Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Total_KO

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk egy utazás során több hibára is felfigyelt. IC-vel utazott Pécs és Budapest között. A vonat 70 percet késett a szembejövő vonat késése miatt. Az utas szerint az utastájékoztatás nem volt megfelelő, illetve azt sem érti, hogy interneten miért nem lehetett IC-pótjegyet…..
Lara hamarosan visszatér , november végén a Tomb Raider Underworldben, amelyben a régész-lány a maja kultúra nyomába ered, mivel egy jövendölés szerint a naptárukban öt olyan különleges nap is található, mikor megnyílnak a túlvilág kapui és a föld sebezhetőbbé válik a gonosz…..
A retro vallomások idejét éljük, tegnap egy fiú emlékeztett minket a vonalas telefon borzalmára, ma arra az időkre gondolunk vissza nosztalgiával, amikor még egy családra egy mobiltelefon jutott, amit az esti tévézésnél körbeadtak, hogy eldöntsék, ki küldhette a…..
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..
Subba Nem raklak fel az internetre! 2008.08.13 12:27:00
Milyen retek az élet, hát micsoda embereket sorsol már egymás útjába? A työtyögő ügyfeles és a lazázó gumiműhelyes kellemes beszélgetését hallgathatjátok meg ITT (köszi Andrásnak a hanganyagot, Asci-nak a tárhelyet). Szegény fickó tényleg úgy viselkedik mint egy eltúlzott…..
Zoli online jegyvásárlásra adta a fejét, de ahogy a Megint Állunk Vazze blogon is olvashattuk pár hónapja, a rendszernek még mindig vannak hiányosságai. A MÁV Informatika szerint még tesztelés alatt van, így érthető, ha nem megy minden zökkenőmentesen, de attól még a problémát…..
 Látván, hogy kedves olvasóink mekkora érdeklődést tanúsítanak burkoltan vagy nyíltan saját nemükhöz vonzódó embertársaik iránt, Kínai Kálmán -, aki, mint minden kínai, rendelkezik némi biszexuális hajlammal - mégiscsak kiment a szombati parádéra, hogy felvételeket…..
Ha egyszer elkészül a szakítólexikon, akkor a somlói címke mindenképpen erre a bejegyzésre fog mutatni. Ilyet kitalálni sem lehet, mégis könnyen bevonulhat az urbánus folklórba. Hello ott, nosztalgiáztam az archívban, és egy rövid nekem is van az emlékeimben, amikor…..
A peterborough-i könyvtárban le van tiltva bármilyen magyar oldal böngészése. Az ok: túl sok az adathalászat a lángoktól övezett rónaságon. Ez elég rosszul hangzik, a "top phising country" titulus viszont annál jobban. Hisztisek az angolok vagy tényleg veszélyes magyar…..
Ilyen történet már pedig nincs. Tényleg létezik ez a kamu szöveg, hogy a barátomnak nem áll fel, ezért veled vígasztalódom? Mert akkor igazságtalan ez a világ akkor. Egyszer hopp, másszor kopp A történetem annyiban kivételes, hogy a szokásos érfelvágós végkifejlet elmarad,…..
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
Beindult a konzumterrorizmus vagy csak egy görbe fóliázós este eredményét fedezte fel Kriszh? A Pepsitől soha nem állt távol a konkurencia pajkos gyalázása, de ez mondjuk egy szinttel erősebb: Az M3-as Metroban lőttem a mellékelt képet, nem nagyon hittem a szememnek: vagy a Pepsi…..
Kicsi followup következik a Programozó visszavág történetben: a jelenleg is vicces honlappal rendelkező Il Colosseo olasz étterem tulaja egy rövid üzenet erejéig jelentkezett a ki nem fizetett munkája miatt kissé pipás webfejlesztőnél. A történet fejleményeiről itt lehet…..
Total_KO 2008.02.01 11:09:22
Subba Ajándékötlet a Blikktől 2007.11.29 10:08:00
Még mindig nem tértünk magunkhoz. BUDAPEST – Legszebb álma vált valóra egy kisfiúnak tegnap kora este a Blaha Lujza téren, amikor egyetlen gombnyomására szerte a városban először gyúltak fel az ünnepi fények. Magács Vincének (4) is köszönhetően mostantól esténként…..
Egy méltánytalanul benemhájpolt internetes népköltéssel indítjuk a hetet...
Total_KO 2007.10.15 10:58:55
B@sszátok át őket mint szart a palánkon:)

Amúgy nemcsak a Ráfázom banknál kúrják át a hiteleknél az ügyfél-t a legtöbb banknál bizony ez így működik, teccik érteni??, ban plz:D
Olvasom a Techline beszámolóját a Google Mail-ről. A 26-án keltezett írásból az a riasztó hír derül ki, hogy Petko Petkov hacker (aki korábban például a PDF fájlok sebezhetőségére hívta fel a figyelmet, most a Gmailben talált kritikus sebezhetőséget. A hiba egy CSRF (Cross Site…..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
"Munkásai többnyire a lapátra támaszkodva dohányoznak? Az elhordandó domb az este végére nagyobb lesz?" Már a bevezető szöveg elvarázsolt minket a Checkingsystem oldalán, ami utána következik, az egyenesen világszám. A XXI. század lehetőségeitől megszédült…..
Minden kétséget  kizáróan az év legbetegebb ajándéktárgyát fedezte fel a Homár a motorizált arccal éneklő bőrkabátos Elvis-mellszobor formájában. A 68-as kámbekk fazonjában plasztikba fagyasztott celebritás egy halom interjúrészleszet köp vissza gombnyomásra darabos…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..