Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kergesedolelek

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a csodálatos masina itt baloldalt lehetne akár egy bányászrobot is a Pirx kapitány kalandjai című tévésorozatból, de valójában egy videojáték. Vagy még nem az – most el lehetne vitatkozni a videojáték definícióján –, a lényeg, hogy emberek játszottak vele, miután…..
A metró szó eredetileg a "Metropolitan Raliway" (az első londoni földalatti-rendszer neve után) kifejezés rövidítéséből származik, nagyvárosokra jellemző közlekedési eszköz, melynek eredeti funkciója, hogy az embereket gyorsan eljuttassa A pontból B pontba legtöbbször föld…..
kergesedolelek 2012.08.19 14:42:27
@1zsizsik: A könyvet olvasva lettem kíváncsi, hogy hogy is néz ki ez a metró :)
A budapesti piacokat bemutató sorozat második részében a Fővám téri Nagycsarnokot jártam be,  a szavazás továbbra is folytatódik, a cikk végén lehet választani, melyik a legjobb hely a bevásárlásra a fővárosban. Ha az angol főzőműsorokhoz hasonlót (Gordon Ramsay, Jamie…..
kergesedolelek 2012.08.13 15:49:18
@boldii9: Kíváncsi vagyok, hogy a néni méze mitől kommersz?
UPDATE 11.15: Ahogy az tavaly is bekövetkezett, a karácsonyi nyomás alatt elkezdett belassulni az Amazon logisztikája. A Fire (lehet, a vegyes review-k miatt, kösz Atyaman) elég gyorsan érkezik, most 2-3 napot írnak, de a Touchra 8-9 napot kell várni. Azaz aki vásárolni akar, az ne nagyon…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
kergesedolelek 2010.12.01 11:17:31
Hitelkártya pendrive.

www.egerbolt.hu/Pendrive/2_GB/Hitelkartya_pendrive_femdobozban

Mindig elfelejtem magammal vinni a pendrive-omat, ezt csak beteszem a pénztárcámba és így mindig nálam lesz.
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
kergesedolelek 2009.11.23 15:59:31
Élelmiszerekkel kapcsolatban kivéve ha ételfertőzésről, vagy ételmérgezésről van szó már nem az ÁNTSZ az illetékes.
www.mgszh.gov.hu/?akt_menu=5 a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal felel az élelmiszer-biztonságért. Az állategészségügyi és élelmiszer-ellenőrző állomások végzik (szóljon aki már találkozott velük ellenőrzés közben, vagy aki tud olyanról, hogy a lejárt szavatosságú élelmiszerek, ételek miatt büntettek volna) az üzletek, éttermek ellenőrzését.