Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hermál Zsófia

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wikipédia 2001. január 15-én indult az interneten. A nyílt tartalmú, szerkeszthető enciklopédia a hozzá hasonló Nupédia kiegészítéseként jött létre Jimmy Wales által. Neve a wiki és az enciklopédia szavakból ered. Azzal a céllal hozták létre, hogy egy nyitott, mindenki által elérhető felületen…..
A Google Maps egy ingyenes térképszolgáltatás, melyet a Google Inc. alapított 2005. február 8-án. (Kép forrása: Google Maps) Nem csoda, hogy világszerte nagy népszerűségnek örvend a Google Maps(magyar elnevezése Google Térkép), hiszen műholdfelvételei és térképei mára 99%-ban fedik le a Földet.…..
A Microsoft cég tulajdonában lévő LinkedIn közösségi oldalt a világ legnagyobb közösségi üzleti hálózatának tartják. Üzletemberek, vállalkozók és akár munkavállalók is regisztrálhatnak az oldalon, ahol minden tag saját szakmai múltját, önéletrajzát tölti fel profiljának. A LinkedIn alapítója Reid…..
Napi több órán keresztül is görgetjük a legnépszerűbb Social Media felületeket. Megosztjuk a gondolatainkat az üzenőfalon, személyes tartalmakat közlünk rajta ismerőseinkkel, vagy akár ismeretlenek posztjaira reagálunk. De vajon tudjuk-e hogyan kezdődött a Facebook és az Instagram…..