Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemakarom!

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Demóverseny TOP 10 2007.04.02 22:48:00
  Kedves versenyzők és rajongók, tisztelt szavazók, drága gyermekeim! Ha az ember belekezd valamibe, akkor annak általában be is fejeződik valamije, és ez pontosan így történt a demóverseny elődöntőjével is. Gratulálok minden résztvevőnek, aki keményen és sportszerűen…..
Nemakarom! 2007.04.10 15:48:41
- Ha bulizni mész, mindenképpen vigyél magaddal divatos mobilékszert. Az extravagáns, egyedi ékszerek illenek a modern és okos telefonokhoz. A Blikk is ezt ajánlja! Subba tipp: csillogó kövek.- Van egy platós haszonjárműd? Mázli! Most fuxra cserélheted.- Jövő héten kezdj új…..
Subba Angyalok klubja 2007.01.11 16:38:00
Az idióta sajtóközleményeknél már csak egy dolog tud idegesítőbb lenni a postaládában: az agyatlan körlevelek. Az ember szívesebben kap nigériai levelet meg viagrát reklámozó spamet, mint ilyen továbbküldendő marhaságokat. Az alábbi példány pedig még a műfajon belül is…..
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
Nemakarom! 2007.01.10 14:48:45
Igen, a napom jobb lett tőle, mindenképpen. Kevéssel is beérem.
Általában elolvasok minden kommentet, mert többségükben viccesek. Ezek dobnak fel olyan dolgokat, amik magukban még egy kalap
sz@rt sem érnek. Néha én is írok véleményt a CIKKEKRŐL. Ha az nem megy, mert nem tetszik, vagy mert nincs mit hozzátennem, akkor kussolok. Sajnos nem te vagy az egyetlen, aki mivel nem tud semmit írni, elkezdi szapulni az oldalt. Szapulja! De nincs több értelme, ha közvetlenül a szerkesztőnek írsz mélt, mint hogy itt varnyogsz a 3 milliomodik kommentben? Szerinted ezt az illetékesek el fogják olvasni?
Ha a közértben nincs kenyér, te hazamész, megvered az asszonyt/gyereket/hörcsögöt, szerinted attól lesz kenyér?
Egyébként meg nem nagyon értem, hogy mit miért kell megosztanod. Kicsit zavaros vagy te nekem.

Nemakarom! 2007.01.10 14:51:40
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..
Nemakarom! 2006.12.21 21:49:12
Nobaszki!
Senkinek nem az a fő baja, hogy vidéki vagy, te majom, hanem, hogy egy nagyképű
f@sz. Már elnézést.
Addig amíg nem jópofiztál, hanem hüppögtél, sokkal szórakoztatóbb voltál. Olvasom az Élet a farmon című kisregényedet és én érzem magam kellemetlenül.
Az Év embere dumádat már régen halottuk. Ezexerint neked is bejön. Ray, mi?
No mennyé' tanulni, mert jönnek a vizsgák és két és fél év alatt már illene elvégezni azt a qrva első félévet. Mert apa nem lesz büszke! Oszt nem lesz Pajero (L200) sem.
Kívánj még 6* kellemes ünnepeket, aztán indulj rayolni. De öcsédet ne vidd, mert ő még talán menthető.
Nemakarom! 2006.12.22 17:42:10
Jonathan Blue for president!
Köszönjük eme remek vizuális élményt!
És még azt hittem eddig, hogy
sz@r napom van.
"Strand,dekk,buli,autó-motor,ray,nők,haverok meg mittomén:)" :D
Ez az a bátyó, aki nem fogadja be a Ray-t? És nem azonosul az öccse hülyeségeivel?
Mind1.
De meg kell hagyni elég fordulatos ez a sztori. Mindig amikor már feladni készülök, jön egy újabb inger.
Komolyan, még akkor sem szórakoznék jobban, ha lenne saját életem:)