Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mothman

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..
mothman 2008.09.12 19:38:10
Sziasztok!
Hát ahogy olvasom a dolgokat, szinte örülök neki, hogy ennyien törődtök velem! De komolyan.
HarmatoOSA igazából még mindig 17 vagyok tehát bukta :D De azért hidd el hogy nem megyek világot menteni és a sulit is be akarom fejezni sőt még az egyetemet is ha egyszer bejutok...
Igen tényleg mostanában valami elindult bennem arra az irányba. Igaz lassan és óvatosan, mert tényleg figyelek arra, hogy ne essek bele, meg megnézem 2x inkább, de valahogy mégis. Egyrészt azok a beszélgetések voltak rám hatással amiket velük végeztem. Továbbá nemrégen vettem egy füzetet kemény 700 Ft-ért, amiben benne vannak az asszisztok. Ezt az után tettem, hogy már sokadjára hajtottam végre sikeres helymeghatározó aszisztot embereken, gondoltam a többi is működik... Meg igazából ezekből a beszélgetésekből egy csomó minden leszűrődött nekem, azóta valahogy jobban tudom kezelni az embereket. Még az öcsémet is pedig ez nagy dolog.
És ezen kívül van még egy dolog. Kedves barátom hatására megvettem a tanulás alapvető kézikönyvét. Azt mondta hogy használni fog. És azt tapasztaltam hogy tényleg működik. Tehát a szótisztázások hatására olyan dolgokat tanultam meg, már az első 2 hétben, amikre tavaly azt mondtam, hogy majd holnap megtanulom, mert meguntam az egészet, de természetesen másnap sem nyúltam hozzá. Ez sikerélményt adott. Pl: a töritanár feladta hogy olvassuk el a könyv előszavát a köv órára. Otthon leültem elkezdtem olvasni: jaj első ásítás, na meg ott a második, ó már nincs is kedvem olvasni pedig még 2 bekezdést olvastam el. Elkezdtem szótisztázni, 4 év elemzése után rájöttem hogy azt se tudom mit jelent az az elemzés és érdekes módon végig olvastam, értettem! és tök jó érzés volt. Ezt higgyétek el tavaly letettem volna hogy: ááá ez úgysem érdekes nincs értelme szöveggel.
Szóval most hirtelen ennyi jutott eszembe, úgy gondolom, hogy azért ez nem rossz teljesítmény pedig még nem is foglalkoztam vele komolyan. Persze nem azt mondom, hogy minden jó, minden igaz, csak ezek hatással voltak rám.
Egy biztos Sea orgos tagank biztos hogy nem akarok elmenni, hallottam tőled eleget, sőt megkérdeztem a srácot, ős is volt ilyen :) és az sm tetszett annyira amit ő mondott, hogy szekrényeket pakoltam meg nem tom mit... És még pénzt sem akarok adomáynozni ez is biztos. Van nekik nélkülem is sok bevételük, max arra lennék hajlandó költeni amiről azt gondolom, hogy használ nekem és a környezetemnek.
Hát kb ennyi várom a további kérdéseket, foglaljátok össze vagy nem tudom.
mothman 2008.09.13 17:15:48
Sziasztok!
Nomen_est_omen:
Valószínűleg így fogok tenni, a tanácsodat megfogadom, bár eddig is próbáltam erre figyelni. Ha látom, hogy ez nem ér semmit akkor minek folytatni? PL: auditálás. Még nem próbáltam. Ha egyszer kipróbálom, majd csak akkor tudok róla véleményt mondani, de egyelőre úgy áll hogy ebbe pénzt nem vagyok hajlandó beleölni, max ha ő csinálja nekem. ha nem lesz hatása akkor meg nem hiába mondja hogy jó, ha nekem nem jött be.
Benigna:
Természetesen harag nincs, nem egy szövegből ítélek meg embereket. A Lenkeis dolog viszont egyáltalán nem neked szólt! Azt a közösségnek mondtam, mert észrevettem, hogy nekik nem tetszik és ez a én véleményem. Ja egyébként neten olavstam egy csomó emberről akik régóta szedik kn 14 hónapja és az egész család meg mindenki és jl érzik magukat. A szcientológiát nem szeretik és nem Lenkei oldalán olvastam erről.
anafeb:
Bocs hogy nem válaszoltam a kérdéseidre, de valószínűleg elkerülte a figyelmem, mert sok mindenki ír nekem és nehéz figyelni.

"Olvasod Reformer blogját?"
Ha jól emlékszem már tévedtem oda és akkor sokat olvastam ott de azóta nem jártam arra. Kellene?

"Történt valami, mióta nem írtál?"
Szerintem erre válaszoltam. Úgy gondolom, hogy kalman is valami hasonlót kérdezett pontosan ő a tapasztalataimat és végül is az a lényeg amit már leírta. Ha arra gondolsz, hogy megfenyegettek engem és a családomat vagy valamin hasonlóra, akkor tévedsz nem történt semmi ilyesmi, csak egyszerűen a tapasztalataim ezt mutatják jelenleg és hatással voltak rám.
A tanulásmódszerről csak annyit, hogyha továbbra is használom és valószínűleg így lesz akkor majd félévkor meglátjuk hogy volt e haszna. Szeretnék jobb eredményt elérni ha sikerül akkor volt értelme és hiába nem vált be a fiadnak ha nekem használ. Nem tudom. Többet akkor majd félévkor. Ha nem használ akkor meg majd nem használom, de szerintem jobb lesz.
Egyébként a srác azt mondta, hogy őt sem érdekli hogy hiszek e neki vagy nem, de ő úgy látja jónak ahogy van, azt hiszek amit akarok. Tőle valahogy ezt elhiszem. Nem úgy ismerem, akinek ha bejelenteném, hogy inkább mégse az idegbeteg módon nekem támadna, mert azértiscsinálnifogod.
Én azt nem értem, hogyha az egész csalás akkor miért van az hogy annyian hisznek neki. Ha az auditálás nem használ akkor miért mennek vissza az emberek auditáltatni? Ja egyébként az utóbbi hetekben ő is sokat auditáltatott és elmondása szerint nem lehet leírni, de boldogabb az ember és valahogy könnyebb az élet. Mindenki döntse el maga én nem tudom, nem próbáltam.
Sok-sok évet töltöttem a Szcientológiában. Az agymosás minden fokát megjártam. Aztán felébredtem és szép fokozatosan megtudtam az igazságot. Az életemből sajnos éveket, a pénzemből több millió forintot és a családomból több tagot is elvesztettem. Ezt a blogot azért…..
Íme, itt a friss email-termés. Vastag betűvel az én kommentjeim, a többi mind az egyház által írt szöveg.   1. Ron, a természettudományok doktora, a született asztrofizikus stb. Feladó: PR osztály Dátum: 2008. 07. 07. Tárgy: Ha tudnád, hogy mik ezek ezek a titkok...  …..