Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VandorX

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila a régi ügyfél-új ügyfél különbség klasszikus rejtélyével szembesült: hiába járt le a Fibernetnél a szerződése és hiába próbálják is marasztalni, még mindig jóval magasabb árat kéne fizetni a szolgálatásért, mintha új előfizető lenne. De nem, aki évek óta…..
VandorX 2009.11.06 14:20:31
@drummerman:
Akkor mi nem egyről beszélünk! Nézd csak: www.t-home.hu/lakossagi/internet/dijcsomagok_lejart_husegideju_elofizetoknek/csaladi/dsl
Ez itt csúnyán 6150 HUF. A 8 megásom pedig akciósan is 2 ezerrel drágább. Hogy is van ez? Most váltottam 5 megásra mondván garantálják nekem az 5 megát az IP tV mellett. Azt mondták ha nem így lesz akkor mindent visszacsinálhatok. Szerintem balhé lesz :)
VandorX 2009.11.06 15:17:09
@drummerman: Nekem triplám van és ezért hivatkoztam ezekre az árakra. Tehát a lényeg, hogy a 8 megás csomagom 2 ezerrel többe kerül mint az új 15 megás (amit én nem kaphatok meg mert műszakilag nem lehet)
Miklós panaszkiáltása pont annyira lesz hatékony, mint Tiborcé volt, de néha jól esik kiengedni a gőzt ugye, hát tessék. Miklós azon háborog, hogy 1.) felült a reklámoknak, és azt hitte, a Pannon mobilnet lefedettsége legalább a fővárosban tényleg  kiváló, így…..
Subba Verje el az időt 2009.05.26 08:11:00
Elnézést, hogy megint ilyesmivel jelentkezünk, de a téma úgy látszik kimeríthetetlen. Az autóban tényleg csak ezt lehet? Az utcáról beintegető fickó, priceless.  ..
VandorX 2009.05.26 09:03:20
Nem akarjuk, hogy a bemondócsaj pulóvere elvegye a videó további fontos pontjáról a figyelmet, de azoknak, akiknek felgyorsult a szívverésük a rettenet pulóver láttán: mondjatok le! Aki ilyet felvenne most, az biztos hogy sehol nem volt amikor ez nem divat volt, hanem az egyetlen…..
VandorX 2009.02.19 10:58:23
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
VandorX 2009.02.18 10:46:40
Ennek a posztnak se füle se farka. Előbb csekkolta a júzer, hogy elfogy a sávszél ha megy a tévé majd megrendelte és felháborodott, hogy nem kapja meg azt a szolgáltatást ami sz@r? Vagy mi? Nekem 8 megás net mellett van IPtv 2 dobozzal és a telefonnal. Ha megy mind a két box akkor is vígan marad 5 mega a netre. És miért menne a 2 tévé egyszerre? Mert ugye asszony a született feleségeket nézi ameddig én földet elárasztó terminátorokkal küzdök és közben olvasom a homárt. Sikeres vagyok-e?
A naív ügyfél tavaly decemberben megkívánta a T-Home tripla szolgáltatását, így lemondta addigi előfizetését és jelezte szándékát a megfelelő módon. Pár napon belül ígérték a szerződés kiküldését, ám végül erre csak 3 héttel később került sor, több órányi…..
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
VandorX 2009.01.06 13:35:18
4
Packard álnevű olvasóm készített Excelben egy díjcsomag kalkulátort, amellyel kideríthető, hogy érdemes-e külföldön vett és feltört iPhone-t használni. A függvényekkel teletűzdelt táblázat a három nagy szolgáltató csomagjait hasonlítja össze, a Pannon és a Vodafone…..
Ha ti is lemaradtatok volna véletlenül a közszolgálati tévé eme remek alkotásáról, Áron jóvoltából bepótolhatjátok a mulasztást. Párkapcsolati dráma és tipródás a református főiskolások életében, remek színészi alakítások, dialógusok és dramaturgia, minden perce…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
VandorX 2008.07.23 15:32:29
VandorX 2008.07.23 17:07:23
gerasz:

Nem nagyon értem a válaszodat. Nem mondtam, hogy a T vezére nyilatkozott. Ők nagyon nyugodtak az áraikkal:) Egyébként az Indexen volt a cikk. Ha van kedved keress vissza pár hónapot. Amit leírtam arra meg gondolj majd kb. 2 hónap múlva ;) A forrásom semmivel sem biztosabb mint a Te Inviteles példád.

A másik megjegyzésed sem értem. Miért lenne vicc az, hogy adott esetben nálunk egy bázisállomás vagy egy átjátszó telepítési össz költsége magasabb mint sok nálunk fejlettebb országban? A koncessziós díjat nem tudom, de talán az elfogadható érv, hogy a fejlettebb országok nagyobb népességgel jóval hamarabb kitermelik a szolgáltatónak a beruházási költségeket.

Koncesszió: A 900 után meg kellett venni az 1800-at majd az UMTS-t is igen komoly összegekért.

Esetleg nézz utána, hogy mibe kerül egy bázisállomás telepítés, toronyra vagy tereptárgya, vagy egy átjátszó, illetve a 3G esetében a technológiából adódóan mennyivel több eszközre van szükség adott területen ugyanakkora lefedettség eléréséhez. Stb, stb.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azt ne felejtsük el, hogy a mobilszolgáltatók nem ülnek a babérjaikon hanem folyamatosan fejlesztenek ami igen komoly pénzbe kerül. És valóban igaz, hogy most már nem jön úgy a bevétel mint korábban, hiszen a mobil penetráció kis hazánkban 103% körül van.

Ezzel szemben a nagy T évekig egy már meglévő infrastruktúrán minimális érzékelhető fejlesztéssel pofátlan árakon szolgáltatott és szolgáltat most is. Hogy lehet az, hogy egy kisebb szolgáltató a t-com területen lényegesen olcsóbban tud szolgáltatni akár internetet akár kábel tv-t?