Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zarlo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (CrL javaslatára a nyilvánossághoz fordulok.) Keressük a képen látható férfit. Almássy Kornél, politikus, kb. 190 centi magas, barna hajú férfi. Két gyermek édesapja.  Utolsó információk róla: a honlapján található közlemény szerint megzsarolták. Szeptember…..
Mandiner blog Ha a Kocsis hajt 2008.08.22 19:01:00
 A magyar multitalentumok gyöngye, Kocsis István lesz a BKV új vezérigazgatója az Index információi szerint. A BKV-t, amelynek legutóbbi vezetői, Aba Botond és Antal Attila egyaránt a vállalatmenedzsment zsenijei voltak, most egy újabb vezérfotelből vezérfotelbe…..
zarlo 2008.08.23 20:17:37
 Bár Turul kollega kezdi lassan, de biztosan elvenni a kenyerünket, pár szót mi is szólnánk Kínáról. Hogy ne váljunk unalmassá, mai posztunkat kínai jónők képeivel díszítjük.  A nyugati utca embere – köszönhetően a média folyamatos rinyálásának az…..
 Az előző rész tartalmából: A tibeti egy kicsi, jelentéktelen, nem túlságosan civilizált nép, átlagosan véres és taszító történelemmel, kegyetlen, nem túl szórakoztató hagyományokkal. Mégis, az egész világ szimpatizál velük (mínusz Kína), míg például a hasonló…..