Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bödön Ödön

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon miért tagadja le a cég, hogy átvette a szegecsét vesztett bakancsot? Tisztelt HomárBlog! Nem szeretek ilyenhez folyamodni, de ez most már kikívánkozik belőlem. Eddig többször vásároltam a Playersroomnál és nem volt negatív tapasztalatom. Tavaly Októberben vásároltam a Playersroom-tól egy…..
Bödön Ödön 2016.05.02 16:17:18
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Bödön Ödön 2016.02.24 10:22:16
Bödön Ödön 2016.02.24 10:31:26
@Firestarter.18: Marmint o legyen a pssziv fel, nemde? ;-)
Bár az idegennyelv ismeretnél nyilván a tudás, és nem a papír számít, azért vannak olyan esetek, amikor mégiscsak kell egy plecsnis bizonyíték arra, hogy képesek vagyunk a bemutatkozásnál szofisztikáltabb megnyilatkozásra is mondjuk angolul. Az alábbi sztori kapcsán nehéz…..
Bödön Ödön 2016.01.22 10:03:03
@Semmitnemérszakitiltással: Pontosan. Aki egyetemre jart, annak nehogy mar egy nyelvvizsga gondot okozzon, az az ember nem erdemli meg a diplomat.
Bödön Ödön 2016.01.22 10:12:27
@Semmitnemérszakitiltással: Nalunk a munkahelyen pl. az a helyzet, ha nem tudsz valamit idoben megcsinalni, kapsz egy masodik eselyt talan, de harmadikat nem. Es nem itthon dolgozom.
Ha a brit tudósok egyszer felmérést készítenek arról, hogy az újévi fogadalmak hány százaléka kapcsolódik a sport, mozgás elkezdéséhez / folytatásához, talán egész érdekes eredményre juthatnának. Hát még ha azt is vizsgálnák, hogy a fogadkozók mekkora hányada tart ki az elhatározása mellett mondjuk…..
Bödön Ödön 2016.01.22 09:05:49
Önnek is van egy története? Írjon nekünk amunkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot Kedves MT blog,   Egy multinál dolgozom már jó ideje. A héten eddig…..
Bödön Ödön 2015.12.15 09:54:12
Akadnak, akik azt mondják, ez a zakóügy piszlicsáré, meg nem is fontos, meg olyan bulváros. De nincs igazuk. A gőg beszél belőlük. Ellenben ez a zakóügy cseppben a tenger, rávilágít némely dologra a Fidesz újgazdag elitje kapcsán. Mert nézzük csak, mi derült ki a Szijjártó…..
Bödön Ödön 2015.11.13 14:19:36
@Bödön Ödön: Ja, hogy nektek nincs?
Bödön Ödön 2015.11.13 15:27:07
Az utazóközönség rém peches, a GYSEV meg elképesztő béna, mert Melinda leveléből is látszik, hogy  a rendkivüli helyzetekben elsősorban odafigyelést és tájékoztatást várnak az emberek. (Pinnye egyébként egy kicsi község, a hazai telefónia türténetének szempontjából…..
Az S.G-nek ígért 2 hétből 2 hónap lett, a hivatalos szerviz meg ezalatt nem nagyon csinált semmit. Végül egy félig elkészült javításért akarták elkérni a teljes árat, tehát összességében semmi nem teljesült abból, amit eredetileg vállaltak, az ügyfél viszont tehetetlen.…..
Sziasztok! Fél évvel ezelőtt kénytelen voltam munkahelyet változtatni, ugyanis a válság miatt megszűnt a cég, ahol dolgoztam. Szerencsére hamar sikerült talpra állnom, és pár hetes keresgélés után sikerült elhelyezkednem egy cégnél.   A munka elég nehéz volt, napi 10-12…..
Bödön Ödön 2010.01.25 12:14:52
Még novemberben kaptunk beszámolót a svájci közlekedésről, ezt egészíti ki most Balázs a saját tapasztalataival. Nemrég volt egy cikk a svájci közlekedésről. Pár apróságot szeretnék még leírni. Az itteni KRESZ csak pár apróságban tér el a magyartól. Az átlag svácji…..
Kedves Despota és tisztelt HR asszisztensek, ügyintézők!   Bölcsész diplomám van (nem nyelvszak), a magát legjobbnak tartó magyar egyetemről (ELTE), közel 10 éves tapasztalatom a saját szakmámban. Dolgoztam már a versenyszférában itthon és külföldön is, de tapasztalataim…..
Bödön Ödön 2010.01.18 23:27:30
hm
Programozó Programozó - a szakma 2010.01.18 20:27:07
Jómagam is programozó vagyok. Ifjú koromban sosem gondoltam volna, hogy ez lesz belőlem. Hosszú út volt. De megérte? Erre a kérdésre majd nyugdíjazásomkor válaszolok.No, de kezdjük el a  történetet, miről szól a szakma, kiknek való, mit hogyan merre mikor...In medias res..Kis…..
Határozott jelzést küldött a befektetőknek Oszkó Péter pénzügyminiszter a Financial Times-ban ma megjelent nyilatkozatával, amely szerint Magyarországnak többé már nincs szüksége a Nemzetközi Valutaalap (IMF) pénzügyi segítségére és a következő politikai erőtől függően…..
Bödön Ödön 2010.01.18 19:30:05
hm
CsakNorrisz 2 hónapja vár a Közlekedés Biztosító Egyesület döntésére és a biztosítás kifizetésére, pedig a balesete egyértelmű volt: a károkozó másik fél elismerte felelősségét és kész. Ehhez képest most folyik a felülvizsgálat felülvizsgálata, CsakNorrisznak pedig ki…..