Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekszmex

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
kekszmex 2010.07.22 10:18:02
@Helga_: Hát a többi nyeremény elég vacak nekem nem is kellene az energiaitalon kívül semmi
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
Ingyen cuccok mindenüttJó.hu 2009.10.16 11:52:36
Regisztrálni kell és pontokat gyűjteni (regisztráció, szavazás, hozzászólás). Nyerni lehet minden hónapban egy 10 000 Ft értékű Reckitt Benckiser ajándékcsomag-ot, a fődíj pedig 500.000 Ft értékű lakberendezési utalvány ajándékcsomag. Link: mindenuttjo.hu/index.php  ..
Először csak óriásplakáton találkoztam az ERSTE legújabb kampányával, és ezen láttam Matyit, aki a ludat szorongatva ült a bankfiókban, miközben azt lehetett olvasni a feje felett, hogy párosan szép az élet. Ebből én speciel arra következtettem, hogy Matyi a lúddal kavar, ami -…..
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Az Általános Szerződési Feltételekben elrejtett apró szabályok és az egyoldalú banki szerződésmódosítások sok ügyfél életét keserítették már meg. Titkos belső szabályzatról azonban most hallunk először.Sziasztok,2007 decemberében vettem fel az OTP-nél személyi kölcsönt…..
  Egy egyszerű regisztrációval megnyerheted az 50 darab kétszemélyes Heineken Balaton Sound bérlet egyikét!Dia nevű kedves olvasóm küldte!Link: www.heinekenmusic.hu/..
Szimonetta nevű kedves olvasóm küldte!Link: baba.hu/trukkosjatek/..
Microsoft nyereményjáték Mit kell tenned a játékban való részvételhez? Vásárolj a kiemelt Windows Mobile készülékekből egyet online, a mobilszolgáltatóknál vagy a viszonteladóknál (a kiemelt készülékeket megtalálod a windowsmobile.hu weboldal kiemelt ajánlataiban, illetve a…..
Ingyen cuccok IndaVideoBomb 2008.10.16 14:38:20
Forgass és tölts fel egy pörgős, vidám videót! A legjobbnak ítélt 3 videó feltöltőinek egy-egy Xbox 360 premium játékkonzolt ajándékozunk. Az első 100 videó feltöltője egy-egy ingyen Twister menüre a vendégünk! Feltöltési határidő: 2008. november 14. Eredményhirdetés:…..
Fejreáll a világ – indul a Loctite Filmfesztivál! Küldd be saját készítésű Loctite reklámodat vagy vicces, a ragasztással kapcsolatos filmes sztoridat a Loctite Filmfesztiválra, és nyerd meg a videokamera, a digitális fényképezőgép és az MP4-lejátszó egyikét! Nem kell…..
Mit igyak ma? A sör 2008.05.01 13:41:00
Az első "játékosunk", vagy hogy szebben hívjam: első "főszereplőnk" az italok hosszú sorában, a sör. Az alkoholos, nem rövid italok egyik legjobban preferált (kedvelt) változata ( a bor, és a pezsgő mellett). Mit is lehet tudni a sörről?Például, hogy így néz…..
kekszmex 2008.07.25 14:06:36