Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiki drukker

0 bejegyzést írt és 679 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szurkolói közösségünk május 3-án lehetőséget kapott a klub vezetésétől, hogy találkozó keretében előadja a mögöttünk lévő jégkorong idény lelátói helyzetértékelését, elmondja javaslatait illetve tájékozódjon a klub mindennapjairól a beavatottak szemszögéből. A…..
csiki drukker 2013.05.13 21:13:48
@ilyéslaci: en csak attol tartok, hogy nehany lelkes ember dolgozik, egyeztet Csexivel es az elnokkel, es majd valakik mellekvaganyra terelik a dolgokat... :( De attol meg neki kell fogni, dolgozni, eredmenyt felmutatni es azok alapjan kikovetelni a targyalo partner statuszt...
A különböző helyeken egyszerre felröppenő híreket  az érintett játékos is megerősítette, a kiváló csatár a Cenk alatt folytatja pályafutását. Köszönjük Zsoltnak az itt eltöltött éveket, az együtt elért sikereket, a folytatáshoz jó egészséget kívánunk!!! Nem…..
Kiváló lehetőség edzők, hokiszakemberek továbbképzésére!!! A Magyar Jégkorong Szövetség a világbajnokság idején, április 16-17-én egy nemzetközi edzői szimpóziumot rendez Budapesten. A fejlődés érdekében kiváló szakemberek (Glen Williamson, Bob Leslie, Robert Smith, Mocsai…..
A szerda esti HSC Csíkszereda – Brassói Corona mérkőzés után a mesterhármast elérő Molnár Zsolt adott egy rövid interjút. – Kívülről nagyon sima volt a meccs. Belülről, hogy tűnt? – Az az igazság, hogy két mérkőzést is nagyon rosszul kezdtünk. Az első 0–2-ről és…..
csiki drukker 2013.04.04 17:55:12
@Pumukli00: ez sajnos mar a prosport on es egy jopar mas kozponti es helyi lapban megjelent.
Sztelis modszerek, nem megy a hoki, bunbakkot keresunk es hergeljuk a kozhnagulatot...
Erdekes, vajon a szteli is megfenyegette oket, hogy alig buntetokkel gyoztek?
csiki drukker 2013.04.04 20:22:19
@HC4ever: sajnos nem kell meg penz sem azoknak... csak a botrany es a nezettseg. De egyertelmu,le is irja, hogy L. adta az interjut. Es a roman ujsagiras szabalyszerusegevel es objektivitassal kesz tenykent talal mindent...
De a lecke megint fel volt adva. Jaj ez a Zsolt, hogy megszivatta :))
Szombaton szol a muzsika..... Hogy is van tovabb??? :)
csiki drukker 2013.04.04 21:02:44
@Csak a Sportklub : remeljk szombatra azok leszunk :) ujra. Kicsit feltem, hogy mar nem lesz az a vagy a csapatban, szurkolokban, hiszen mar zsinorban a 7dik. De szezon vegere csak megeredtek az indulatok...
@székely zsiraf:azt igertek a brassoi szurkolok a forumon, hogy a roman dontoben bebizonyitja. Reg nem volt ilyen kedves bizonyitek... :)
A szekelyhon.ro alapján: A Román Jégkorong-szövetség fegyelmi bizottsága (fb) még a döntő második mérkőzése, a hétfő (április 1.) esti összecsapás előtt összeült és megtárgyalta az esetet, és a döntést szóban közölte a két érintett klub vezetőségével, illetve a…..
Egy harmadon át tartott a Brassói Corona ellenállása a HSC Csíkszereda ellen a román jégkorong-bajnokság döntőjének első összecsapásán Csíkszeredában. A csíki fiúk nem kegyelmeztek a vendégeknek és négygólos győzelmet arattak.  A román jégkorong-bajnokság…..
csiki drukker 2013.03.31 16:45:33
@sirccm87: Sajnos az egyedul Sandor Szilard erdeme volt :(. Ahogy ok elmentek a ket (akkor meg) fiatal mar semmi hokit nem mutatott. De az, hogy a polgarmester vagy akarki elmarta, az meg nem jogosit fel senkit, hogy sportszerutlenul jatszon.
Igen, lojjon golokat, igen utkozzon, de csinalja ezt sportszeruen. Virag Csanad, Petres Tivadar peldaul tud hatekonyan es megis sportszeruen jatszani.
Hat mérkőzésig tartott a MOL Liga 2012/2013-as döntője, amelyen a Dunaújvárosi Dab.Dolcer Csíkszeredában védte meg a címét. A dunaújvárosiak a második harmadban döntötték el a mérkőzés és egyben a finálé sorsát. Hosszas éjszakai buszozás után a mérkőzés reggelén…..
Megérkezett Dunaújvárosba a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata kedd délben, ahol szerda este a házigazda Dab.Docler ellen lép pályára a MOL Liga fináléjának ötödik összecsapásán. Ha a csíki csapat vereséget szenved, véget ér a liga idénye. Hosszas buszozás után kedd délben…..
Elvesztette pályaelőnyét a HSC Csíkszereda a szombati Dunaújváros elleni mérkőzés után a MOL Liga döntőjében. Ma újabb meccs következik, amely sok mindenről dönthet. Apróságok döntenek a MOL Liga idei döntőjében. Ezt bizonyította mind a három eddig lejátszott mérkőzés.…..
csiki drukker 2013.03.18 10:05:37
@Tihamér Szélyes: Az utolso meccsen volt akadozo a szurkolas. De az alapszakasz vegen, az Ersekujvar ellen is kivalo szurkolas volt. Es a Dab ellen is lelkekesen kezdtek a szurkolok. De amikor sorra jonnek be a hibak, akkor tobben elbizonytalanodnak.
Nem ertem, miert a 10-20 elegedetlenkedovel kell mindig tobbet foglalkozni, amikor 2000 ember oszinten izgul es nagyreszuk szurkol is.
A csapat meg latszott, hogy erosen akar, de nem jott be. A szombati meccs az egyertelmuen a szerencse hianyan mulott, ott kifejezetten jobbak voltak es nyeresben...
Vasarnap mar egy moralisan feljovo DAB ellen kellett volna nyomni. Ami, ha jozanul gondolkodunk tudjuk, hogy milyen nehez. Magyar Bajnok, alapszakasz kiemelkedo gyoztese.
Ahhoz kepest, hogy az itt kommentelok nagytobbsege ezelott egy honappal egy gyenge flakonos sorbe nem mert volna fogadni, hogy playoffba kerulunk, most jol megugrottak az elvarasok.
Tovabbra is Hajra Szereda! Utolso percig kell izgulni, szurkolni. Innen tovabb minden gol, pont, vgay gyozelem mar bonusz.
A harmadik, illetve a negyedik mérkőzésekhez érkezik a MOL Liga döntője. Dunaújvárosban a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler csapatai osztozkodtak a győzelmeken, a felek ezúttal már Csíkszeredában feszülnek egymásnak.  Csíkszeredába teszi át „székhelyét a MOL Liga”…..
csiki drukker 2013.03.15 22:01:34
@székely zsiraf: nagyon kemeny :)
de maskepp nagyon vihar elotti csend van...
Hajrá Sport Club Születésnapra 2013.03.04 09:18:04
Fantasztikus ajándékkal leptek meg a srácok születésnapunk alkalmából, túlzás nélkül kijelenthetem, rég láttam ilyen lehengerlő játékot kedvenceinktől. Fiúk, köszönjük a hétvégén szerzett csodás perceket, további sikereket játékosnak, edzőnek, támogatónak, szurkolónak…..
Utolsó MOL Liga alapszakasz mérkőzését rendezik ma délután Csíkszeredában. A tét nem kicsit a HSC számára, hiszen eldől a további sorsuk.  Az utolsó fordulóra maradt a döntés a jégkorong MOL Ligában, ami a rájátszásba jutó csapatok névsorát illeti. Az elmúlt évek…..
A pénteki Brassó ellen elszenvedett vereséget követően a HSC Csíkszereda együttesének kötelező módon kell hozza a hátralevő két mérkőzését. Elsőként a Ferencvárostól kell behajtani a három pontot.  A pénteki eredmények tükrében elmondható, hogy a jégkorong MOL Liga…..
Ma reggel kilenc órától „ismerkedő” gyűlést tartott a HSC Csíkszereda vezetősége, ahol a jégkorongcsapatnak bemutatták a tegnap kinevezett új edzői stábot.  Kilenc órakor a csíkszeredai műjégpálya protokoll termében „ismerkedő” gyűlést hívott össze a…..
csiki drukker 2013.02.05 22:49:03
@zsolt777: nem annyira a Miskolc es Dab vallogatott jatekosai a fo tema itt, hanem az, ha Csikbol nem megy valaki, az hazaarulo es letiltjak. De ha Brassobol nem megy valaki, akkor az termeszetes, mert nekik az iden mindent szabad.
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Nagy-Britannia (hasonlóan Kanada kelet-magyarországi akciójához) egy reklámkampánnyal próbálja meg lebeszélni a hozzájuk készülő román munkavállalókat. Ezekben azt mutatnák be, hogy a szigetországban sincs fish & chips-ből a kerítés,…..
csiki drukker 2013.02.05 14:53:35
@G.d.Magister: ilyen Kate kinezetu noket tucatjaval lehet latni barmelyik roman diszkoban.
A HSC Csíkszereda sajtóközleménye A Csíkszeredai Sportklub vezetősége a mai nappal menesztette vezetőedzői tisztségéből a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának edzőjét, a finn Timo Lahtinent. Helyét a régi-új edző, Gál Sándor veszi át.  A HSC Csíkszereda…..
csiki drukker 2013.02.05 08:25:55
@HSC: Ha a kapusrol, ha az uj edzorol beszelsz, a playoff utan kell ezt eldonteni. De ha Stano t vesszuk es az eddigi eredmenyei alapjan, ha ot elkuldjuk, akkor a csapat 90%at el kell kuldeni.
csiki drukker 2013.02.05 11:08:09
@4bdu1r4dj4: amikor egy edzonek mar szinte semmi tekintelye sincs a csapat elott, akkor jobb barki mas, csak az menjen. Es minek fizetni draga nyugati edzot, ha meg azt sem hozza, amit a hazaiak?
csiki drukker 2013.02.05 14:13:37
@4bdu1r4dj4: hat mar igy is el volt sokaig huzva, tovabb mar nem lehetett huzni.
Az eredmény nem egészen tükrözi a mérkőzésen látottakat. Minden harmadot gyakorlatilag kézben tartott a csíki csapat, de ez folyamatosan csökkent a harmadszámok növekedésével. Az első játékrészben hamar vezetést szereztünk, Hurtaj lőtte ki a rövidet közvetlen közelről.…..
csiki drukker 2013.02.03 10:36:59
@székely zsiraf: ez igaz, de valahogy az Ute nem az a csapat aki ellen a kozonseg fel tudna porogni.
De remelem a Maci ellen mar fog menni.
Egyedul Joska lovesei melegitettek be a nezoket, es talan egy ket gyors Titi ü Dani Kmit kombinacio
csiki drukker 2013.02.03 11:15:30
@székely zsiraf: epp az, hogy a kozonseg 9O% a ugy erzi, hogy ejsze csak nem kell az Ute ellen is hajszolni a csapatot :)
A masik meg erdekes tema, volt regebb tobb eset, hogy a meg akkor eros sztelit itthon nem tudtuk megverni, mert a csapat gorcsolt a hazai kozonseg tombolasa elott.
De ma tenyleg szurkolasra lesz szukseg.
Hosszas huzavona után új légiós érkezik Csíkszeredába. Több sikertelen tárgyalás után a csíki csapat vezetősége illetve támogatói megállapodásra jutottak a 33 esztendős cseh Jan Fadrnyval. A cseh játékos center poszton bevethető (1,84 méter magas, 89 kilós), a cseh harmadik…..
Ugyan nem ismerem behatóan a székesfehérvári lelátón uralkodó állapotokat, hisz a netes közvetítések minősége sem a legjobb, meg az otthoni alapzajt sem tudja egykönnyen übereli bármi is, de a tény, hogy Raon, a Fehérvári Ördögi Kör oszlopos tagja a nagy nyilvánosság előtt…..
csiki drukker 2013.01.31 12:49:33
@Zsiga bá: hat lassan ugy nez ki, hogy a nagy igazolas az lesz, ha visszaternek a serultek...
csiki drukker 2013.01.31 13:08:27
@csatoimi: hat nagyon szuk mar az ido, remeljuk, hogy nem tortenik az, hogy mire sikerul kiegyezni egy jobb jatekossal, akkor mar nem lesz ido a formasagokra.
Ha targyalasok vannak, akkor sok sikert ...
Vért izzadva nyertünk Pesterzsébeten, íme a helyszíni beszámoló a HSC sajtóreferensétől: Kétgólos hátrányban kezdett el hokizni a HSC Csíkszereda csapata a jégkorong MOL Liga hétfői játéknapján. A csíki fiúk innen kezdve nagy harcot vívtak és sikerült megfordítaniuk a…..
csiki drukker 2013.01.29 11:58:10
@icsaba: ebbol az egeszbol Titi golorome tetszett a legjobban es a nepes csiki szurkolo tabor.
Az iden talan a mi szurkoloink teljesitettek legjobban idegenben. Itthon meg van javitani valo reszunkrol is.
Jégbe döngöltek Galaniszék, az eredmény önmagáért beszél...
csiki drukker 2013.01.28 21:15:54
@icsaba: a nagy gond az, hogy mi rohadtul nagyokat valtozunk lefele, pillanatok alatt. Mi a tudasunk / kepessegeink 80%a es 10% a kozott mozgunk. Annyi elvarhato volna, hogy az a 80%ot legalabb allandositsuk. Az iden 2-3 alkalommal hoztuk a tudasunk 90%at, a Dab elleni hazai meccseken, illetve meg 1-2 meccsen.
Nem varialgatni kell, hanem hatarozott pozitiv lepeseket...
csiki drukker 2013.01.28 21:18:34
@Navetas2: nem kell ellazulni, egyaltalan. Az egy dolog, hogy a fiuk ambiciobol kiizadtak ezt a meccset. De borzaszto tavol allunk, hogy most lazuljunk.
Most kozeledunk, vagy sem a playoff hoz, most kell osszeszedni erot, eszt, ambiciot, szivet. Lazulni, majd majusban az "ipicen"...
csiki drukker 2013.01.28 22:07:26
@Navetas2: :) ok
Magyarországi portyára indult a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. A csíki csapat a hétvégén három fontos mérkőzésen lép pályára. A cél minimum az öt pont megszerzése.  Miskolc, Dunaújváros és a Ferencváros lesznek a HSC Csíkszereda ellenfelei a hétvégén…..
csiki drukker 2013.01.25 10:03:28
@Redwings871: helyes, epp az hianyzik, hogy olyan fonokok jojjenek mint Cernica, vagy olyan jatekos mint Rawlyk. Mi kudjunk, becsuletes, sportszeruen, utolso percig hajtva. Ha gyozunk, ugy gyozzunk.
Nekem nem kell biroval es szovetsegi bizottsagokkal megnyert cim...
Eleg szokszor bebizonyitottunk, hogy tudunk nyerni a sajat munkankbol, ezt ismeteljuk meg.
Hajrá Sport Club Hírek 2013.01.16 14:14:45
Maradnak a 7 lejes jegyek A jégkorong MOL Liga alapszakaszának végéig maradnak a hét lejes belépők Csíkszeredában. A vezetőség ezt a döntését még azzal „fejelte” meg, hogy a február 1-én megrendezésre kerülő HSC Csíkszereda – Újpesti TE mérkőzést díjmentesen lehet…..