Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vas Anna

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat reggel van mosolyogva ébredek. Este Kornél vár. Ilyenkor annyira könnyűnek érzem magam. Palacsintát készítek a családomnak reggelire (természetesen zablisztből, búzacsírával és nyírfa cukorral)  Közben szól a rock és mi mind a négyen táncolunk a konyhában. Aztán társasozunk, meg maratoni…..
Napok óta nem ment le egy falat se a torkomon,  most mégis le kell szállnom a buszról, olyan hányingerem van. Tizenegy év monogámia Tizenegy éve nem ért hozzám Andráson kívül más férfi. Akkor épp betöltöttem a huszonkettőt. Annyira könnyű volt levetkőzni bárki előtt. Fiatal voltam és feszes.…..
Mióta elindult ez a blog kaptam hideget is meleget is bőven. A legtöbben azt firtatják, hogy lehete-e egyszerre két embert szeretni, úgy igazán, vagy csupán elhidegültem a férjemtől, és ez az egész a váláshoz vezet, majd megint monogámok leszünk valaki mással. Nincs kristálygömböm, nem látom a…..
Miután felállítottuk a saját szabályrendszerünk, és kinyitottuk a házasságunk, természetesen nem csak én kezdtem el randizni, hanem András is. Első lépésben regisztrált a facebook-ra. (Igen, ekkor 2017-et írtunk és neki korábban sosem volt fb oldala. Látjátok milyen hasznos dolgokat hoz a…..
Vas Anna 2020.02.07 10:17:56
@pangea: Igen. Szoktunk szeretkezni a férjemmel :) És nagyon, de nagyon szeretek vele így is együtt lenni
Vas Anna 2020.02.07 10:23:13
@BiG74 Bodri: Én nem tudom és nem is akarom külön választani a testem a lelkemtől. Nem szoktam cukrázdában sütikét enni :) Ennél jóval kreatívabb mind a két párom. Viszont a férjemmel is és Kornéllal is sokkal mélyebb a kapcsolatunk a puszta testiségnél. De ami igazán számít, az az etikusság. Valójában Te és én nem is különbözünk olyan sokban. Arról meg teljesen fölösleges vitatkozni, hogy szerelmes vagyok-e mind a kettőjükbe, ezt ugyanis csak én érzem, te meg vagy elhiszed nekem, vagy nem. De köszönöm a megosztásaid. Érdekes volt olvasni őket
Vas Anna 2020.02.07 10:16:31
@Zabalint: Pontosan. Köszönöm. (Amúgy a férjem másik kapcsolata két éve tart, az én szerelmem öt hónapja)
Szeptember elején, két évvel a nyitás után sétált be az életembe Kornél. Persze akkor még fogalma sem volt róla, hogy épp az életembe sétál be. Akkor úgy gondolta, hogy egy kis, underground kocsmába jön be, meginni egy sört, és meghallgatni egy kerekasztal-beszélgetést, amit történetesen én…..
Vas Anna 2020.02.05 11:44:49
@Domitor Leonum: Köszönöm szépen :) S fogok írni a kevésbé szép és nehezebb időszakokról is
  Kornéllal a megismerkedésünk után néhány napig chatelünk. Szellemesen ír. Tetszik, ahogy a világot látja. Elveszek a gondolataiban. Újra és újra elolvasom őket. Nagyon szeretnék megint találkozni Vele. Épp azon gondolkozom, hogyan is vessem fel, hogy folytassuk személyesen, mikor megkérdezi, hogy…..
Mikor szóba kerül a poliamoria, azt a kérdést teszik fel nekem talán a leggyakrabban: Ezt hogy tudtad megbeszélni Andrással? Hogyan hoztad szóba? Nos, erre nincs varázsreceptem. Egyszerűen ültünk a konyhaasztalnál egy szombati ebéd után, a gyerekek már bementek játszani, és én egyszer csak azt…..
Sétálok egy fiúval. Nagyon helyes. Kölyök. Na jó valójában 27 éves. Tehát 7 évvel fiatalabb nálam. Beszélgetünk, mesél az életéről, a mélypontjáról, tizenévesen, amibe majdnem belehalt. Ahonnan mégis felállt és felépítette Önmagát. Érdekes. Kíváncsi vagyok Rá. Megállunk egy ház előtt. Ő itt lakik,…..
Hajnali kettő van. Csendes az egész ház. A nappaliban ülök a földön és zokogok. Már egy órája ráz a sírás, persze hangtalan, mert a szomszéd szobában alszik a családom. Ma lettem 33 éves. Csodás életem van. Nagyszerű férj, két szuper gyerek, szép otthon.... akkor vajon miért zokogok? Azért, mert ma…..