a BKV-sok és az utasok is emiatt. A síneket néhány hete cserélte ki egy alvállalkozó, de a villamosvezetők szerint…..
Olvasói helyesbítéssel kezdjük, amely tegnapi celebvagyokos posztunkhoz érkezett:"Kiricsizoltan, okfejtésed egy részletével komolyan vitatkozom: a Celeb vagyok szellemi és erkölcsi színvonala messze felülmúlja egy kihelyezett MTA-konferencia színvonalát, a nem kihelyezettekről…..
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..