Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelta!

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves pajtások, hogy repül az idő! Az idei a kilencedik poszt a karácsonyi tévéműsorok témájában, és a tradíciókhoz híven ismét csak a három királyi csatorna kínálatából kívántam szemezgetni, ám a felhozatal annyira lelombozó, hogy ezúttal kénytelen vagyok csalni és más…..
Kelta! 2012.01.05 14:36:55
@Retek: Kaptam sok kööönyvett, parfőmöt, szagosszappanyt (mindenféle kozmetikumok gyűjtőneve), kis biszbasz dobozkákat, táskát, bögrét, miegymás.
ettem...ööö...ittam... MIIINDENT. Halat, sertést, marhát, csirkét, sajtot, ződet, pirosat, bejglit, tortát, konyakmeggyes szaloncukort, ír whiskeyt, bort, likőröket, pezsgőt, martinit, sósmogyorót.
Nem hánytam.
Vakerda A TV bizarr pillanatai 2010.12.24 15:09:00
Nem szoktam TV-t nézni. Azaz nem szoktam szándékosan tévét nézni, csak úgy véletlenül kapok el egy-egy műsordarabkát az általános háttértévézésből és ez néha furcsa élményekkel gazdagít.A minap kapcsolgatok... RTL klub... Egy átlagos lakótelepi pronyó kinézetű…..
Az emberek többsége úgy gondolja, hogy a szalonnasütés nyári műfaj. Nagy hiba. Hadd mondjunk ellent ennek a tévhitnek. - És egyben várjuk mi is a szabadban a Mikulást! Újratöltve. HO_HO_HO! Sokakat elriaszt a hó. Már ha van. Ha van egy jó seprűnk vagy lapátunk, ez nem lehet…..
Kelta! 2011.02.04 12:01:49
Vakerda Hallgassunk kabarét... 2011.02.04 08:47:00
„…a kabaré az nagyszerű dolog / jobb, mint a nevetés nincs is talán, amíg a Föld forog…” Ez volt a szignálja még gyermekkoromban a Rádiókabarénak. Mintha tegnap lett volna, hogy a Sokol rádió mellé hasalva előre hergeltem magam, hogy milyen pompásan fogok…..
Karácsonyi műsorajánló, ismét Kedves olvasók, idén is szemezgetek néhány csatorna ünnepi műsoraiból, mert bár immár ötödik éve, hogy nincs tévém, a képernyő bámulása épp úgy az ünnepek szerves része mint a bejgli vagy a ponty.   Idén meglehetősen borongósan…..
Vakerda Ünnepi képeslap* 2006.12.24 07:15:00
*politically correct..
Vakerda Tévékarácsony, megint 2006.12.22 07:30:00
Immáron újból és újból és sokadszorra jelentkezem szubjektív ünnepi műsorajánlómmal, mely eligazít a karácsonyi tévéműsorok rengetegében. No, persze csak a három ingyenes csatornán és december 24.-én. A másik két nap úgyis (haza)látogatással, vendégfogadással meg…..