Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladislaw

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki ennyire nem ért sem a gyerekek, sem a szülők nyelvén, akinek ekkora nyűg a munkája, az jobb, ha más pályát választ. Nem hiszem, hogy a viselkedését bármi is menthetné, mert nem rángathat egyetlen beteg gyereket sem, nem káromkodhat előttük és egyszerűen nem teheti meg,…..
Steak - avagy egy húsimádó non plus ultrája Mi lehet, ami egy húsimádót a legnagyobb lázba hozza? Azt hiszem ez a fénykép, ez az íz, ez a gasztronómiai élmény. Vagyis maga a steak, a mediumra sült steak. Szóval lesz most sok fénykép - és kevés duma... A bélszínt…..
  - "Kérsz gombát? -Igen, szeretem. -Bocs, most látom, hogy ez nem is gomba, hanem karfiol. -Nem baj, azt is szeretem. -OK, én is. A karfiol jó, csak nem akkor, amikor az ember gombára számít." Ennyi, ilyen egyszerű, pontosan ez történt hajnalban. Csak éppen az a rész maradt…..
Már egészen kicsi gyerekkoromban is megvolt az a különleges képességem, hogy a lehető legdrágább ajándékot válasszam. Nem azért, mert bárkit is bosszantani akartam ezzel, egyszerűen annak okán, mert már akkor is úgy gondoltam, hogy mindenből a legjobb jár nekem. És ha…..
Levelek rólunk Vanília 2013.08.27 20:41:32
Délután rákérdeztem, de már emlékszem, azért nem csináljuk mert mondtam egyszer, hogy nem szeretem. És a legtöbb pasival tényleg nem, mert unalmas. (de a legtöbb pasival csókolózni sem szeretek, ugyanezért) Nem tudom mi a fene ez, honnan jön az érzés, hogy erre vágyom. Soha nem…..
ladislaw 2013.08.28 15:15:08
Levelek rólunk Ribanc 2013.07.11 22:50:23
Éppen a napokban jutott eszembe az első, annyira megmaradt az emléke hogy még arra is pontosan emlékszem, hogy mi volt akkor rajtam. Vicces visszagondolni, hogy amikor még csak beszéltünk róla azt mondtam azért nem akarom mert olyan kurvás. Aztán találkozás találkozást követett, és…..
ladislaw 2013.07.14 14:26:52
Levelek rólunk Nekem ilyen lenne 2013.07.05 15:21:21
Egy jól sikerült hét tökéletes lezárása, hmmm....., ezen elgondolkodtam. Egy munka megbeszélésen az ember nyilván nem mondja be a szeretőjét, még akkor sem ha fejben egyébként rögtön elkezd pörögni a film. De nekem majd elmesélhetnéd, kíváncsi vagyok hogy ha mindent…..
ladislaw 2013.07.06 20:51:11
@AdélAnita: Ezt baromi jól megfogalmaztad, igen vannak ilyen részei is a kapcsolatunknak!
De ettől izgalmas,és nem baj,hogy folyamatosan meg kell dokgozni a boldogságért ;-)
Levelek rólunk Nehéz 2013.06.11 11:31:35
A rohadt türelem éppen nem erős oldalam. Ezt mindenki tudja aki kicsit is ismer, neked pláne nem mondok újat vele. Eszembe jutott mikor egyszer megkérdezted, hogy ha elkéstél volna az első időpontra egyeztetett találkozásunkról mennyit vártam volna. És én kapásból rávágtam hogy…..
Levelek rólunk Egyszer volt... 2013.04.23 20:07:36
Egyszer volt, hol nem  volt, a saját kis világában éldegélt a makacs királykisasszony aki nagyon sok minden akart lenni az élete során, csak éppen királylány nem. Álruhát vett magára, hogy ne ismerjenek rá, szögre akasztotta a koronáját, nem akarta hogy mindenki lássa ki is…..
Pártunk és kormányunk sajtóközleménye szerint 200 várandós kismamának és kispapának szerveztek állami haknit, ahol aztán boldogan összefényképezhették, milyen sok szép mosolygós felcsinált nő van ma az országban. A „legnagyobb magyar élelmiszerbolt lánc” (csak nem a CBA?)…..
Egy Swinger Naplója 2010.04.28 04:15:41
 Ha valaki olvassa is ezt a blogot? :))   Ne hari, céges gondjaim voltak, lassan megoldódnak, és visszatérek. Fél évnyi mesélnivalóval;)   Take Care..
Tegnap megírtuk, hogy az RTL Klub gőzerővel keres fiatal szereplőket egy új projekthez, amihez VV Anikó a nyelvét teszi hozzá igen aktívan, ma pedig már azt is meg tudjuk mondani, pontosan miről van szó. Az új projekt magyar címét ugyan még nem tudni, de informátorunk szerint a…..