Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vinyl

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sejthető volt, hogy ha Hamvai PG-nek sikerült, akkor nem kell feltétlenül Einsteinnek lenni ahhoz, hogy valaki kezelni tudja a lemezjátszókat, de hogy három kíváncsi macskakölyök si elboldogul velük, az azért mégiscsak meglepő. Persze az egész egy helyes véletlen (bár lehet, hogy a…..
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..
Vinyl 2010.07.15 18:18:12
[kalozpart.org] A Magyar Kalózpárt, az LMP támogatója aggályosnak tartja az ingyenes fájlcsere-szerverek tömeges lefoglalását, amire szerzői jogvédő szervezetek feljelentései nyomán került sor az elmúlt hetekben Budapesten.Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a rendőrségi…..
Vinyl 2010.06.30 23:30:07
Rendszeresen megosztom veletek, hogy éppen melyek a legfurább darabok a divatvilágban - most újra összegyűlt egy csokorra való ízléstelenség:Elsőként itt van például ez a Marie Antoinette bugyogóját idéző Comme des Garcons háromnegyedes nadrág, amelyet nem kevesebb, mint 280…..
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
János (aki autós, motoros, kerékpáros és gyalogos is egyszerre) ezúttal az egyik legkiszolgáltatottabb helyzetben, vagyis gyalogosként tapasztalta meg mire képes egy KRESZ-t csak nyomokban ismerő bunkó autós. Újpesten keltünk át a híres hatosfogat, azaz hat utca találkozási…..
Vajon a férfiak esetében a harisnyáknál az anyaggal van a gond? Vagy a lábfejjel, vagy a hosszal? Kicsit rejtélyes, mert rengeteg olyan alsót, hosszúalsót, cicanadrágot, aláöltözőt, alsónadrágot, jégeralsót, harisnyanadrágot, lábfej nélküli harisnyanadrágot (még felsorolni is…..
Vinyl 2008.09.08 23:41:02
Ha megkésve is, de tisztelegni szeretnénk a magyar köz- és reklámélet ócska szóviccekkel való megfertőzésével legendássá vált Geszti "Farosszéria" Péter előtt. Konkrétan abból az alkalomból, hogy Péter barátunk titokban összeházasodott Dietz Edittel, a két…..
Adott egy a gyalokosok számára veszélyes helyzet. Adott egy rendőr, akinek az lenne a dolga, hogy augusztus 20-án felügyelje a rendezvényeket és ha gond van, segítsen. És adott levélírónk, Szilveszter, aki aggódva a többiek testi épségéért, segítséget merészelt kérni egy…..
Bohócliga, 4. fordulóÚjpesten sikeres volt a főpróba a szombati pornómeccs előtt, Mészölyék Siófokon kárpótolták magukat a múlt hét miatt, Fehérváron fekete fellegek gyülekeznek Disztl mester fölött. Rudolf gól nélkül maradt, így már a Loki sem százszázalékos.…..
Elképzelhető, hogy a szóviccek generálását valamilyen szinten serkenti az idős korban előbb-utóbb elkerülhetetlenül beinduló agyárelmeszesedés, mert szinte mindenkinek vannak olyan emlékei gyerekkorából, amiben egy nagypapa, és néhány rémisztően rossz (szó)vicc szerepel. Samu…..
Se a virágkarneválnak nincs honlapja, se a jazznapoknak.  A fene se érti ezeket a városmarketingeseket meg a főnökeiket. Mostanság, amikor egyre több falusi szekértoló rendezvénynek van önálló honlapja, a debreceni virágkarnevál kapcsán még mindig nem érzik ennek…..
A G8, a világ legfejlettebb országainak csoportja korábban elfogadta azt az eljárást, miszerint a határon külföldről érkezők műszaki cikkeit átkutathatják, és a szerzői jog megsértésének gyanúja esetén a speciálisan kiképzett határőrök el is kobozhatják az utas iPodját,…..
A legtöbbet igazoló csapaton és az érdektelen részen már túlestünk. A sorozat utolsó harmada következik, amely stílusosan a királlyal kezdődik, amely csapat vezetése ebben az évben valamilyen furcsa betegség jeleit magán hordozva, elfelejtett játékost igazolni. Pedig van olyan…..
 Egy csodás regényt adunk ma közre, egy tehetséges lány tollából. Persze érthető, ha a szerelmet nem egy pársoros versben, hanem egy regényben tudják csak elbeszélni, de hogy a rock közéjük álljon. A történet egy dolgot megmagyaráz: a lányok és a fiúk között örök…..