Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korrekt orr

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  November 8-án és 22-én időközi választást tartanak Csornán, mivel a helyi Charles Bronson, dr. Áder János lemondott mandátumáról, hogy a továbbiakban Brüsszelben próbálja kordában tartani Deutsch Tamást.   A választás egyik fő kérdése az, hogy a Jobbik…..
Juszt László nem csak a Tévé ügyvédjét vezette az MTV-n, hanem a Magánbeszélgetések című műsort is, ami nem volt különösebben izgalmas ebben a beszélgetős műfajban, Alföldi Róbert, vagy Veiszer Alinda interjúit jobban szerettük. Ez a műsor is pótolható, Juszt gondolom, már…..
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
korrekt orr 2009.09.29 23:12:37
@mavo: néha-néha talán. de a mavo-blognál akkor is fényévekkel jobb a reakció (persze a matulát akkor is visszasírom)
A történet röviden: 2006 végén közölték velünk, hogy Kormányzati Negyed épül, mert az takarékosabb, mint a mindenfele szétszórt minisztériumok. Neki is láttak a megvalósításnak. Több helyszín közül a Nyugati pályaudvar környékét választották ki, mivel a terület…..
Az ismert online szerző pont ugyanúgy járt, mint előtte több ezer online olvasó: éveken át naponta kéjesen végiggusztálta a Homár posztjait, és az hitte, hogy vele ez sosem történhet meg. Aztán egy nap benyújtották neki a számlát. Elnézést a borzalmas viccért, de ezúttal szó…..
korrekt orr 2009.09.28 13:19:48
@sallersanyi: ...és ezzel beállította újságírói mélypontját?
Hát Sándor, köszönöm az interjút.
Mandiner blog Tomcat visszavág 2009.09.18 17:16:06
  A radikáljobbos szubkultúrában dúló háború folytatódik: a Tomcat (Bombagyár) vs. Jobbik (Kuruc.info) death match újabb menetében Tomcat közzétett egy listát, amely állítása szerint a Jobbiknak Zuglóban ajánlószelvényt adók személyes adatait tartalmazza…..
korrekt orr 2009.09.20 17:47:39
korrekt orr 2009.09.21 18:29:42
@Google:
hagyjátok már békén: az elvtárs csak a munkáját végzi, máskülönben az enbéhá nem utalja át a zsetont hó elején.
tvblog Ősz - augusztus 31-től 2009.08.29 15:49:00
Ahogy közeledik az őszi műsorkezdés, annél több a dolga a TV2 sajtóval (is) foglalkozó munkatársainak, csak úgy szórják a különféle sajtóközleményeket (ld. előző bejegyzéseinket). Az alábbi például a csatorna őszi műsorstruktúrájára vonatkozik. Tessék áhítattal…..
  Ha nincs a mai Index-cikk, valószínűleg lemaradok a Népszabadság Online-on a hétvégén megjelent Szigetvári Viktor-interjúról. Kár lett volna. Sok egyéb finomság (MSZP-tagság, történelmi feladat, etc.) mellett talán ez a legérdekesebb rész az interjúban: NOL: A baloldal…..
korrekt orr 2009.08.12 15:35:21
@mavo: miért is hazugság mindez?
korrekt orr 2009.08.12 15:47:54
@mavo: ez nem válasz, kérlek. Tételesen cáfold meg a Fidesz állításait, gondolom, könnyen megy majd.
 Rakjuk el Magyar Bálint ütős mondatait az utókornak, a mai, "Ennek az SZDSZ-nek vége" című interjújából.  "Az SZDSZ volt az a párt, amely mindvégig követelte a titkosszolgálati iratok nyilvánosságra kerülését, miközben a bal- és jobboldal ezt együtt…..
korrekt orr 2009.08.11 23:08:57
@heima: ne zavard össze-visszát, már éppen a zs betûnél tart, aztán kezdheti újra az egészet - így aztán sosem érünk a végére!
  A mai Nap-keltében Vona Gábor, a Jobbik elnöke azt javasolta Betlen János műsorvezetőnek, hogy költözzön Izraelbe, ha annyira foglalkoztatja a zsidókérdés. A pártelnök kijelentése kellően bunkó és rosszízű, arra mindenképpen jó, hogy egy ideig ismét a figyelem…..
korrekt orr 2009.08.10 22:53:43
@tesz-vesz: nem is érted, mi? és még mit hallottál a szakközépben a héten?
korrekt orr 2009.08.11 21:33:03
@tesz-vesz: mi van, ma sem ért rá a fiúcska, pedofiú?
korrekt orr 2009.08.11 21:34:13
@tesz-vesz: a tornatanárodnak is más dolga akadt, kuki
Mandiner blog Underground reakció 2009.08.07 13:01:00
  Oli bácsi mikroblogja megkapta első olvasói levelét, amely egy olvasói levélről szól: a 168 Óra múltkori Buják-cikke után született meg Nagy Zoltán debreceni médiakutató (!) reakciója szerény kommunánkról, Underground reakció címmel. Oli bátyánk először arra…..
korrekt orr 2009.08.11 20:23:04
@Gabe2: Szovjet Józsi feljelentette, így aztán David Karp betiltotta - bár az is lehet, hogy teszetosza nyomta fel
  Az elején leszögezem/előrebocsátom/a lábak elé helyezem: a képviselőknek igenis el kell számolniuk a költségtérítéssel és ugyanúgy kell adózniuk, mint bárki másnak.   De.   Az országgyűlési képviselők költségtérítéseinek elszámolásáról szóló…..
  Sok olvasónk feltette már a kérdést, hogy mi lett a méltán népszerű Matula Magazinnal, elhallgattatták-e vagy még mélyebb illegalitásba vonult, egyáltalán: hova tűnhetett? Stábunk körbeoknyomozta a világot a válaszért, míg végül kedden, két kamionkonvoj és három…..
korrekt orr 2009.07.31 12:31:41
@tesz-vesz: csak próbálom beleverni abba az ostoba fejedbe, hogy mennyire egy senki vagy! Látom, azóta sem tudod feldolgozni, hogy a sick rat manrôl szóló firkád nem került be a top 100-ba, és úgy maradtál.
  Hogy ne érjen minket az a vád, hogy csak a Petőfi híd budai hídfőjének egyik oldalát futtatjuk, ma (és holnap) estére a Zöld Pardonban ajánlunk programot. Este 8-tól ugyanis a Csík Zenekar ad koncertet, Lovasi Andrással kiegészülve. Kedvcsinálónak a Most múlik pontosan…..
 Szolgálati reakció: az ellenkező híreszteléssel szemben a Reakció blogot mindenki ingyen és bérmentve írja, szerkeszti, készíti, csinálja, tartja fenn. Nulla forintból. Nincs zsé benne, értsétek meg. Még a fiatal baloldaliak (BIT, FIB, Societas, akármi) viselt dolgaival is…..
 Képeslapvilágban élünk itt a küszöb fölött. Egy nemzedék szerencsésebb szelete hiteti és hinné el magáról, hogy van itthon pálya, van jövőkép, és van kilátás. Legfőképpen egy víztükör fölötti naplementére, miközben a fénysugarak megcsillannak a koktélpoháron…..
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..
Tisztára, mint a Rózsák háborújában ... 20 évig húzta az SZDSZ, ebből 10 évig kormányon ... Elején, a kamaszkorban, mikor még üde, tiszta és szemérmes volt, utálta és megvetette a későbbi férjét.  Aztán elkezdtek kokettálni, majd szégyenlősen járni. Kis idő múlva…..
 Pörögnek az események az SZDSZ körül: tegnap óta Weinek Leonárd zuglói polgármester kilépett az SZDSZ-ből, Retkes Attila pártelnök kizárná a pártból Kóka Jánost, hétfő délután 16:52-as állás szerint pedig Konrád György frissített egyet a sztorin:adocean(…..
Mandiner blog Spiró patkányai 2009.07.10 14:31:00
  Az idei érettségiben citált szerző, Spiró György idén újabb regénnyel örvendeztette meg az olvasókat. Bár a Reakció nem foglalkozott az esettel, más blogokon már komoly vitákat váltott ki a szerző, ill. az eset. Végül is a vita ahhoz a kérdéshez jutott el, hogy…..
Néhány napja került nyilvánosságra, hogy megvertek egy ortodox zsidó férfit a Dohány utcában. Bajnai Gordon vizsgálatot kért Draskovics Tibortól, az eredményre még várni kell. Az ügyben megszólaló Köves Slomó ritkán szokott politizálni, akkor sem kifejezetten szoci párti, a…..
korrekt orr 2009.07.12 14:31:50
 A Heti Válasz és a Magyar Hírlap oknyomozása alapján megdöbbentő kép állt össze a már első pillanatban is messziről szagló Velencei tavi King's City óriás kaszinóberuházásról, ami miatt ma már a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz hűtlen kezelés gyanúja miatt. Az…..
 Szánalmas hírt kell megosztanunk kedves olvasóinkkal: a világ legnépszerűbb útikönyvsorozatát, a Lonely Planet-ot tulajdonló ausztrál Tony Wheelert és becses nejét jól elkapták a BKV-ellenőrök a budapesti kisföldalattin. A hírről Bede Márton tumblrblogjából értesültem.…..
  Eléggé ver bennünket a Fennvaló. Reggel oviba menet, a járdáról lelépvén, a buszsávban hasító Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője kaszált el minket kis híján, LIL-675 rendszámú, fekete, Fiat Brava márkájú gépkocsijával (ha perelne, akkor bevallom, hogy…..
Hiába tartotta kézben a gyeplőt Veres maestro, borulni látszik a bili. Persze most már borulhat: túl vagyunk a választásokon, II. Gyurcsány Ferenc elfoglalta trónját. A sokszázmilliárdos brutál-hiánytúllépésért persze nem a kormány a felelős, hanem az árvíz. Meg Járai.…..