Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://index.hu/kultur/media/2020/05/25/nok_lapja_koronczay_lilla_vekasi_andrea/ Nagy felháborodást váltott ki a napokban a Nők Lapja egyik véleménye, melyben a lap egyik alkalmazottja, Koronczay Lilla sajnos kissé - vagy nagyon - áldozathibáztató módon közelített meg egy családon belüli erőszak…..
Utólag is legitimálhatja eddigi hazugságait a kormány azzal, hogy különleges felhatalmazást adott magának, ráadásul meghatározatlan időre. A legnagyobb gond, hogy az öncenzúrát erősíti majd a sajtóra nehezedő nyomás, ugyanakkor az első vonalban küzdő egészségügyi dolgozók is háromszor meggondolják…..
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.04.06 06:39:55
@Le Orme 2: A "függetlenek" majd úgy közlik ezt a hírt, hogy a fasiszta diktátor MEGTÍLTOTTA az embereknek, hogy fizesenek a parkolásért. Az unio meg majd kötelezettségszegési eljárást fog indítani.
Sikerült megvárni, amíg a vírus elterjed egész Magyarországon...
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.03.23 19:36:22
@nincs1itt: Ugye latod az ellentmodast a dumadban. "mivel mindent egyedül dönt el... "

Ha mindent egyedul dont el, akkor gazdasagi novekedes is kizarolag Orbanon mult.
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.03.23 20:00:40
@morpho: Azert hazug faszsag amit irsz, mert kulonosen a liberalis kormanyokhoz kepest, amikor kizarolag SZEMKILOVETES es ALLAMCSOD volt, most valodi jol szervezett kormanyzas folyik, a nemzeti erdekek menten.
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.03.14 14:25:43
@Ekrü: "igy legalább ki lett verve egy támadási eszköz a kezetekből... "

Azt te csak hiszed. Mar holnap torkaszakatabol fogja uvolteni az egesz balliberalis media, hogy MEKKORA HIBA volt minden ok nelkul bezaratni az iskolakat.Orban tonkreteszi az oktatast, es minden pillanatban majd siro gyerekeket es ketsegbeesett szuloket fognak mutogatni akik nem tudnak dolgozni, ezert ehen halnak.

Ugyan ez volt keritessel. Honapokon at orjongve tamadtak hogy fasiszta es amugy se er semmit se. Majd mikor elkeszult es bevalt, akkor kijelentettek, hogy ez az O otletuk volt, es Orban gyava, mert az ellenzek mar 3 evvel korabban felepitette volna.
Őszintén meglepődtem azon, hogy az ENSZ tanulmánya alapján az emberek 10%-ának semmilyen előítélete sincs a nőkkel szemben a politika, gazdaság, oktatás és erőszak terén. Nekem nagyon más a tapasztalatom. Gondolkodtam, hogy mi lehet az oka annak, hogy a statisztika mást mutat, mint amit magam körül…..
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.03.10 11:52:15
@Kikívánkozott belőlem: "mármint hogy társadalmilag elfogadható lenne emberek kivégzése szóbeszéd alapján. "

Nap mint nap latjuk halljuk a hirekben, hogy ferfiakat semmisitenek meg fizikailag, tarsadalmilag mindenfele sok evtizedes allitolagos szexualis visszaelesek miatt. Amik legtobbszor akkor is jelentektelen nevetseges semmisegek lennenek, ha tegnap tortentek volna, nem meg hogy 20-30 eve. Tobb evtizedes karriereket nullaznak le, mert valami ribanc a kurvalkodassal nem erte el a celjat es egy pletykaval tonkreteszi a ferfit.
Es ez ma tarsadalmilag elfogadott mert a ferfit nem tekintik embernek, de lassan mar allatnal is alacsonyabb erteku.
Lopnak rendületlenül. ..
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.03.05 13:43:00
@rasztaszív: "hát persze,az autópályák meg az égből hulltak alá."

Nem, hanem ppp konstrukcioban epitettek a balliberalisok, es osszesen 3200 milliardot, vagyis egy ATOMEROMUNYI penzt veszitetunk rajta idaig.
De meg nincs vege, mert meg evtizedekig kell fizetnie az orszagnak a jelenlegi ellenzek elkepeszto korrupt tolvaj szerzodesei miatt.

g7.hu/kozelet/20190723/negy-szerzodessel-annyit-dobott-ki-az-allam-mint-a-nyugdijpenztari-vagyon/
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.03.07 07:56:45
mandiner.hu/cikk/20200306_die_presse_orban_viktornak_igaza_volt_es_megerdemli_hogy_bocsanatot_kerjenek_tole

"Die Presse: Orbán Viktornak igaza volt, és megérdemli, hogy bocsánatot kérjenek tőle
Orbán Viktor volt az egyedüli, aki azt tette, ami a kötelessége: minden erővel megvédte a határokat – írta a cikk szerzője."

A b1 MIKOR FOG BOCSANATOT KERNI ORBANTOL, AZERT A RENGETEG ALJAS HAZUGSAGERT ??
Orbán Magyarországra hívja a török diktátort. ..
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.03.01 12:41:35
@Tényelek: "Ha nem lehet nemzet akkor lesz buzi vagy akármilyen csak különlegesnek érezze magát. "

Ma mar keves buzinak lenni. A kulonbozo NGO-ok nyomasara, ma mar nemvaltoztato mutetrol almodnak a gyerekek, mert csak akkor lesznek igazan menok, meg szerethetok.
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.03.02 06:09:43
index.hu/kulfold/2020/03/01/luxemburg_ingyenes_tomegkozlekedes/

Ugy remlik mintha valaki nalunk is igert volna ingyenes tomegkozlekedest.
Ki is volt az ?

Ja eszembe jutott, kamugeri volt. De ahogy tobbi igeretebol ebbol sem lett semmi sem.
Az egyszerű polgár igazságérzete...
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.02.14 07:56:15
@Nekoashi2005: "Mennyi pénzt is kapott az Eu-tól 2010 óta a magyar állam? Úgy 6500 milliárdot? "

Ezt még gondoljátok át, mert Soros György nem lesz rátok büszke.
Eddig ugy volt:
A (verzio) : Orbán Viktor és családja az egész unios pénzt ellopta. Ezt harsogják 10 éve az itthoni és a brüsszeli liberálisok is.
B (verzio) : A tagadhatatlan gazdasági növekedés az unios támogatásokbol jött össze, valojában nem is történt növekedés.

És akkor te most jössz egy
C (verzioval): miszerint az unios pénzt az Orbánék a nemzeti vagyon növelésére forditották.

Ez nagyon veszélyes kijelentés, mert azt mondod, Orbanék nem lopták el az unios forrásokat, plusz kijelented, hogy a gazdasági nővekedést sem az unios források fedezték, hanem valos gazdasági növekedés volt. Soros György nem lesz tul boldog, ha megtudja, hogy 10 évnyi kormány ellenes propagandáját cáfoljátok meg. Tudod te mennyibe került Soroséknak hogy azt a látszatot keltsék az egész világban, hogy Orbánék lopnak, és a gazdaság romokban ???

Nem tudom mi a jo megoldás, de a 3 egyszerre nem fog menni, söt meg 2 sem.
A Századvég már méri, mennyien támogatnák ezt - állítja egy belső körös kormányember. ..
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.02.11 03:32:56
@morph on deer: "hanem előre megfontolt szándékkal elkövetett bűnei,"

Ha a fidesznek bunei vannak, akkor az elore megfontolt szandekkal szemeket kiloveto, embereket SZANDEKOSAN MEGVAKITO liberalisoknak mijuk van ???????????????
A háború éppen 5 éve tört ki. Választástól választásig tartott, és felemás eredményre vezetett...
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.02.07 16:45:35
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Ezek szerint, a tobbi orszag sem akarja a unios ugyeszseget, csak ok nem nyiltan szallnak szembe, hanem csak nem tesznek semmit az ugy erdekeben. Pont azt csinaljak mint a migransok befogadasanal. Mindennel egyetertenek, mindent alairtak, csak a gyakorlati vegrehajtast szaboltaljak el.

De ami igazan meglepo az ez:

"A becslések szerint évente az uniós költségvetésből 467 millió euró (körülbelül 158 milliárd forint) tűnik el csalás vagy korrupció miatt."

Ez nem tul sok, ez meg magyar viszonylatban sem lenne meghatarozo, ha mondjuk az evi 40 ezer milliardbol ennyi eltunne. Unios viszonylatban, pedig pitianer osszeg. Ha csak ennyi tunik el evente, akkor felesleges az egesz, mert biztos, hogy tobbe kerulne egy ilyen unios hivatal fenntartasa, mint amennyit megsprolnanak vele. Ha egyaltalan tortenenek ott valodi korrupcios vizsgalatok, nem pedig csak egy ujabb sohivatal lenne, ami tisztan csak politikai, ideologiai alapon tamadna az orszagokat, politikusokat.
Orbán a létező földönfutók és a nem létező Soros Világbirodalom elleni befejezetlen háborúja után most az oligarchák forradalmát vezeti a szegények, a romák, a bírói hatalom, az ügyvédek, a szociálpolitika intézményei és a kultúra, mindenekelőtt a kísérletező és kritikus színházak és a szépirodalom…..
Vissza kell görgetni lépésről-lépésre, ami az utóbbi tíz évben történt. 1. A Momentumnak alternatív pártrendszert kell létrehoznia, körülötte a saját jövőbeni ellenzékével: egy konzervatív és egy balos párttal, és ezt (a világot) kell politikai, alkotmányos és kulturális választássá tennie a…..
Kellene írni valami frappánsat a képviselők vagyonnyilatkozatáról. Hogy mekkora kamu az egész, képes a pofámba hazudni, a fele sem igaz, meg hol a többi lé és ilyenek. Majd szétszedi őket az akinek ez a dolga. Inkább azoknak a vagyonnyilatkozata érdekelne, akiknek hó végén már nincs semmi a…..
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.02.04 05:16:22
@Pipas: Nem azt nem akarja tudni, mert akkor kiderulne, hogy az elmult evekben kb megduplazodott az atlag emberek jovedelme. Mig liberalis idokben minimalis novekedes sem volt, nem hogy duplazodas.
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
Az egész azzal kezdődött, hogy Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson kiírta a Twitterére: azt álmodta, hogy A világítótorony című, fekete-fehér horror-kamaradráma rendezője, Robert Eggers megmutatta neki a frissen leforgatott, saját Csillagok háborúja-filmjét.  I just woke up from a dream where…..
Bravúros húzás...
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.01.30 01:03:19
@morph on deer: "Mindenesetre az jó hír, hogy szerinted mindössze csak félmillió "

Megvesznétek örömötökben ha egyszer valamilyen libbant tüntire fél millió tüntető menne el, nem pedig 100 ember lézengene, akit 20-30 ballibsi hírhamisitó az Index-től az ATV-ig, próbál tömegnek mutatni.

(amugy meg tudom, hogy csak a vadiúj nikk nevemre irigykedsz :)) )
RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.01.31 00:29:37
@látjátok feleim szümtükkel: Nem kell imádkozni, mert a lényeg a kereszténységen alapuló kulturánk és életformánk. És ebben az értelemben szinte mindenki keresztény Europában.
A keresztény kulturát és az életformánkat akarják megsemmísiteni, és mostmár egész konkrétan kimondva a fehérbőrü embereket is.