Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x_woman

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
x_woman 2011.12.06 11:42:32
:-(
2. Mókus Sörkert: igényes mókusoknak III. Mókus u. 1-3. (térkép) Mindennap 11-24 (konyha 22:30-ig) Tel.: (70) 332-7108 E-mail: info@mokussorkert.hu Web: http://mokussorkert.hu Kapacitás: kb. 250 fő (az ideiglenes új kivetítős-részleggel együtt) Kerthelységes vendéglő  …..
10. Kőleves kert: cirkusztábor, kovászos uborka, sólet és jófajta pálinka ..
8. Ellátó kert: Welcome to Tijuana! (Amigos „Behind the Metal Door”) VII. Kazincy u. 48.H-V:10-01Tel.: ? http://ellatokert.blogspot.com/Kapacitás: 150-200 főRomkocsmaA májusban megnyitott Ellátó udvar egy cég a Klauzál téri Ellátó kocsmával. Egy belső udvart…..
Újabb dolgos hónap elteltével fergeteges fordulatról számolhatok be a kispályás Nagymező utca sorsát figyelemmel kísérő olvasóimnak. A hiányos díszburkolati elemek helyreállításának megoldásaként a gondviselő Terézvárosi Önkormányzat visszanyúlt a jóöreg…..
Vasárnap birtokba vette, hétfőn be is mutatta a Népszabadság a frissen egyesített online és print szerkesztőség (=az online-t betolták a printbe) integrált newsroomját. Jól néz ki a cucc, a messzi nyugatról korábban érkező képeknek felel meg a felépítés: legbelül körben az…..
Végre van egy kis mozgás a búvalbélelt magyar print állóvízben: hétfő délelőtt vált nyilvánossá, hogy az öt éve a Figyelőt irányító Martin József Péter főszerkeszti majd a jövőre startoló Vasárnapi Népszabadságot, azaz megegyeztek a már több hónapja hírbe hozott…..