Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiad

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..
kiad 2012.12.30 13:38:12
@Csikós Zsolt:
Annak a cseréje megvolt. Viszont az én tudásom már többre nem terjed sajnos. Pedig még agyon használtnak se lehet tekinteni hiszen tudom, hogy csak 178000 km van a motorban és biztos mert nagyapámé volt a kocsi.
kiad 2012.12.30 13:36:12
@Józsi a guminagykeres:
A mágusos módszer egyszer már segített mikor eljátszotta fenti tüneteket és utána kiforgattam rendesen akkor jó lett ideig-óráig. Abban viszont igazad van hogy nem én fogom szétszedni csak kíváncsi voltam mivel az utóbbi időben valahogy a szerelőkkel nincs szerencsém. A legutolsó újra akarta az egész elektromos rendszert cserélni, mert valami szívta az aksit és biztos rosszak a drótok. Viszont egy délután alatt kiderült, hogy csak a csomagtartó lámpa kapcsolója ment tönkre. Na ilyen szintű szereléseket elvégzek nagyobbakat már ne. Viszont kérdésedre válaszolva igen egy de lehet két henger is kihagy mikor fellép a hiba.
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
kiad 2012.12.21 09:00:40
Steve Mcqueen, Jay Leno és Drew Barrymore sem tudta megszerezni. Helyette inkább egy kamasz tanulóautója lett a Bullitt-Mustang. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Még a múlt héten tűnt fel belső levlistánkon is (ahogy az ismert internet 90 százalékán) ez a nyilvánvalóan kamu-videó, amit egy unatkozó CGI-s készíthetett. Nem is tudom, ki küldte be először hitetlenkedve, a lényegen mit sem változtat: kapásból kiszúrtunk pár orbitális…..
Belsőség Mint a mesében... 2010.12.21 17:12:00
Nem titok, hogy az ismeretterjesztő csatornák mellett csak akkor kapcsolok Eurosportra, ha bunyó vagy rali van soron. Így halmozottan is volt már szerencsém a Teutul-famíliát lassan felváltó keménymelósokvagyunkvazze favágó-családhoz, a Pelletier-fivérekhez. A sztori minden egyes…..
Nem csak mi szenvedünk a hidegtől, szerencsére másnak is bőven kijut belőle. Itt van mindjárt az a finn logisztikai cég, aminek az egyik munkatársa belerongyolt a Pontonba múlt télen. Nekik például sokkal többet van hideg, mint nekünk. Mínusz 18-ban álltunk ott másfél órát. Nem…..
Azaz ló és lovasa. Találó kifejezés, ráadásul japánul még a sóskaleves is úgy hangzik, mint valami nagyon veszélyes fegyveres mozgalom, az pedig, hogy ló és lovasa egyszerűen nem lehet rossz. Ahogy az MX-5 sem az, bármennyire is szeretik nyelvükre venni a lóerőmániások, itt…..
kiad 2010.12.11 11:51:18
A Totalcar rengeteg ellenséget gyűjtött az elmúlt tíz évben. Nem csak Önök, olvasók rúgtak belénk viszonzásul számtalan alkalommal, és nem csak az importőrök küldtek el az anyánkba amúgy kellemes, nyári reggeleken. A kezdetben lelkes autótulajdonosok először csak…..
kiad 2010.12.11 11:34:23
Most elégtételt vehet azokon a srácokon, aki a grundon fociztak, míg ön a szobában távirányítós kocsikkal játszott. Ezt ŐK, tutira nem tudják. A nyeremény: Blaupunkt GTx693, 260W MAX / 55W RMS (4Ohm), 3 utas koax, 16x24cm + Audison Teniszpóló kék színben hímzett Audison logóval.…..
kiad 2010.12.11 11:24:08
Kínai gyártmány, japán minőség. Azt hiszek, nem létezik? Pedig de, csak ügyesen, alaposan definiálni kell a megrendelést. Igaz, a kultikus MX-5-öt még nem Kínában gyártják, de ez a szépen kidolgozott, mondhatni félprofi modell megéri a pénzét. Persze a Hiéna ingyen adja, elég…..
kiad 2010.12.11 10:21:03
Jó reggelt minden korán kelőnek! A MegaHiéna rajtrakész. Hajnalig dolgoztunk azon, hogy a mai nap folyamán 10 percenként adhassunk nektek valamit ajándékba. Sűrű, nehéz nap lesz, de érdemes kitartani, hiszen rengeteg nyereményünk van. Nem áruljuk el, mikor dobunk be egy-egy igazán…..
kiad 2010.12.11 08:07:05
Ha egy baleset halállal végződik, az sosem örömteli dolog, sokkal szigorúbban kell a hatóságoknak is eljárniuk ilyen szomorúan végződő ügyekben. Ákos szerencsére nem volt részese a balesetnek amiről írt, viszont több, mint két órán át ült az autójában a lezárt…..
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
Belsőség Szűrőnek már jó lesz 2009.02.05 13:45:00
Idestova három hete dolgozik nálunk a 300-as kombi zőccséges, pár dolgon már túl vagyunk együtt. E háromból majdnem egy hetet úgy töltöttem, ahogyan Petőfi nagyon nem szeretett volna meghalni – ágyban, párnák közt. Hiába, a kis bacik egyre erősebbek, akármennyi vitamint is…..
Bár az M0-s forgalomra gyakorolt áldásos hatását egy percig sem vonjuk kétségbe, azért az építés súlyos hiányosságaira már az átadás másnapján felhívtuk a figyelmet. A csömöriek -akiktől helyenként hetven méterre megy el a forgalom - szenvedik meg leginkább a zajvédelem…..