Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valamit

1 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint 3x09: Amiga 2017.05.21 22:53:56
Először is egy szolgálati közlemény: tovább szeretnénk pimpelni a podcastet, ezért kilőttünk egy Patreon-oldalt, vagyis mostantól pár fityinggel lehet támogatni a Checkpointot, hogy még pöpecebb lehessen. Csomó új tervünk van, és a pénzt visszaforgatnánk a podcastbe illetve a támogatóknak. Itt írtam…..
valamit 2017.12.31 15:35:58
@Karvaly:
Megnézném azt a gépet, amin te hardware alakítás nélkül a Windows 1.0-t a Windows 10-re upgradeled.
Bármennyire is divat valami a nők terén, az korántsem biztos, hogy az elnyeri a férfiak tetszését is. Sokszor képtelenek megjegyzés nélkül hagyni, ha meglátják rajtunk a bizonyos darabot. Ilyenkor kisebb harcok alakulhatnak, de végig rajtunk áll, kitartunk-e mellette. Sokan azt állítják, a…..
Önmagában az, hogy valaki majd öt percig ugrabugrál a tévé képernyőjén és ezt tornának próbálja eladni, minden, csak műsor nem. És ezért nem is odavaló. Tudjuk, hogy régen az átkosban, amikor mindössze egyetlen csatorna borzolta az idegeket és az ízléseket, volt egy TV Torna nevezetű szösszenet,…..
valamit 2017.05.15 09:07:03
@mbond:
Se sörér, se üdítőért, akkoriban ahogy PET palack se nagyon, dobozos üdítő se nagyon volt, majd minden üveges kiszerelésben ment.
Levelet írt Orbán Viktornak a CEU volt rektorhelyettese, Kontler László történész, amelyet a Facebook-oldalán tett közzé. Ebben kínos részletek taglalásával szembesíti a zsebdiktátort saját magával...
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..
Állítólag a nők azért élnek tovább, mert kb. 2/3-dal többet sírnak, mint a férfiak. Nem tudom, ez mennyire igaz, de tény, hogy nem könnyen sírok. Nem szoktam olyan filmeken sírni, mint például a Titanic: ugyan már, kit érdekel, hogy Leo megdöglik, vagy Pankrátor, haggyá' má'. Olyannyira, hogy ezt a…..
Hétköznapi életvitelünk leginkább általános viszontagságai közé tartozik külsőnk, és a rajta eszközölendő változtatások, amelyekből mindig akad jó pár, hiszen nemigen látott még olyan embert a világ, aki teste minden egyes porcikájával teljesen elégedett. Egyszer épp le…..
Gerincet villantott Friderikusz Sándor! - írhatnánk divatos sajtószlenggel. A veterán tévés az Indexnek adott hiánypótló interjút. Friderikusz kiteregette a TV2 és az ATV szennyesét. Elmesélte, miért hagyta ott Vajna, majd a Hit Gyülekezete csatornáját, hogyan tehénkedett rá a Fidesz a befolyásos…..
valamit 2016.10.15 10:04:56
@Max és Ricky:
Azt túlzás, hogy "botlás", de annak idején leülte a büntetését, amit egy - állítólag - a mainál elnyomóbb rend szabott ki rá. Ezek után több, mint 50 évvel előcitálni, hogy titkolta volna, necces. Már-már úgy volt-van beállítva, mintha 50 év után derült volna ki az igazság, holott rögtön kiderült, megkapta a büntetést és kitöltötte, és azóta telt el 50 év.
valamit 2016.10.15 10:22:52
@Zsoltbacsi:
Az is lehet, hogy ártatlannak tartja magát, az ítélet ellenére. Mindenesetre, amit kiszabtak rá, leülte, az átkosban. Lehet, hogy másikat kétannyira se csukták volna le, nem másfél évre, de két hétre se. Sok minden ment pofára akkoriban (is).
Írtunk már erről a lúzerről, de nem gondoltuk volna, hogy megél egy következő posztot. Most interjút készített vele a Barcroft Tv és nagyon úgy tűnik, hogy továbbra sem áll le. Sőt! Az eredmény: még több olaj, még nagyobb arc és ocsmányság a köbön...
valamit 2016.10.10 12:48:14
@Kreml propaganda osztály szófiai összekötő:
Ilyen izmokat "koksz" nélkül nem csinálsz. Akinek ezt meg a koksz nélkülit összemossák, annak sok egyebet is be tudnak adni.
Egyik legkedvesebb anekdotám egy öreg székely bácsiról szól, aki az állatkertben a zsiráf láttán megcsóválja a fejét és csak annyit mond: „Márpedig ilyen állat nincs!”. Nos, hasonló reakciót – „Ilyen betegség nem is létezik!” – vált ki betegeimből, amikor közlöm velük, hogy az őket kínzó krónikus…..
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
Csodálatos Star Wars-albumot jelentetett meg idén a Lucasfilmet bekebelező Disney Luke Skywalker, Jedi lovag kalandjai címmel. Ez a gyönyörűen kivitelezett, fekvő formátumú mesekönyv a régi trilógiát mondja el újra, kicsit másképp, gyerekbarát, olvasmányos formában, a híres…..
valamit 2015.11.25 09:13:23
@-Szűcs Gyula-: A Splinter of the Minds Eye korábbi, mint az Return of the Jedi, vagy akár az Empire Strikes Back. 1978-as.
Erről szakajtónyi dokumentációm gyűlt össze. A kilencvenes évekbeli kasztingok teszik ki a mintegy százoldalnyi összeállítás első harmadát. A „maradék” kétharmad a második Orbán-kormány hivatalba lépése után rajzolódott ki, és 622 idézetet tartalmaz. Gyurcsány Ferenc…..
Történet egy 2 hónapja nem fizető munkahelyről és a vele járó nehézségekről. Olvasónk még mindig bízik benne, hogy ki tud törni jelenlegi helyzetéből. Elmesélné…..
A Sikoly-franchise többek között azért működött, mert nem vette magát komolyan. Nemcsak meta volt, és folyamatosan kikacsintott a nézőkre, hanem teli szájjal röhögte szembe önmagát, amitől mi megbocsátottuk minden gyengeségét, és szívesen néztük a hentelést, közben meg…..
Lauren Blog Luxus két keréken 2015.05.18 08:08:30
Rég elmúlt az az idő, amikor már nem feltétlenül azok bicikliznek, akik nem engedhetik meg, hogy autót vásároljanak. Íme 5 példa, mely alátámasztja a fenti állítást. Ezekből a kerékpárokból akár agy autót is vehetnánk. Jócskán benne vagyunk a bringa-szezonban - ezzel nem…..
A múlt heti teaser óta nem akar elapadni a neten a Star Wars-os kontent, és erre a vonatra én is szívesen felszállok, mert én is az első trilógián nőttem fel, a fényszablya sugárpallos fotonjatagán fénykard zvöööng hangja bennem is szép emlékeket ébreszt. Úgyis régen volt…..
valamit 2015.04.21 21:19:19
@Stöki:

A DF-ban már nézhettél fel-le, meg gugolhattál, futhattál is.
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
valamit 2015.04.05 17:00:48
@Goyo:
Na ja arra én is kiváncsi lennék miből áll a próbaidő: Puzsér nem használhat csúnya szót egy évig? És ha mégis, akkor a felfüggesztettből rögtön kötél általi lesz?
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Az MSZP-s Bagóné Borbély Ildikó írásbeli kérdése arra vonatkozott, hogy miért kellett Andy G. Vajna filmipari kormánybiztos és kaszinótulajdonos cégeit évi hétmilliárd forintos adókedvezményben részesíteni, miután a kaszinópiacot újraosztották a kormánypárthoz ezer…..
valamit 2014.08.21 12:38:25
@fermion:
Nem lehet mindenki akkora hősi ellenálló, mint te.
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
Tavaly a BBC az űr Gréta Garbojának nevezte Valentyina Tyereskovát. Ma űrrepülésének 51 évfordulóján néhány ritkán látható képpel tisztelgünk a világ első űrhajósnője előtt. Tyereskova űrrepülésével halhatatlan lett, égi utazását egy üvegmozaik is…..
valamit 2014.06.20 14:07:02
Szojuz interior:

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/STS-133_Nicole_Stott_in_a_Soyuz_spacecraft.jpg

Má csak, hogy felmérjük mit csinálhatott, meg mit nem csinálhatott Tereskova.

Mit mondjak a Szojuz belső nem a korlátlan lehetőségek hazája.

És tekintettel, hogy húsz évvel előzte meg a világon az összes többi nőt, nem lep meg ha pánik jött rá.

Így a képet nézve kicsit az az ember érzése, mintha a szapannosdobozba te lennél a szappan, lehúznának a wc-n, és várhatnád mikor fogják ki a dobozt a Dunából.
1990-ben egészen pontosan még csak 3 éves voltam, és videojátékok helyett a csattogós lepkémet tologattam jobb esetben, ha a nővérem nem nyúlta le tőlem. Nem tudom pontosan mikor, de kaptunk egy Atarit amihez én soha nem nyúlhattam, mert a nővérem azt hitte, hogy elrontom, így csak…..
valamit 2014.06.02 20:47:48