Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TűzVízRepülő

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindig könnyű felismerni, ha valaki álszent, mert nagyon ügyesen gyakorolják ezt a viselkedést a már rutinos versenyzők. A Szentek Klubjába tartozók elég veszélyesek, hiszen nem csak a Shrekből jól ismert Csizmás, a kandúr tekintetét veszik fel, hanem erősen manipulatívak is. Könnyedén elérik,…..
Ha azt szeretnéd, hogy téged ne akarjon elvenni senki, sőt még a kezedet se kérjék meg, akkor a következő tulajdonságokkal kell rendelkezned: 1. Legyél erős és talpraesett! A férfiak nem igazán érzik magukat férfinak egy erős nő mellett, tisztelet a kivételnek, örök hála, hogy vagytok... Sokkal…..
TűzVízRepülő 2022.02.09 15:18:55
@Laptop7712:
Ha egy hasonló elvárásokkal rendelkező férfi találkozna a cikkben szereplő nővel, akkor nagy eséllyel egy minőségi, őszinte érzéseken nyugvó kapcsolat alakulhatna ki köztük.
Balogh Béla gondolatával egyet tudok érteni, azzal a kiegészítéssel, hogy ha valamelyik nincs meg, akkor vége kell, hogy legyen... De tudjuk, hogy sokan maradnak benne egy olyan kapcsolatban is, ahol van, vagy vannak "hiányzó darabok". Még mindig az a nézőpont a népszerűbb, hogy jobb a rosszban, mint egyedül.
A "hogyan legyünk Önmagunk a párkapcsolatban" téma valóban csak indirekt módon jelent meg a cikkben, úgy azért megjelent, de kibontani nem akartam, mert közvetlenül nem illet volna a címben szereplő gondolathoz.
Köszönöm a hozzászólást, örömmel vettem!
TűzVízRepülő 2022.02.09 15:23:33
@Puller István: Passzív-agresszív? Nem érzem magam annak, de a düh és indulat valóban jelen van...
Dr. House szerint mindenki hazudik, lassan be kell, hogy lássam szinte tényleg mindenki. Azért írom, hogy szinte, mert én kifejezetten nem tudok hazudni. Minden érzelem az arcomra van írva, vagy csak simán elnevetem magam. Például, ha valami meglepetéssel készülök, akkor nagyon kell koncentrálnom,…..
A munkám során sok gyerekkel és így szülővel is találkozom már hosszú évek óta. Be kell vallanom őszintén, én is nagyon hamar ítélkeztem és törtem pálcát egy-két anyuka felett, amíg nem volt nekem is saját gyerekem. Nagyon igaz a mondás, hogy addig, amíg nem lép be az ember a büszke szülők táborába,…..
Kemény volt ez az évkezdés mindenkinek: tele volt kihívással, feladattal, döntéssel, lehetőséggel, újdonsággal, meglepetéssel, felismeréssel. Örömmel jelentem, március van! Talán a tavasszal együtt jön egy könnyedebb időszak is. Amit viszont biztosan megtanultam ebben a sok mindenben, az az, hogy…..
31 éves vagyok. Szenvedélyes, másoknak szeszélyes, én úgy mondanám karrierista, de inkább munkamániás. Anya vagyok, tele kérdésekkel. Analitikus, lelkizős, makacs és fanatikus. Inkább izgalmas, mint unalmas, inkább különleges, mint átlagos. Megosztó, a szó minden értelmében. Szeretek élni és mint…..