Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corporal clegg

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat szerencsére csak nálunk munkanap, így itt van végre a szezon első szuperrangadója, melyen Wenger fiai és a Cétlenített MU foglal helyet az Old Trafford két serpenyőjében, hogy némi mérlegelés után puhára párolják egymást. Miközben mi hőtérképeket készítettünk…..
Az ánglius primadonnák is csatasorba állnak, illetve inkább lábujjhegyen felsorakoznak a korlátnál, hogy megkezdjék a 20. szezont azóta, hogy... Bohém PL-orientált szerzőink inkább fürdőznek még egyet az alkoholban, mielőtt megruháznák az előző szezonban elegánsan nyerni…..
corporal clegg 2009.08.16 22:42:14
corporal clegg 2009.08.16 23:45:37
@Ferguson: De sokkal rondább. És Szkólsz is ronda.
Vége a Peace-cupok, amerikai haknik és maláj kurvák közötti szédelgésnek, hát ím, ránk köszöntött végre a Bundesliga hiperrealitás, amely a valóság fölé tornyosulva uralja majd tudatunk az elkövetkezendő tíz (nomégyszer: tíííz) hónapban. Tudatos igazolások, megtartott…..
corporal clegg 2009.08.14 23:38:11
@Lojzi_: Érdekes, máshelyütt kézenfekvő, hogy szeretik az övéiket, csak Magyarországon divat ez az elitista fanyalgás...
corporal clegg 2009.08.15 00:19:26
@Lojzi_: Ja, nyilván Feröeren Potemkin vezetésével kiszolgálják az embereket... Ott azt szereteik, mert az van. Itt meg ez van, az más kérdés, hogy tapasztalhattunk már jobbat is, meg tudjuk milyen az, és rákaptunk az ízére stb. Csak meg kellene tudni barátkozni a gondolattal, hogy most más a helyzet, és a mi kutyánk kölykei most más erőt képviselnek, de attól még nem kell utálni őket.
corporal clegg 2009.08.15 01:08:31
@Lojzi_: Én úgy tudom, arrafelé is vannak bőven, akik abból élnek, különben nem menne oda kismillió légiós, pl. magyarok. Volt itt is cikk erről, ha jól emlékszem.
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét, mondta meg a tutit mindannyiunk titkos példaképe, ez alapján pedig perceken belül bárgyú vigyor kell, hogy megjelenjen pofázmányunkon. A nemzetközi futballélet legnagyobb téttel bíró partija kezdődik hamarosan, amihez képest a holnaputáni leosztás…..
corporal clegg 2009.05.25 17:44:18
Itt még Magath az edző, de ott már Hitzfeld. Goethe hatása az európai gondolkodásra és művészetre – ahogy a magyar irodalomra is – mindmáig óriási, nyilván ennek tudható be a Bundesliga kommentekből sugárzó életerő és alkotni vágyás - az önkifejezés vágya, az…..
corporal clegg 2009.05.19 23:40:25
Hivatalosan még nem ez a harc lesz a végső, de sanszos, hogy több helyen is dobálhatjuk a pontokat az "i"-re. A kiesés ellen papíron nyolcan, valójában csak öten küzdenek, a nemzetközi kupaindulásért még négyen vannak versenyben, míg a bajnoki versenyfutás…..
corporal clegg 2009.05.18 17:47:47
@Ferguson: "Benitez szerint a kisebb stadion miatt nincs elég pénzügyi fölény? Hmmm... Meg kell akkor emelni a jegyárakat, ennyi, egyszerű közgazdasági logika. Emellett nem csak jegyeladással lehet bevételt növelni, hanem merchandising-al, reklámokkal stb., a pool is mehetne külföldi túrákra évente többször is, akárcsak a MU..."

Hát pont ez az. Nem minden klub választja azt az utat, hogy média-marketing szörnnyé változzon, nem mindenki adja el a lelkét. A MU elérte, hogy (talán) nekik van a legtöbb fanjük a világon, mert ők "térítenek" a legagresszívebben, viszont ezzel azt is elérték, hogy aki nem velük van, az bizony ellenük, mert senkinek a szemében nem szimpatikus egy ilyen förmedvény, ha csak nem a klub szurkolójáról van szó.
Pont, hogy pozitívum, ha egy klub nem ezt az utat választja, bár sajnos ebben a kiélezett harcban nehéz máshogy érvényesülni.
corporal clegg 2009.05.18 17:48:59
@rizla: És kb. ez volt az összes igazolás a nyáron, ráadásul a vezetőség csúcsigazolást látott a dologban, míg Fergie akár 30M fölött költhet kiegészítőemberekre...
Hét meccs lement már a krisztusi korú fordulóból és a két elődöntőt is lejátszottak a Wembley-ben. Ma és holnap a kupacsapatok próbálják meg pótolni bajnoki hiányosságaikat, de nem lehet azt mondani, hogy tingli-tangli meccseket kapunk az unalmas hétköznapokra. Rögtön…..
corporal clegg 2009.04.22 12:34:11
@kdb0413: Denílsonon én is röhögtem amikor lecserélték...
Amúgy szerintem az első gól volt kikényszerített hiba, bár ha Masch seggberúgja a labdát, ahogy ott egy védőnek tennie kell, akkor az sincs, igaz ezt ellensúlyozza, hogy azt a helyzetet nagyon szépen kijátszotta az Arsenal.
A másik három gól sima védelmi faszság után született, igaz, azok sem voltak csúnyák.

Minden esetre elég gusztustalan volt Arsavintól minden gólja után kusst jelezni - ez véleményem szerint az egyik legnagyobb parasztság...
Az ókor-középkor kronológiai terminológia egy olyan rendszer, amely a reneszánsz idején született meg, kizárólag a latin nyelvtudás, latin nyelvű műveltség állapota alapján korszakolta Európa történetét. A sötét középkor ehhez a terminológiához kapcsolódva azt az…..
corporal clegg 2009.04.09 19:30:25
@Loxon: Köszönöm szépen! Mondjuk ezt a blogot nem olyan régen lezártam, de jó hogy így is eljut még az emberekhez:)
Rojtosra mantráztuk az angol futball európai dominanciájáról szóló dolgozatot, ma eldől, hogy a zátony négy csapata közül a két könnyebb feladat elé néző megél-e az odavágón megszerzett előnyből, és a történelemből táplálkozó papírformával, vagy egyikük lábon lövi…..
corporal clegg 2009.03.10 22:53:21
@luqe: "Persze, voltak helyzetei a Poolnak, csak arra nem osztanak semmit." He? Muhaha? A Madrid hány gólt rúgott? Te hol élsz? Zip Code? TAJ szám?
Rooney szöglete egy kisebb háborút robbantott ki, melyben a központi hatalmakat a Manchester-Róma tengely, illetve az innovatív megoldásokat pártoló kommentelők jelentették, míg az entente elsősorban a Liverpool és a Chelsea szurkolóit, valamint a konzervatívabb felfogású…..
corporal clegg 2009.01.16 13:05:53
@neeson: A "disznófejű" és a "görényképű" eposzi jelzők amúgy rendkívül találóak és igazából tárgyilagosak is, nem nagyon lehet beléjük kötni...:)

@popp: De Te olasz fan vagy...:)
Hetek óta vesztett pontok tekintetében fekszünk, és abban is kelünk. Ez alól a huszonegyedik forduló sem volt kivétel. A forduló nagy vesztese egyértelműen a Chelsea, a Liverpool és a Tottenham. Míg a United mellett az Arsenal és a Villa is elégedett lehet az összes eredménnyel.…..
Rendben, kicsit fellengzősen hangzik a tétel, mégis rámegyünk a bizonyításra. A jó öreg Bundást mindig is inkább a keletnémet kelkáposzta szag lengte körbe, mintsem a hanyatló nyugat progresszív ideái. Mind a játék felépítésében, mint a klubmodellek terén dogmatikus…..
A keddi játéknap gólözönének köszönhetően az ötvenes években érezhettük magunkat, szerdán viszont a grunge-korszak tért vissza, hiszen négy darab egynullát és két döntetlent regisztrálhattunk. Két idegenbeli győzelem született, és ahol kettőnél több gól esett, ott valaki…..
Gyorsan tegye fel a kezét, aki ilyen estét tervezett! Gólfesztivált sejtettünk a csoportunkban, erre - szinte hihetetlen - csak Sanyink feje villant. Bölcsebbek, okosabbak nem lettünk, de van plusz három pontunk, az ellenfelek meg ott hullajtanak pontokat, ahol nem szégyellik. Nem akarunk…..
corporal clegg 2008.10.17 18:17:16
corporal clegg 2008.10.17 19:44:54
Bokros teendőink miatt egy hét kimaradt, de most újra jelentkezünk heti egykettőikszünkkel. Speciális sorunk lesz, hiszen csupa-csupa válogatott mérközés, rengeteg, szinte megtippelhetetlen kimenetellel. Természetesen, mi most is megkíséreljük prezentálni Nektek a tutit, de múlt…..
Sztrímelni jó. Az utóbbi években hozzászoktunk, hogy hétvégén a nyugati bajnokságok mérkőzései jelentik fő programunkat, és ha valamilyen okból kifolyólag nem férünk hozzájuk, akkor is úgy érezzük, hogy valahogyan követnünk kell ezeket a meccseket. Hasonlóan a régi rádiós…..
corporal clegg 2008.10.03 17:28:36
Anorthoszisz-Panathinaikosz rangadó a BL-ben Ciprus függetlenségi ünnepének napján, újabb román pontszerzés, idegenben győző Roma és kiegyensúlyozott Atletico - ennél szürreálisabb játéknap is ritkán van. Közben a spanyolok szép csöndben átlépnek Európán, az angolok pedig…..
corporal clegg 2008.10.02 12:48:23
corporal clegg 2008.10.02 12:54:51
Így kezdtük szombat délelőtt: "hétvégén pedig újra a bajnokságé a főszerep, ahol a liverpooli városi rangadón kívül, inkább langyos meccsekre van kilátás". Jól mellé trafáltunk. Nem meglepő, hogy ezen a hétvégén sikerült először megszorongatni minket a…..
corporal clegg 2008.09.30 12:10:37
Ide tessenek ontani az okosságokat a meccsek alatt. Annyival már most hozzájárulnánk az este teljességéhez, hogy jelentjük, a poszt kilövésekor éppen 2-1-re vezet a Real Zenitben. Netre magyar, itt a teljes kínálat.  ..
corporal clegg 2008.10.01 01:49:23
Miután heinrich kolléga jóvoltából a háztartásban lévő összes egeret és touchpadet összetörtük, és ínhüvelygyulladásunkra marékkal esszük a fájdalomcsillapítót, nekiláthatunk hogy felvezessük a hétvége egyik legpikánsabb összecsapását. A diktátorok csatáján David…..