Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.tam

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lehúzási verseny stabil favoritja az Autópályakezelő kihelyezett matricaárusító rendszere, amelyik a fizikailag nemlétező matricára kényelmi díjat számol fel, amikor online rendeli az ember. Éseztígyhogy, kérdezte Lajos a minisztériumtól: Nem vásárolok gyakran autópálya…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
Andi egy különleges akciót talált a Sparban, csak ínyenceknek: Minden kedves olvasónak szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a SPAR-ban új akció kezdődött. Ugyanis 2008. július 20-án a kosaramba pakoltam, egy akciós "prémium kalács" néven árusított kalácsot. A…..
Az utazási iroda által gyermekbarátnak nevezett szálloda különösen sok lépcsővel várja kedves vendégeit, de legalább a szobát lefoglalták, nem úgy, mint a következő alkalommal, amikor Éviék rajtuk keresztül intézték a szállásukat. Félretájékoztatott, a reggeli kávé…..