Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ancsimancsi

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szépség az egy szubjektív dolog, mindenkinek más ugrik be a szó hallatán. Én most egy olyan szempontból válogattam ki az eddigi "red carpet" ruhákat és viselőjüket, akik betudták vésni magukat az emberek emlékezetébe anélkül, hogy szinte minden porcikájukat közszemlére bocsájtották…..
"Érezd a ritmust, ne félj!" - ennyi a film mondanivalója, de mivel Baz Luhrmann szállította nekünk ezt a vérforraló zenével megtámogatott alkotást, természetesen sokkal több rétegű a mondanivaló, mint elsőre látszik. Igen, van egy jól kigyúrt, jóképű főhős, aki…..
Az – immár sajnos magyar vonatkozással is bíró – romániai kanyarójárvány kapcsán azt gondolom nagyon sokakban merült fel a címben feltett kérdés. Mivel elég hajmeresztő dolgokat is hallani, a szekszárdi Balassa Kórház infektológusa például állítólag azt nyilatkozta, hogy az 1969 előtt születettek…..
Portugáliáról a bor, a kastélyok, a gasztronómia jut elsőként az ember eszébe, no meg esetleg a foci Cristiano Ronaldóval az élen. Ahogy az már lenni szokott, az ország azért ennél sokkal több, az alábbiakban bemutatunk hét olyan dolgot, ami talán nem annyira közismert vele…..
ancsimancsi 2016.11.28 21:58:07
ancsimancsi 2016.11.29 10:50:04
@Bright side of life: OK, pongyola voltam. ENY. Semmikeppen sem del. Arra csak viz van
Ahogy arról előző cikkünkben beszámoltunk, megjelent A homoszexualitás megelőzése - Útmutató szülőknek című könyv, mely olyannyira felcsigázta érdeklődésünket, hogy nyomban meg is vásároltuk az egyik katolikus könyvesboltban. Akit érdekel, mi is az a szellemi háttér, amiből ez a kötet…..
A babák etetése és itatása komoly odafigyelést igénylő feladat, hiszen a picik emésztőrendszere még nem teljesen olyan, mint egy felnőtté, és a szervezetük sem olyan ellenálló még. Utóbbi okból kifolyólag sokkal fogékonyabbak bármilyen betegségre, fertőzésre, ezért nagyon ügyelni kell a…..
Egyelőre kevés a konkrétum a Germanwings fapados légitársaság Barcelonából Düsseldorfba tartó járatának keddi katasztrófájával kapcsolatban, ugyanakkor kimondhatjuk, a tragikus esemény sokkolta a repülős és a civil társadalmat. A repülés a legbiztonságosabbnak tartott…..
Blogger-alapfilozófiám, hogy csak olyan cikket írjak, ami engem is nagyon érdekelne mint olvasót. Ezért döntöttem úgy, hogy összeválogatok 30 filmet, amik amilyen nagyszerűek, legalább olyan ismeretlenek a nagyközönség számára. Teszem ezt azért, hogy minél több műkedvelő…..
Az egész csirke sütésének sokan nehezen állnak neki, mert elsőre nehéznek tűnik, de biztosíthatok mindenkit, nem nagy szám, a végeredmény klassz, és ha az alap dolgokat betartod, szinte lehetetlen elrontani. Most elmondok pár trükköt, amivel a jóból kiváló lesz. Nincs többé…..
Filmzene és filmzene között is van különbség. Tulajdonképpen két nagy csoportra lehet bontani: eredeti filmzenékre és betétdalokra. Ebben a listában kifejezetten az előbbire koncentrálok, azokra a zenékre, amelyeket a filmhez írtak a zeneszerzők. Az én szívemhez az eredeti zenék…..
Filmrajongókként gyakran panaszkodunk, hogy manapság egyre kevesebb eredetiség lelhető fel a filmekben. Legtöbbször a klisék halmozására negatívumként tekintünk, de bizonyos filmekben olyan jól idomulnak a cselekményhez, hogy egyáltalán nem zavaróak. Tulajdonképpen az is…..
ancsimancsi 2014.07.18 22:10:06
"Félkarú világbajnok? Gól Sztálingrádért? Meghalni egy öngól miatt? Mikor találták ki a sárga lapot? Melyik vébét nézték sokan lenémított készüléken? Ezekre az igencsak érdekes kérdésekre kaphatunk választ ma - az önmagát baranyai sport megszállottnak aposztrofáló - Falcao12 posztjából. Régóta…..
Sikerült bejutni a színfalak mögé is, a Szent Jeromos rendi kolostortól megszerzett recept szerint már majdnem 180 éve kizárólag frissen készülő, legendás üzemben naponta 20 ezer példány talál belőle boldog gazdára!  [update: 2022. legalul]..
Még csak  néhány hónap telt el 2014-ből, de máris túl vagyunk az év sorozatán: A törvény nevében hatalmas siker, de jellemző módon minden a friss Oscar díjas Matthew McConaughey -ről szól, pedig a sorozatnak két főszereplője van: Woody Harrleson is ugyanolyan erős alakítást…..
A kövérséget propagáljuk, soványnak lenni ciki, de mi van a középúttal, az egészséges és kiegyensúlyozott életmóddal? Az indexen böngészve rákattintottam egy címlapos bejegyzésre A test és az elfogadás. Elolvastam és ledöbbentem. Az mind szép és jó, hogy fogadjuk el a duci,…..
„Az ésszerűen élő ember alkalmazkodik a világhoz. Az ésszerűtlenül élő a világot próbálja magához igazítani”…..