Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Badam

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeken Mark Hawwa nevű úriembert látható, aki 2012-ben először szervezte meg a Distinguished Gentleman’s Ride nevű jótékonysági rendezvényt, klasszikus és vintage motorok tulajdonosainak. 2019.09.29-én Budapesten is lehet csatlakozni a motoros vonuláshoz! A hazai túra folyamatosan frissülő…..
A kubai dohány világszerte elismert, köztudott, hogy a közép-amerikai országból származnak a legjobb szivarok. A szivar jóval több élvezeti cikknél, a jólét és a siker szimbóluma, a világ legdrágább szivarjainak eszmei értéke sokkal magasabb annál, mint amennyi az árcédulán áll. Sokáig a Cohiba…..
Cohiba Atmosphere under the Habanos s.a license is a unique concept that offers an exclusive experience in an elite ambient and finest Habanos cigars. https://cohibaatmosphere.bg/..
Badam 2020.01.29 23:57:09
Ezeket is nézd meg, ha érdekel a motorozás és a szivarozás: Girls and Ladies – Distinguished Gentleman’s Ride – DGR HOT – Female Riders Smoking Ride & Cigar – Cigar Social Club – Paris Girls – Smoking Riders The Best 50 Gentleman’s Ride Pictures Motorcycle Girl Smoking Hot..