Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raron

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók, barátaim! Hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a mai napon bezárom a BuheraBlog kapuit. Nem áprilisi tréfa. Ezen a lépésen már hónapok óta rágódom, a hazai szakma utóbbi időben tapasztalt mélyrepülése nem okozója, legfeljebb katalizátora lehetett a…..
SGHCToma jóvoltából elolvashatjátok az idei Hacktivity CTF pályáinak részletes megoldásait: A selejtezőn (itt került kiválasztásra a legjobb 10 csapat) egyetlen gépet kellett root-ra törni. Ehhez  először is túl kellett lendülni azon, hogy a gépen kilátszó webszerver…..
BuheraBlog Flash CAPTCHA törés 2011.09.23 18:50:00
0xFF projektjét szeretném a figyelmetekbe ajánlani, amin még biztosan van optimalizálni való (pl. spóroljuk meg a várakozást azáltal, hogy "belepörgetünk" az SWF-be ;), de maga az ötlet és a megvalósítás igazi "buherálós", egyszerű komponensekből…..
Az van, hogy nem tudom hol találtam a linket erre a Core Security figyelmeztetőre, minden esetre a H-Security azt írja, hogy a lent részletezett bugot már javította a Microsoft, erre utaló bejegyzést ugyanakkor sem a disclosure timeline, sem a BID nem mond semmit a javítás kiadásáról.…..