Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klimahisztiverseny győztes

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nagyon sok minden más, mint korábban: vírus, maszk, kijárási tilalom, a tűzijátékok használatának korlátozása, stb. Ezért megkérdeztem a Facebookon elérhető embereket, hogy idén fognak-e tűzijátékozni? Az eredményeket lent olvashatjátok...
Például attól, hogy agyonnyomja őket az állami apparátus..
klimahisztiverseny győztes 2020.09.29 04:58:01
@morph on deer: A szexualitas reszben neveles kerdese. Az emberekre kulonosen a kialakulatlan, bizonytalan fiatalokra nyomas gyakorlassal lehet hatni. Azt hogy mit tekintunk szexualisan vonzonak, elfogadottnak azt a tarsadalmi kornyezet jelentosen befolyasolja. Az okori gorogorszagban sem volt mindenki buzi, de az embereket megis sikerult dontoen homoszexualissa alakitani, mert olyan volt tarsadalmi kornyezet, elvaras. Es a kulonbozo "civil" szervezetek jelenleg is ezt csinaljak, megprobalnak minnel tobb, az identitasaban bizonytalan embert legalabb atmenetileg meggyozni arrol, hogy homoszexualis. Persze az ilyen emberek nem valodi homoszexualisok, es hosszutavon nem is maradnak azok, de jo nehany evre meglehet ezeket az embereket zavarni, mire sikerul kikeveredniuk belolle es visszatalalni a igazi szexualitasukhoz.
Tehat nem az a baj, hogy a valodi melegeknek segitenek felismerni, feldolgozni, elfogadni a homoszexualitasukat, hanem hogy a nem homoszexualis embereket felhasznalva a sajat celjaikra, ideologia politikai okokbol homoszexualissa nevelnek. Ezzel sulyos karokat okozva az egyennek es a tarsadalomnak is.
Veled is megtörténhet. ..
klimahisztiverseny győztes 2020.07.26 22:04:58
A múltat végképp elhazudni...
klimahisztiverseny győztes 2020.07.04 17:34:41
@R.V.Juli: Ugy van, tobb tamogatast a Torok szurkefarkasoknak, hogy gyakrabban talalkozhasanak a Kurd barataikkal Becsben.
A többször kivégzett Dózsa László méltó trianoni megemlékezése Ugyan ezt nem szabad, de van, akinek mégiscsak már-már kötelező Ez az uborkás kép az alant látható üzenettel lesz teljes...
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
Kilőtt a vírus Magyarországon, mióta a kormány azt állítja, hogy sikerült lelassítani...
Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. ..
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
Kezdjük a sor elejét néhány hashtaggel. #kocsogaudis, #parasztbéjemvés #hülyeszuzukis. Ha kidühöngtük magunkat, kezdjünk el a saját házunk táján is sepregetni. Senkivel sem fordult már elő, hogy véletlen tovább maradt fent a távolsági fényszóró vagy az irányjelző ugye? Mindenki pontosan tudja és…..
Lopnak rendületlenül. ..
klimahisztiverseny győztes 2020.03.04 22:21:49
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Nem hiszem, hogy kulonbseget lehetne tenni ezek kozott a teve es kecskebaszo, nemieroszakolo kanibal terroristak kozott, akik mostmar virust is terjesztenek,
Orbán Magyarországra hívja a török diktátort. ..
klimahisztiverseny győztes 2020.03.01 23:40:32
@morpho: Kamugeri vallalta hogy betelepit 1 millio arabot Budapestre, ezert nincs penz legkondira a metroba. Pedig tavaly meg felmeztelen tuntettek kamugeriek a legkondiert.
Egyszer már bejött. ..
klimahisztiverseny győztes 2020.02.14 19:10:38
klimahisztiverseny győztes 2020.02.14 19:11:56
klimahisztiverseny győztes 2020.02.14 19:16:38
Egyre többen – leginkább a fiatalabb korosztály tagjai – éreznek növekvő, nem múló aggodalmat a klímaváltozás, a természet pusztulása miatt. Az öko- vagy más néven klímaszorongás hivatalosan egyelőre nem betegség, de kétségtelenül létező állapot, amit megkeseríti a mindennapokat. De hogyan…..
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..