Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeRo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Elmaradt temetés 2008.07.23 06:14:00
Optimista ember ez a HeRo, éppcsak nem küldte ki a meghívókat a saját temetésére (arról ne is beszéljünk, hogy mire jó a shift billentyű). De azt is csak azért, mert nem tudta előre, hogy mikor lesz. Úgy néz ki, hogy egyelőre megint el lett napolva, pedig már majdnem... ez a…..
HeRo 2008.07.23 15:58:29


sziasztok.

szóval..... az úgy volt, hogy 220-al mentem, épp a kamerát állítgattam, hogy éles legyen a kép, ha majd ütközünk és épp utolértem 2 autót. : )))

1 kis kiegészítés, csak, hogy kevesebbet kelljen találgatni, hogy vajon 160-nal, vagy 200-al mentem-e.

1. az út szinte egyenes volt. kb 100-120-al mehettem, mielőtt utolértem őket. mentem mögöttük 1-2 mp-et. majd megint gyorsítani kezdtem. órát nem néztem közben, kb 110 km/h lehetett, amikor már kint voltam a bal oldali sávban.

2. a rövid duda arra kellett volna, hogy észrevegyen és abbahagyja az előzést. nem hagyta abba, jött tovább. így az első dudáig csak figyelmetlenség, onnan pedig egyértelműen szemétség és rosszindulat, stb. de gyanítom a tükörbe sem nézett, mert épp láthatott volna, ha előzés előtt belenéz. már kint voltam, amikor elkezdte.

3. örömmel veszem, hogy szinte állampolgári kötelességem borulni, ha 110-el előzésbe kezdek, mert, EGYEDÜLIKÉNT ebben az országban 90 helyett, 110-el megyek. szóval, ha leköplek az utcán, akkor már le is lőhetsz..... álszent módon akkor tessék kiállni az út szélére és lelőni mindenkit, aki 110-el megy, 90 helyett. valahogy - mint itt páran észrevették, páran, gondolom szándékosan nem - a 110-es sebesség és a szándékos letúrás nekem nem tűnik egyforma súlycsoportnak.

4. az autót vezető neme lényegtelen. nem is akartam, hogy erről itt vita legyen. 1 ember volt az autóban, aki először figyelmetlen, majd szándékosan agresszív volt.

5. nyilvánvaló, hogy "a hülyén jártam el" arra vonatkozott, hogy lassítani kellett volna, de akkor már késő volt.


a hozzászólásokhoz annyit: hogy remélem, lesz még sok sztereotip duma, jó sok általánosítással, meg utálattal. köszi érte.... : )))
de látom, van aki értette, amit írtam.