Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alvwen Wintwex

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akciófigura- illetve minden geekzes, gyűjthető cuccot magába foglaló rovatunkat felélesztendő, megpróbálkozunk valami újjal: a netes Lego-guru, Tutuka mostantól nálunk is fel-feltűnik majd a színen, teljes szettek kritikáival Véleményeteket a cuccal kapcsolatban, tetszik-e avagy…..
Geekblog Antichrist - előzetes 2009.09.12 08:29:00
Lars Von Trier filmje óriási botrányt aratott magának Cannes-ban, bár őszintén szólva, az Antichrist extremitásai túlságosan sokkolóak nem lesznek az olyanok számára, akik Audition-on és hasonlókon edzőttek (ami persze nem jelenti azt, hogy a film csupán az ember-ember-ellenes…..
Alvwen Wintwex 2009.09.12 13:38:02
Alvwen Wintwex 2009.09.15 07:55:59
@Parraghramma.: igenis!
"Le temps du loup" rulez!
Geekblog Plan 9-előzetes 2009.09.10 08:01:00
Ismert filmes körökben az az általános nézet, hogy a jenkik annyira pénzéhes, gátlástalan férgek, hogy képesek még a legnagyobb filmklasszikusokat is feldolgozni hazavágni, pedig sok esetben tényleg nem árt egy-egy régebbi filmet a fiatalabb közönséghez közelebb álló…..
Geekblog Martyrs 2010.07.22 08:39:00
Ma lett volna a film magyarországi mozibemutatója, ám a Martyrs-t a Nemzeti Filmiroda Korhatárbizottsága az "X"-kategóriába sorolta. A bemutató elmarad. -- W. F.Várható volt, hogy a franciák idővel beszállnak a buliba. A horrorfilm extremizálódása és a torture porno…..
Van benne valami múltidézés, ahogy Wostry Ferivel amúgy jegyrendszeresen sorban állunk a betevő képregényünkért az újpestközponti általános iskola épülete előtt, ami a 17. tavaszi Képregénybörzének ad otthont. A tendencia folytatódik, amint tovább araszolunk a Munkásotthon…..
Alvwen Wintwex 2009.03.23 08:31:11
Az Eduárd bemutatja sorozat, mintegy az (itthon megjelent) színes-szagos és húzósabb árú amerikai képregények és mangák ellenpontjaként, hazai készítésű rövid  - 26 oldal, 800 Ft - és fekete-fehér történetekből áll, melyet egyszerű és kényelmesen…..
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Meleg vér folyik lassan a nyakadraMert nincs ma más, csak vérszívásSemmi csábításMert úgysem kell belőled másVasárnap este a Fókusz Portréban Tövisházi Ambrus volt a vendég. A műsor közben akkor kaptam fel a fejemet, amikor az Erik Sumo névre is hallgató zenész elárulta…..
Egyik nap búcsúszex, másik nap tökös macsóskodás? Beküldőnk egy valaha volt MNK, aki megtért, kikeresztelkedett mondhatni, de a jó útra térés közben hatalmas pofont kapott, ráadásul egy életre megtanulta: What is Love? Jónéhány évvel ezelőtt talán rólam mintázhatták…..
Emlékeztek még vl kedvenc levélírójára? Segítség itt. Hát megjött az a zsebadoniszos történet is, nincs benne se vidámság, se Johnny Bravo, csak nagy-nagy szomorúság. Nem akarok szpojlerezni, de akinek gondja volt a hétfő délutáni poszttal, annak lehet most is lesz. Kedves…..
Kedves Verespálné!Megint elrontottam. Bocs,vlMi, férfiak annyira meg tudjuk alázni magunkat, hogy ilyet még senki nem baszott. Miért érezzük azt, hogy mindig van még legalább n+1 újabb lehetőségünk, ha a lánynak úgy sem kellünk? Mert lássuk be, mindig megszívjuk. Mindent jelként…..
Alvwen Wintwex 2008.02.05 14:10:33
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
Alvwen Wintwex 2008.01.29 14:36:56
VicGilson · spiritus.blog.hu 2008.01.29. 14:32:27
"...nem vagyunk egy életciklusban"

hát, komám. nem tudom.
esélyes, mert én ezt se előtte, se azóta nem hallottam senkitől...:D

annyit elárulok, hogy hobbifotós a fővárosunkban.
Alvwen Wintwex 2008.01.29 14:57:37
Eljött hát a második forduló ideje... nem is szaporítom a szót, a határidő január 17., csütörtök éjfél. ..
A jelölések összesítése után arra jutottam, hogy fordulókra lesz bontva a szavazás. Próbálok kategóriákat felállítani, hogy aztán majd a kategóriánkénti győztesek egy végső, ultimate szavazásban is megmérkőzhessenek a "Minden idők legszarabb címe" titulusért.…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
Pompás akció az Auchanban: négy ceruzaelem mellé 690-ért kapunk egy rémes külsejű Lego-koppintást. Marci nem érti, mi viszont örülünk, mert a kínai könnyűipar elkötelezett híveiként szeretjük a vicces áltermékeket. Levél és pár további, szörnyen szemcsés fotó hajtás…..
Bigyóblog Barkácsolt csodák 2007.12.11 14:44:00
Talán a legötletesebb eresztés következik karácsonyi játékunkból. A háziszkenner C64-re, a feketelyuk, az analóg kulcstartó és a kocsmai hazamenetel-időzítő. Lássuk, mit barkácsoltak össze mai versenyzőink. A háziszkenner C64-re Ha nem ismernéd fel a képen egy házi…..
Subba Érdekes adat: Szőrtelenül 2006.12.21 14:38:30
Nőgyógyász forrásaink szerint Magyarországon már annyira elterjedt a punciborotválás, hogy szinte ünnepnap, amikor végre látnak egy szőrös muffot. Lazán kapcsolódik ide, hogy míg az eredeti amerikai Topmodell sorozatnak fontos része volt a lányok szőrtelenítése, addig ezt a…..
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..