Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zako

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Gamekapocs! Mostanában rengeteg őrült talál rá erre a remek kis oldalra. Ezek népes táborát bővíti egy frissen regisztrált majomka nevü személy is akik mozdatlan szájjal szidalmazza bárki anyát nem félve a következményektől.Bár csak ne lenne ingyenes. dolgozzatok meg…..
Zako 2008.07.29 16:11:55
Ha valaki tudja ennek a sz@rrágónak a címét adja már meg hátha itt lakik a közelben. Átugranék hozzá egy kis beszélgetésre egy feszítővas társaságában.
Fogjunk egy rémes dalfesztivált (ismételném: 2008-ban megy egy 2002-es felvétel főműsoridőben!), egy szegény vak énekest, aki nem látja azt a nyomorúságot, ami körülveszi. Ehhez egy elképesztő arcokat művelő közönséget illetve egy profi műsorvezetőt, aki engem nagyon…..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Zako 2008.07.23 18:16:42
"Miért? Mert a vallási tanok nem egyeznek az önközpontú világnézeteddel? Szánalom. " Azaz inkább hadjuk szenvedni az embereket. Nem fogod tudni eltartani a gyereket? Na és, majd éheztek. csak mert egy szenilis vén f@sz alias pápa azt mondja. Ennyit a vallásról és a külömböző egyházakról. Nem azt mondom hogy aki hisz Istenben hülye én elfogadom ha valaki hisz benne de azok tényleg marhák akik felyethajtanak az egyházak hülyeségei elött. Elég ha a történelmet megnézzük. Aki úgy akar élni ahogy Isten akarja tegye úgy de NE úgy ahogy "Isten hirnökei mondják". Összefoglalva: NEM a hittel van bajom hanem a hitet hírdető egyházakkal.
ROFL-net Budapest TV: Fantom vese 2008.07.23 10:26:00
Egy exkluzív tartalom a másik után! És napokig ez lesz! (Új vallási műsorig) Újra köszönöm Sheela567-nek!  ..