Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giash

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában fel tudjuk fogni a magyar tévéadókon leadott felvételeket, de ez az izé a szentesi tévé archívumából egyszerűen felfoghatatlan. Ki, miért, minek, mikor, kivel és hogyan? ..
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
Giash 2007.01.09 20:30:53
 Ez a fiatalember a 17 éves Marco Raphael Castro. Marco az illinoisi Wheaton egyik középiskolájának tanulója, közismert tréfamester. Az iskola vezetése és a helyi rendőrség szerint Marco december 6-án elcsente az iskola menzájáról a salátadresszinges üveget, ügyesen…..
Subba Szeretetünnep: Cukorfalat 2006.12.18 16:51:00
A számtalan szerkesztőségünkbe érkezett karácsonyi üdvözlőlap közül eddig talán a Sugarloaf együttesé a legbizarrabb. Fene tudja, hogy a borzasztó betűtípus, a három ijesztő férfi vagy a rosszul magyarított Nelly Furtado tehet róla. Ha valaki tud ennél is rémisztőbbet,…..
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..