Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Csepelrőlh

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Segélykérő levelet kaptunk a héten, tán még nem késő, bízunk a közösség erejében. Segítsünk Pistának! Szia Winkler! Egy kis segítségre lenne szükségem. Az interneten keresek esküvői bérautót. Célom, hogy minél korábbi és minél jobb állapotú Zsiguli találjak, de…..
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
Mindent tudni akarunk erről a gyöngyösi egységről, ahol Slowly lefotózta nekünk augusztus eddigi legerősebb backdoor üzenetét. Aki valaha járt itt, kérjük, írja meg, milyen volt, meg azt is, hogy milyen fickó a Sanyi, és hogy milyen gyakran mernek a kuncsaftok mégis bunkó paraszt…..
A Homár vasollója ismét lecsapott. A vendégekkel gorombáskodó kabinosról szóló posztunk után fél nappal már meg is érkezett a Cs. levele és a Palatinus sajtóosztályának közleménye, majd hogy is mondjuk, közvetlen témalezáról üzenete is: a dolgozót azonnali hatállyal…..
Beteg ember, aki felizgul, ha hírt kap egy politikai párt sajtótájékoztatójáról, de hát egyrészt mi betegek vagyunk, másrészt Török Zsoltról van szó, harmadrészt ilyet még nem pipáltunk. A jelek szerint az MSZP vagy antiszemita fordulatra készül, vagy a magyar nyelvvel már…..
Az ausztrálok komolyan veszik az ittas/kábszeres vezetés elleni harcot, és rittyentettek egy olyan brutális reklámot, amitől még mindig összerezzenünk, pedig már vagy két órája láttuk. ..
A Vámház Krt. 9-en találtuk ezt a szpotot, ami tényleg olyan vonzónak mutatja a budapesti életet, amilyennek talán csak a magasból néz ki. Főszerepben a Nyugati tér Ferenciek tere környéke. Update 1. Több kommentelőnek válaszolom egyszerre, hogy a film tényleg nem valami…..
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
A fizetős kábelcsatorna nyári kínálatában a régi kedvencek (Félig üres, Slágermájerek, Törtertők) mellet két új sorozattal találkozhatunk majd: júliusban mutatják be a Szaddám-klán című minit, augusztusban pedig a Tara alteregóit. Az HBO és a BBC koprodukciójában…..
András Csepelrőlh 2009.06.29 12:31:05
Csurtusék utazásai Mezőbánd 2009.05.15 18:36:00
Pipec barátomtól kaptam ezt a két fotót, amely a Maros megyei Mezőbándon (románul: Band, németül: Bendorf) készült a napokban, alig 20 kilométerre Marosvásárhelytől. Nem akarok én semmiféle tanulságot levonni, csak objektíven rögzítem a helyzetet. Az 1992-es…..
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
Nem szeretnék rendőrblogot csinálni ebből a kétségkívül jobb sorsra érdemes "Oszt' gyün, ami gyün"-ből, de a tegnapi rendőrlevél után kénytelen vagyok még egy poszt erejéig visszatérni a mai eseményekre, természetesen (?) ismét csak a rendőrök szemszögéből. Én…..