Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matyaskir (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint kénytelen lesz a magyarság határon innen és túl egyaránt üzemenyagadót fizetni, ha találkozni óhajt, minthogy a tömegközlekedést felszámolták. Ahelyett, hogy örülnénk, hogy aszfaltozott utak vannak... Magyarország, Budapest nevű fővárosából szerettem volna…..
Miközben kormányzati PR szinten a tyúktartásban látják a mélyszegénység elleni küzdelem egyik lehetséges megoldását, valójában egyre több, évtizedek óta tyúkot tartó vidéki család adja el (vagy eszi meg) az állományt és hagy fel véglegesen a kapirgálók…..
matyaskir (törölt) 2012.09.17 22:31:00
@elkeseredett.polgar: Nem fagynak meg a tyúkok télen. Nyilván van kivétel, amelyik beteg lesz, annak kampec a mínusz húszban, de a legtöbbnek meg sem kottyan. Zabáltatni pedig a konyhai maradékkal kell őket, nem a boltban vásárolt takarmánnyal.
Két helyen változik a lengyel kezdő tizenegy a görögök elleni meccshez képest. A csapat várhatóan defenzívebb játékot játszik majd, mint a görögök ellen; a felállás: Tyton – Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch – Polanski, Dudka, Murawski – Blaszczykowski, Obraniak –…..
Nagyon izgalmas kérdést vetett fel, egy napokban megjelent írás: miért nincsenek Budán sétálóutcák? Míg Pesten egyre-másra alakítják ki a forgalomcsökkentett övezeteket, a Duna jobb partján - egy-két kivételtől eltekintve (Lövőház utca, Sirály utca) - nem nagyon…..
matyaskir (törölt) 2011.12.11 14:06:54
@csillámpóni: Csatlakozom, bontsuk le az Erzsébet hidat! Mindkét oldalon tönre/tette/teszi a körnéyket. A pesti oldalon kialakaulhatna egy Josefov-szerű városrész, a budai oldalon pedig újra fel lehetne építeni a Tabánt.
  Valódi kincsre bukkant egyik legkedvesebb blogom, a Dunai Szigetek szerzője: az 1928-as Budapesti Olimpia tervére! Mint remek posztjában írja:  Kevéssé ismert, hogy Budapest pótrendezése felvetődött Athén pénzügyi nehézségei miatt az első Olimpiai játékoknál.…..
matyaskir (törölt) 2011.12.08 19:29:41
szubkultura Hold - Miért fáj? 2010.11.21 10:01:00
Miért fáj, mikor a lelkem Kapujában megérint a halál És tovább áll. Nem láttam.A testem már remegve hull Remegve hull alá a földre Még létezem, de a lelkem egyre lejjebb, lejjebb a síromig száll Miért fáj, mikor az egyik éjszakán elveszthetsz De aztán, eljöhetsz mindig…..
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Az Egyesült Államokban és Kanadában a városok versengve pályáznak a biciklisbarát cím kiérdemlésére. Nagy az igyekezet, mert pillanatnyilag úgy áll a helyzet, hogy nemcsak a kerékpárt használó helyiek tetszési indexét befolyásolja, hogy ott van-e a jelző a település neve…..
matyaskir (törölt) 2009.12.30 18:57:46
Közkeletű nézet a sajtófotóról, hogy a pillanatról szólnak, bemutatnak egy helyzetet, mint hogy Bajnai Gordon ünnepélyesen megnyitja az új petymegneveldét: az emberek megnézik a képet, és eldöntik, hogy a miniszterelnök a kisállatok sorsáért aggódó, felelős államférfi, vagy…..
Új MÁV blog Nem volt vicces... 2009.05.01 08:53:04
Nem első eset, hogy 2-3 kocsi helyett egy kocsi közlekedik az esztergomi vonalon. Persze van, amikor elég az egy kocsi is, de nem a tanítási-, munkaidő végén. Külön jófejségi faktor, hogy mind a mozdonyvezető, mind a kalauz, csak röhög a sok utazni vágyó "lúzeren"... Ők…..
Egy kérdéssel fordul hozzátok rajtunk keresztül Zoltán, aki egy ipari parkban koccant valakivel, amihez a rendőrség ki sem jött. Most nincs felelős, így a keletkezett kárt sem téríti meg senki. Egy ipari parkon belül történt az alábbi eset. Megyek vissza ebédidőről, előttem…..
Hiába csökkentheti bármilyen mértékben az Európai Unió a roaming-árakat, hiába számolja fel a tagállamok közötti belső határokat vagy teszi egyszerűvé a más tagállamában való munkavállalást, az istenadta nép jelentős részének még mindig tuti, hogy az uborkagörbület…..