Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chiello3

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Serie A 24. fordulójában a címvédő Juventus együttese az elmúlt két évben igen szép futballt bemutató, s eredményeivel minden kétkedőre rácáfoló Hellas Verona otthonába látogatott, a rengeteg futballistát nélkülözni kényszerülő Bianconeri pedig újabb kiábrándító pontvesztésbe szaladt bele, ugyanis…..
Mint ahogy azzal az eddigi hírek alapján mindenki tisztában lehet, a Juventus elsődleges terve a januári mercato idejére egy cserecsatár megszerzése, a klub vonatkozásában pedig számos név fölmerült ez idáig, mint például Fernando Llorente, vagy éppen Diego Costa. A Goal.com újságírója, az Öreg…..
Chiello3 2021.01.02 13:45:08
Hiába köszöntött be 2021, az óév legfontosabb öröksége, a koronavírus továbbra is a világban maradt, s jelen pillanatban is meghatározza életünk minden egyes történését. Nincs ez máshogy az olasz labdarúgásban sem, ahol továbbra sem engednek be szurkolókat a stadionokba, a játékosokra, valamint a…..
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Chiello3 2020.11.27 15:26:23
@del pipi: @JuventusFanatikus: Köszönöm a szerkesztő uraknak ! Itt meg próbálok majd aktívabb lenni, mint odaát ! Forza Juve !
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Chiello3 2020.07.30 12:22:46
@JuventusFanatikus: Nekem nagyon bejön, legalább a csíkok ott vannak!
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
Chiello3 2020.08.07 19:54:36
A Juventus már két fordulóval a bajnokság zárása előtt, a Sampdoria elleni 2:0-ás győzelemmel megszerezte zsinórban kilencedik bajnoki címét, s hogy a hátralévő néhány mérkőzés mennyire tét nélküli maradt, azt jól mutatja a zebramezesek hétközi veresége a Cagliari otthonában. Maurizio Sarri minden…..
A Juventus mestere, Maurizio Sarri elégedett volt csapatával, amely az 53. perctől, Douglas Costa beállásától kezdve a gólokat is elkezdte gyártani, s különös örömre adott okot, hogy Gonzalo Higuaín is betalált, Cristiano Ronaldo pedig góllal és gólpasszal segítette a csapatát. „Olyan meccset…..
Pavel Nedvěd személyében immáron megvan csapatunk első légiósa, a voksolók 89.6 százaléka rá szavazott, Antonio Cabrini neve mellett 8.1% szerepel, míg Gianluca Pessottóra mindössze a Blog 2.4 százaléka voksolt. Talán az eddigi legnehezebb szavazására lehet számítani, ugyanis három aranylabdás…..
A Borussia Dortmund egyre közelebb áll a megegyezéshez Emre Can ügyében, állítja a La Gazzetta dello Sport. A német válogatott kiutat keres a jelenlegi helyzetéből, miután az ősszel váratlan módon kimaradt a Juventus BL-keretéből annak ellenére, hogy elmondása szerint nyáron voltak ajánlatai, de a…..
Chiello3 2020.01.27 18:13:16
@Juvegaspy: Értem :) És miért ír Juventus fórumra egy interes?
Chiello3 2020.01.27 19:09:36
@JuventusFanatikus: Akkor bele tenyereltem, bocsi! Köszi mindenkinek a tippeket, de akkor azt már ne is tudakoljam, h ki az a Babo?