Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Super65

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ketten üldögéltünk a Cég várójában. Idegesen tördeltük a kezünket, de nem az elöttünk álló kalandok sokasága és veszélyek forrása miatt gyöngyözött a homlokunk, bár ha eszembe jut az a nyomorult sárkány aki uralja a vidéket kiráz a hideg, hanem hogy vajon méltóak vagyunk-e ahhoz, hogy felbéreljenek…..
A történet elég sötéten indul. A Földet letarolta egy meteor, egyetlen nagyvárosba tömörültek a túlélők, és a java még hátravan. Megüzenték tudós barátaink a jövőből, hogy a következő meteor sincs távol, úgyhogy készüljünk fel, és menekítsünk ki, akit csak tudunk.  4 különböző frakció képvisel 4…..
Ez a játék a 19. századi Skóciába kalauzol, ahol a kérdés nem az, hogy tűzoltó leszel vagy katona, sokkal inkább vadakat terelő juhász. Bár Hofi óta tudjuk, hogy ez marhaság, és a vadakat nem tereli senki, a juhász meg pláne nem. Szóval, adva van egy moduláris térkép, rajta hexákkal és azon…..
Ha már az Ankh így arat, és a Kemet is a kanyarban, essen szó a területfoglalós játékok egyik nem is olyan rég - magyarul is! - megjelent darabjáról, a Lords of Hellasról. Ezúttal nem fogunk pontokat gyűjtögetni, második helyezett sincs a játék végén, aki nyer, az mindent visz. És hogy ezt mivel…..
Akkor csapjunk bele... nem könnyű feladat, mert maga a játék sem könnyű. A doboz meg még nehezebb. Valakik úgy gondolták, hogy mekkora ötlet lenne belepakolni fél Las Vegasnyi póker zsetont, tenni mellé még több dobókockát, 5 egérpadot és persze 2 pakli kártyát. És kész a játék. Mondanom sem kell, a…..
Nehéz lenne objektíven írnom erről a játékról, mivel egyik kedvencem. Szóval meg sem próbálok az lenni. Mivel nemsokára megérkezik KS-ről az új rész /Starcadia Quest/ és a Csere-bere/eladó csoportokat elkezdték ellepni az olcsósított használt példányok, íme pár gondolat az alapjátékról, illetve…..
Fakockák és minik Kellékek 2020.02.11 09:28:19
Pár szó azokról a kellékekről amikre szükség lehet, ha pingálásra adjuk a fejünket.- régebbi cikkeimben, itt a blogon találhatsz több infót "szakszavakról" Kell mini. :) Szerencsére jobbnál jobb játékok jelennek meg tele részletgazdag figurákkal. CMON kiadótól Arcadia Quest ha cuki nagyfejű babákat…..
Az előző posthoz hasonlóan most is mutatok pár képet a miniről, amit festek és elmesélem, mit csinálok, hogy csinálom. Amit itt látsz, kezdő szint. Bárki képes elérni a végeredményt, ha rá szán egy kis időt, kb. 2 órát. Kezdjük ezzel a lealapozott kisegérrel. Fehéregér, ami elég hálátlan, mert ez…..
Kb 3 évvel ezelőtt kezdtem bele a mini festésbe egy Zombicide Black Plague játékkal és azonnal be is rántott ez a hobbi. Tudni kell rólam, hogy szabad kézzel egy almát sem tudnék lerajzolni és soha nem is festegettem semmit. Azért ragadtam ecsetet, mert zavart, hogy élettelenek a figurák, bár azt…..
Fél év hallgatás után idén már két db update-et is kaptunk a Starcadia Questről. A dobozok tartalmát csodálhatjuk meg, de a sorok között olvasva az igazi hír az, hogy tartani tudják a február/márciusi szállítást. Én nagyon várom, mert az Arcadia Quest az egyik kedvenc játékom, plusz chibi-ket…..
Rövid ismertető a játékról, mielőtt belekezdek:Viticulture Essential Edition + Tuscany Essential Edition egy már feljavított verziója az eredeti játéknak. Közepes nehézségű gazdálkodós, munkáslehelyezős játék, amit bátran ajánlok a társasjátékokkal még csak most ismerkedőknek is. Egy borászatot…..
Fakockák és minik A kezdetek... 2020.01.24 17:39:21
Első lépéseinket tesszük egy blog létrehozása felé, ami a társasjátékokkal való ismerkedésünkről szól. Játékélmények, ismertetők, festés tippek, és még sok egyéb, ami az eszünkbe jut.   De ez itt leginkább csak dummy szöveg, mert kiváncsi vagyok a template-re, és a Lorem ipsum már uncsi :P  ..