Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VakhangyA

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rögtön magyarázkodással kezdek, igen! Még egy ilyen múltba tekintő, érdekes téma kifejtése előtt annyit megemlítenék, hogy a pofámról a bőr leég, amiért a saját szent projektemet, a külön bejáratú kis hobbi blogomat is ilyen szinten lesz@rtam...Pedig covid ide vagy oda, '20-ban olyan sok minden…..
Kicsit megcsúsztam a legutóbbi beszámolóval. Mivel elég vegyesek voltak az érzelmeim a nap végére, így akkora ingerenciát sem éreztem a második forduló összefoglalására, mint az első alkalommal. Ettől függetlenül úgy gondolom, hasznos tapasztalatokkal és újabb élményekkel gazdagodhattunk ismét.…..
Sajnos teljesen felforgatta a járvány az életünket! A szükséges óvintézkedések miatt egymást érik a tilalmak, korlátozások és ezek nagy károsultjai a különböző motorsport-események is. A versenyek sportértéke mellett elhanyagolhatatlan azok közösségteremtő hatása is, ugyanis óhatatlanul is közelebb…..
Hihetetlen, hogy telik az idő! Bő négy éve, hogy rámondtam az áment életem első komolyabb autó vásárlására és nemsokára túl leszünk a száz ezredik közös kilométerünkön! Sokan biztos meg sem vették volna, még többen simán hülyének gondoltak amikor megvettem és eleinte én sem voltam teljesen biztos…..
Legutóbb ott hagytam abba, hogy elhoztam a huszonöt éves, használt versenygokartot Kecskemétről. Most kellene annak következnie, hogy hogyan szerelgettem, babusgattam, mire elkezdtem vele kijárni a közeli gokart pályára, ahol majd kvázi "racce drájver" lesz belőlem. Nagy vonalakban ez történt annyi…..
VakhangyA 2020.02.13 19:09:29
@Péter Vigyikán: Miért a fejedet fogod?? Nem az szállt el... :D
 Legalább egy éve tervezem, hogy saját blogot indítok, afféle levezetésként, hisz' a hobbijaim kapcsán mindig történik velem valami ill. mindig mindenről megvan a saját véleményem! Előre is elnézést a szögletes dizájn vagy a pongyola fogalmazások miatt, ezt nekem még nagyon tanulnom kell! A téma úgy…..
Így állunk mi: jelentem bővült a család! Mielőtt elkezdene mindenki gratulálni, lehűteném a kedélyeket: Nem, nem ARRÓL van szó! Bár a társai között ez is kicsi és zajos. Mindenféle kimért nedvet kell beleönteni, naponta törődni kell vele és jellemzéséül csak annyival tudnám összefoglalni a…..
TC népítélet Máshol már írtam korábban imádott közlekedő edényemről, így ezt most kihagynám. Viszont az elmúlt szűk két év sem volt eseménytelen, úgyhogy nemsokára belekezdek ebbe is!..
Kispályás-blog Beveztő 2020.01.30 21:33:15
De mi ez a blog? Két ember eszmefuttatása önnön kálváriájukról valahol a kezdeti balfaszosokodásból kiindulva az önmegvalósítás felé vezető úton. Ígéret nélkül, lesz itt minden az örömtől a fél-idegösszeroppanásig bezárólag, ebben biztos vagyok! Ha viszont nem kezdünk bele, akkor sosem érünk el a…..