Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Itharen

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság: megértésével, a   következő sorok segíthetnek:   1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a   falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért. 2. A falusiak tudták, hogy a…..
Mai hősünk már nem fért bele a brit Shakespeare színészek elitjébe ezért hivatásos genya lett az akciófilmekben. Büszkén mutatom be Bruce Paynet, akivel nem biztonságos repülözni. Bruce 1960-ban született a ködös albionban, de 14 évesen egy elég súlyos betegséget…..
comment:com Szex, drogok, diszkó 2008.07.29 12:39:00
A Showtime újabb botrányosnak ígérkező sorozatba fog, és feldolgozza a Studio 54 nevű egykori szórakozóhely történetét. New Yorkban a hetvenes években mindenki, aki számított, ebben a diszkóban szippantotta a kokót a táncosnők hasáról meg egyéb testrészéről, Andy Warholtól…..
killtheradical Kill the tubby! 2008.07.28 13:20:00
Hallottad már? Láttad már? Falra másztál? Készséggel elhiszem, hogy neves pszichológusok és gyermeknevelési szakemberek fejlesztették, de olyat még nem láttam, hogy elérte volna a célját (ti. leszedálni a gyereket), viszont aput és anyut heveny szájsarok rángásra…..
Munkahelyi szerelem a jobbik fajtából: természetesen félrelépős, de a kapcsolatából a hölgy már nem kívánt kilépni, helyette meg akarta veretni a szeretőjét.  Üdv!Barátot megcsalós, de végén inkább baráttal szánalomból együtt maradós, szeretőt megszívatós…..
Gyerek és politikaA kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politikaAz apja leülteti, és példákkal elmagyarázza:Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS.Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY.Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő…..
A melegfelvonulással kapcsolatban Csányi Vilmos etológus: "amióta emberi közösségek voltak, mindig volt homoszexualitás, mert a vándorló őskori törzsek közül azok bizonyultak életképesnek, ahol háromszor annyi férfi volt, mint nő. Ez kellett a vadászathoz és más…..
A tökéletes nap egy nő számára:08.15 cirógatásra és csókokra ébredni08.30 megállapítani, hogy 2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg mint az előzőnap 08.45 ágyban reggelizni - frissen csavart narancslevet croissant-nal,ajándékokat kibontani - pl. a partnertől nagy figyelmességgel…..
Nemzetközi feminista kongresszus. Felszólal egy francia hölgy: - Múltkor mondta nekem az én Jeanom, hogy éhes, kellene vacsora. Erre én válaszoltam neki: "menj le a boltba, vegyél kaját, főzd meg, lesz vacsora." Első nap nem láttam semmit. Második nap nem láttam semmit.…..
Csak azért, hogy ne mindig szőke nős vicceket meséljünk...: (a főnök nem nő ezért fáj ez igazán...) Hogy fejlődik egy férfi??? Erszényes emlős, gyűrűsféreg, papucsállatka... ---------------------------------------------------------------------- Mi a hasonló a férfiban és a…..
Egy férfi lelkének evolúciós folyamata:  14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm... 16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő…..