Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Peter_85

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Science Advances-ben jelent meg egy tanulmány, amely megerősíti, hogy az asszír birodalom váratlan összeomlását egy rendkívüli szárazság okozta. Kb. 2700 évvel ezelőtt az asszír birodalom fénykorát élte. Meghódította Szíriát, Palesztínát, Egyiptomot. Agrártársadalom volt, de Asszurbanipal király…..
    Valentin-nap van. A gyerekek mondták az apjuknak reggel. Rá se bagózott nyilván. Valentin van. De kinek? Ülök a kocsiban és rettegek. Nem tudom, hogy tudnék jobban rásimulni az ajtóra, minél messzebb lenni tőle, de az autó mindig a legrettenetesebb hely. Ilyenkor nem tudok hová menekülni,…..
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
K.Peter_85 2020.02.08 00:23:54
@gyalogbaka: Bárcsak azt mondhatnám, hogy tévedsz.

Tele van a társkereső 35 feletti nőkkel, akik még mindig olyan szinten álomvilágban élnek, mintha 25 évesek lennének.

Na most egy értelmes férfi miért akarná a két hasonló csaj közül a 35 évest választani? Hááát.. ezért lesz 10 év múlva rohadt sok 50 körüli nő, aki eltaktikázta magát és végleg kimarad az életéből a valódi család, a gyerek. Még egy férj azért összejöhet, ha jól főz meg végül észhez tér...

De azért a legvalószínűbb egy macska + egy szexpartnerkereső honlap, ahol majd azokért harcolnak egymással, akikkel 30 évesen szóba sem álltak volna. Mert akikért most harcolnak, azok nem fognak feléjük sem nézni annyi idős korukban.
K.Peter_85 2020.02.08 11:39:42
@trtales:
Szándékosan félreérted. Én arról beszéltem, hogy két hasonló nő közül senki nem az idősebbet fogja választani. De hogy kinek milyen igényei vannak, az teljesen mindegy ebből a szempontból. Ha pedig a 35 meg 40 éves nők ugyanolyan alacsony szellemi/érzelmi szinten vannak, mint 25 évesen voltak, akkor nincs esélyük.

A valódi probléma az, hogy a nők többsége nem tanul a korábbi hibáiból. Nem fejleszti önmagát, nem kezdi el reálisan nézni a férfiakat végre, nem hajlandó megérteni a világ működését - hanem kivetíti a belső feszültségét másokra és mindig azért lesz egyedül, mert mások nem elég jók.

Nem fogja fel, hogy ő nem elég jó ahhoz a kapcsolathoz, amire reálisan még esélye van.

//A férfiakkal is van baj, csak éppen a férfinak nem esik olyan durván meredeken a húspiaci ára, mint a nőké 30 felett. A barátnőm pedig messze az átlag feletti külsőre és intelligenciára is. Ő 40 felett is válogathatna úgy, mint 30 évesen tehette volna. (De nem tette, ezért vagyok vele 10 éve.) De ő a kivétel, a 100ból max. 1-2.//
Elsőként is tisztázzuk: nem Schobert Norbert élő Facebook-bejelentkezésétől robbant fel a magyar internet. A magyar közösségi szcéna egyik legrégebben aktív személyiségeként megtanulta az idők során, mivel és hogyan válthat ki aktivitást a rajongóiból, de az egész internet berobbantásához ez kevés…..
K.Peter_85 2020.02.05 15:12:59
@Pipas: Igen, ha unalmassá válik, ha elhülyül, az is erős válóok. Még sokkal erősebbek, mint az elhízás. A megöregedés miatt válnak szerintem legkevésbé, leszámítva azt a réteget, amelyik egyébként is felszínes dolgok miatt házasodik.

Miért, szerinted az a normális, ha két ember már teljesen másmilyen és mást akar 10-20 évvel később is, de már együtt maradnak, mert "már csak 30-40 évet kell kihúzni együtt"?

Egy kapcsolat addig tart, amíg a két fél ugyanazt akarja most és/vagy vannak közös célok. Ha ezek közül egyik sem áll fenn, minek együtt maradni? Ma már nem szempont, hogy a gyerek ne legyen elvált szülők gyereke. 20 éve még az volt, ma már nem.

A régi párok külön szobába húzódtak vagy alkoholba menekültek, esetleg nem maradt úgysem idő egymásra, ott volt a sok gyerek, unoka. Most mi a francért maradna együtt átlag 50-es pár, amikor gyerekeik elváltak, az unokák meg már vagy most külföldön vannak, vagy hamarosan mennek.

Csak azért címkézed Norbit, mert a lelked mélyén te is tudod, hogy akármilyen hülyeséget beszél sokszor, ez most nagyon igaz volt. Az igénytelenség + hájrétegek + ezzel járó depresszió a férfiak 90%-át végleg eltávolítja.
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
K.Peter_85 2020.02.03 11:06:39
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Belátom, nehéz szó nélkül elmenni az ilyen nyilvánvaló hülyeségek mellett, most már én sem bírtam ki. Talán ezért nem szeretem olvasni az ilyen vitákat, mert egy ponton túl már nem bírom ki, hogy csendben olvassam a baromságokat.

Egyedül az vigasztal, hogy erzsi nem lépi át az ingerküszöböm. Ő csak egy átlag lúzerina, aki el sem tudja képzelni, hogy mit kellene csinálnia ahhoz, hogy boldog lehessen. De majd 5-10 év múlva beszerez egy macskát vagy yorki-t, aztán végre nem lesz többé magányos.

De SólyomTomi olyan szinten beteg, meg közönséges, hogy az már... Remélem, hogy csak trollkodik tényleg, nem pedig ilyenek járnak közöttünk, hogy "neki mindegy, csak legyen kibe üríteni" vagy valami ilyesmi. Az biztos, hogy az ilyen sokkal inkább rejtett pedofil vagy más szexuális abberált, mint akikről ő beszél. Bár ugye mindenki arról beszél, amit leginkább ismer, mindenki magából indul ki.
K.Peter_85 2020.02.03 21:01:06
@Valódi Nő: Úristen, te KOMOLYAN elhiszed, hogy azok a számok a valódi férfiak valódi működését mutatják be? Mert akkor álomvilágban élsz, de nagyon durván.

Kb. annyira hiteles, mintha valami kocsmában az alkoholisták körében készítenél egy felmérést arról, mennyi töményet isznak egy héten és utána a kis szubkultúrás eredményeket kiterjesztenéd arra, hogy az egész társadalom mennyit iszik.

Lehet, hogy a te olvasóid valamilyenek, plusz sikerült most őket hangolni valamire, de ez az erdemény olyan szinten nincs párhuzamban a valósággal, hogy az valami félelmetes.

Pont az ilyen manipulált statisztikák ártanak a legtöbbet a nőknek, mert kicsivel több fogja elhinni, hogy elhízva is vonzó. Pedig rohadtul nem. :)

Érdekel egy független felmérés? Nézz meg filmeket, modelleket, celebeket, társkereső hirdetéseket. Amekkora arányban vannak köztük elhízottak, az a MAX, amit tolerál a társadalom. Az emberek vágyaiban ennél jóval kevesebbszer szerepel nem vékony/sportos nő.
K.Peter_85 2020.02.04 10:30:44
@Valódi Nő: "igazad van, hiszen a valódi nők, a felhozatalból a legférfiasabb férfiakat fogják magukhoz vonzani"

Aha. Szóval a nők nem a belső szépség, az elfogadás, a hűség, meg a kitudja mi alapján választanak?

Ideje lenne elfogadni végre, hogy a sokszáz/ezer/éves mesék a valóságot mutatják. A nő legfőbb értéke, ha szép és fiatal. A férfié ha erős, bátor (magabiztos) és elég erőforrása van.

Aztán jönnek a dagadt, lusta, igénytelen picsák és követelik maguknak is, ami csak a szépeknek jár. Ennyiről szól a konfliktus most, semmi másról.

De ha átmész nőgyűlölő honlapokra, ott meg a kevésbé erős és bátor férfiak sírnak arról, hogy minden nő milyenmár. Aztán mindenki abban látja a kudarc okát, ami neki éppen nincs. Pénz, jó külső, stb.

A valóságban meg bárkinek lehet egy normális párkapcsolata, ha nem akar többet, mint ami jár neki. Hogy mi jár, azt pedig meghatározza az aktuális megjelenése, kora, pénze, személyisége, stb. De ezek SZORZATA! Nem pedig egyenlő arányban.

A legtöbb nő húspiaci értéke duplázódna 6-8 hónap alatt, ha nem lenne igénytelen és lusta. Ja, csak ezért dolgozni kell. Miközben a FB-on elég kitenni "arcos" képet és arra is jön lájk.

Ez az álomvilág okozza a fehérek kipusztulását, csak hogy én is rasszistázzak kicsit.
  Pár napja több internetes hírportálon is  megjelent egy cikk, miszerint a bíróság ismét elmarasztalt egy ingatlanközvetítő céget a kizárólagos megbízása miatt, a következő címmel. A bíróság szerint az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén is eladhatja ingatlanát a tulajdonos. Mióta…..
K.Peter_85 2020.02.03 10:25:55
Az "ingatlanosok" nagy rész buta, képzelten, FB-on beszervezett kis MLM-bábu... akik aztán a nulla hozzáadott értékű hirdetésekkel szemetelik tele a FB csoportokat és a saját hírfolyamukat.

Gondolom olyan ez, mint a sima MLM, hogy pár ember jól jár, meg van körülöttük 90%-a átlag alatti IQ-val rendelkező b**lfasz, aki fel se fogja, mit csinál, pláne azt nem érti, hogyan KELLENE. Csak ragad rá valami a gyorstalpalón elhangzottakból és ennyi.

Az biztos, hogy ha van egy város, akkor az ingatlanosok szerint a területének a 70-80%-a az belvárosnak minősül. Olyan utcákra tudták nálunk is rámondani, hogy belváros, hogy majd' leestem a székről.

Egyszer eljutottam egy ingatlanos álláshirdetésre. Kiderült, hogy nem, nem fix állás mégsem, hogy nem, nem személy szerint engem választottak a Prof.hu-ról, hanem egy full MLM-es beszervezős dolog volt, ahová berángattak egy csoport embert, akik 80%-a egészen másra számított és 5 perc után mondta, hogy ők nem ezért jöttek.

Fel nem fogom, hogy miért van még létjogosultsága az 20-30 évvel ezelőtti rendszerbek. Amelyik tulajdonos nem képes egy nyomorult hirdetést összehozni, az fizessen ingatlanost.

Amelyik ingatlanos meg felhívja a tulajt, mikor kint van, hogy "ingatlanos ne hívjon", azt meg 3-5 ilyen eset után eltiltani a szakmától és szevasz. Mert vagy a szövegértése szar, vagy nem tudja betartani a szabályokat. Egyik esetben sem lehet rá bízni komoly üzletet.