Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebastian

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A profitéhség folyamatosan igyekszik valami olyan új dolgot kitalálni, amivel nagyobb haszonra lehet szert tenni.  Jó esetben ez lehet egy olyan termék, melyben az innováció, a minőség és a megjelenés színvonalas egysége ötvöződik. Azonban a legtöbb esetben mindössze egy csillogó-villogó…..
sebastian 2021.09.23 23:44:56
@Toxic Waste: most jöttem Corvin Sörnapokról, próbáltam ennek az új Timco főzdének a saisonját (elég korrekt), ennek a viszonylag új SIMA főzdének a white ipaját (sajnálom, hogy nem inkább a NZ pale alet kóstoltam inkább) és a Yeast Side marcipános Gryphonját (hááát).
A blognak pedig szurkolók!
Három napos alapos körbeszimatolás után konklúzióként azt tudom elmondani, hogy megéri kimenni akár több napon keresztül is, már csak azért is, mert a hordók bizony gyorsan cserélődnek, de így is a bőség zavara vár ránk. Igencsak üdvös kis hazánk közepén egy ilyen szakmai sörvásár, ahol a hazai…..
sörfigyelő Paulaner Weissbier 2020.08.10 21:24:43
Illat: savanykás-élesztős Hab: sok, piszkosfehér, paplanos Szín: sötét arany, zavaros Most ősrégi tartozását egyenlíti ki a blog. Úgy indultam neki, hogy tavaly ősszel olyan Hefe-Weiss-t ittam csapoltan Erfurtban, hogy a tíz ujjamat csontig lenyaltam utána. Kicsit csalódás. Pedig tökéletes…..
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
sebastian 2019.12.07 17:23:21
Horror-Mirror Eredményhirdetés 2012.04.16 22:23:00
Ennek a posztnak ma már harmadszorra ugrok neki. Egyszerűen nem akarja elmenteni a blog.hu...Tehát: még éjfélkor lezárult a PÁNIQSZOBÁS játékunk. A nyertes szám pedig a16-os! Gratulálunk a nyertesünknek, Anitának! E-mailen már üzentünk neki, de ezúton is gratulálunk!Akkor…..
sebastian 2012.04.17 19:15:03
sebastian 2012.04.17 22:15:44
A Guiness rekordok könyve 2010. márciusában adta át az elismerést Herbert és Zelmyra Fishernek, miszerint ők voltak a leghosszabb ideje házasok a Földön. Azóta Herbert Fisher eltávozott az élők sorából, de halála előtt nem sokkal ő és a felesége a twitteren (!) válaszoltak…..
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
sebastian 2012.03.06 16:58:42
bigyoshop.hu/?q=products/show/elfolyo-ora
Az ember ránéz, és máris egy másik világban érzi magát :D
2010-ben mutatták be Az utolsó ördögűzést, amelyben egy pap vállalt be ördögűzéseket. Utolsó esetét egy forgatócsoport rögzíti, ám ez az ügy már sokkal húzósabb, mint a többi. A nagy sikerre való tekintettel bejelentették, hogy érkezik a második rész. A forgatókönyvet…..
Horror-Mirror Boldog Karácsonyt! 2011.12.24 08:05:00
Ezúton kíván a szerkesztőség minden kedves olvasónknak Boldog Karácsonyt: Gremlins koimbra Statham és jómagam, purga (és az asszony, mint dizájner). (Aztán csak óvatosan az ajándékba kapott láncfűrészekkel és húskampókkal!)..
Spike Lee nem horrorfilmjeiről híres (mert túlságosan nem is merült bele ebbe a műfajba), de a You're Nobody Kills You? miatt kivételesen ellátogat erre a területre. A rendezői poszton az újonc Michael Pinckney fog ténykedni, Lee csupán a produceri teendőket látja. Meg kell említeni,…..
Horror-Mirror Szenzáció készül! 2010.10.24 18:11:00
Ejj gyermekeim, már egyre jobban kényeztetlek titeket!Egyik kedves, neve elhallgatását kérő törzsolvasóm ugyanis önszántából el kezdett e-mailezni nem mással, mint Lucifer Valentine-nal, akit a többség a ReGOREgitated Sacrifice kapcsán ismerhet, tekintve, hogy az Ő agyszüleménye.…..
Garry's mod Kérdezz ~ felelünk(4) 2008.06.12 12:58:00
It kérdezhettek gmod-al vagy gépes problémákkal nagyjábol bármit mivel mindenre misem tudjuk a választ (még) :D..
Garry's mod Szimpla WIRE 2008.07.04 02:31:00
Találtam néhány régi képet a gépemen gondoltam felrakom valakinek csakjó lesz :)      ..