Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terezgatya

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most megtudhatja, reggel miért áll a sorban, amikor haladhatna is. Vélemények azonos című írásunkról...
f1 Vak vagy és szabálytalan! 2009.10.31 09:34:00
A Brazil Nagydíj első körében ütközött Jarno Trulli és Adrian Sutil, de az olasz még mindig nem emésztette meg a történteket. Két héttel később, az Abu-Dzabi Nagydíj sajtótájékoztatóján folytatódott a veszekedés, Kimi Raikkönen és Fernando Alonso jól…..
terezgatya 2009.10.31 12:15:47
@orbison: Valószínűsítem azért nem érted, hogy úgy általánosságban mi a forma 1-et szeretők körében a probléma Palik személyével, mert Te magad sem értesz túlzottan az autókhoz, valamint az autóversenyzéshez. Persze ez egyáltalán nem baj, én például a focihoz nem értek. Nem is kommentálnám soha a mérkőzéseket és nem vásárolnám be magam profi focistának, még ha szeretném is magát a labdarúgást.
Az egyórás szabadedzésből 16 percet akartak megtartani, de az sem sikerült Romain Grosjean balesete miatt.Hatalmas trópusi eső csapott le szombaton az interlagosi versenypályára, az utolsó tréningen nem lehetett körözni a pályán, akkora volt a víz. A hajrára elállt, elfolyt a víz…..
Ma félszemmel belenéztem a Forma1-es közvetítésbe (Senna óta nem nagyon követem az eseményeket) hiszen jó darabig nem lesz silverstone-i futam, sőt, ahogy nézem Forma1 se lesz nagyon. Valahogy Palikon morfondíroztam és gondolkoztam, hogy Damon Hill után, hová tűnik a mi Palik Lacink.…..
terezgatya 2009.06.23 07:47:12
@crix: nem vagy túl igényes ember
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
... pénzből kevés, pofonból sok. És látogatóból? A tények makacs dolgok, nem engednek, ott vannak és közölnek, leírnak, elborzasztanak vagy örömöt hoznak. Majdnem, mint a szaporafosás. Mi pedig fostunk, szavakat, mondatokat, gondolatokat. Formáltuk magunkat, kicsit tán nőttünk…..
terezgatya 2009.04.28 13:29:30
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..