Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakeztengedte

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten bizony, alig várom, hogy a benzin elérje az újabb lélektani határt. Az persze más lapra tartozik, hogy kinek van ekkora, és egyáltalán ennyi lelke. Bizony én is ebben az országban (l)élek, és én is ennek szívom a (benzingőzös) levegőjét (is). (Sőt már 2011-ben a maihoz képest fél áron is…..
csakeztengedte 2022.06.06 17:22:19
@laci_52:
Hülyeség, a kormány simán csökkenthetné az adótartamát.
De mint mindig, más aszával veri a csalánt.

Nem kell a csúsztatás, épp elég gomba van már itthon.

Fürödjetek csak a mérhetetlen gyűlöletben és irigységben, az megy nektek és élvezitek is. Közben egy egész népet húztok le a sötétségbe.

Gratulálok!
Kirill a magyar református pátriárka Nem mondhatni, hogy a magyar kormányfő és általa Magyarország megítélése ez idő tájt éppen csúcsokat döntögetne az európai közvélekedés és az európai „utca embere” szemében. Az Európai Néppárt korábban Fidesz szövetséges tagjai már nyíltan felteszik a kérdést,…..
A kormányfő igyekezett kihozni a legtöbbet abból az alkupozícióból, amit az Európai Unió sokak szerint túlzottan demokratikus döntéshozatali mechanizmusának köszönhet. Az sem zavarta, hogy szinte mindenkit magára haragított azzal, hogy késleltette a hatodik szankciós csomag elfogadását, ezzel nyerve…..
csakeztengedte 2022.06.03 22:26:09
Európai gondolkodók sorozatunk korábbi vendége meglepő statisztikára hívta fel a figyelmet: Magyarország dobogós a mindennapi kerékpárhasználatban. Mi ennek az oka, és hogy áll a többi uniós ország?..
csakeztengedte 2022.06.03 22:24:55
Minden dohányzással kapcsolatos dolog zsigeri kritikája nem csupán egy elhibázott döntés, de magában hordozza azt a lehetőséget is, hogy ezzel ártunk csak igazán mindenkinek. Clive Bates   Igen, a dohányipari vállalatok sok évtizeden keresztül keményen dolgoztak azért, hogy kétes hírnevet…..
Az Ukrajnában február 24 óta zajló háború esetleges eszkalálódása ma a legjelentősebb biztonságpolitikai kérdés (és kockázat) a világon. Jelenleg senki nem ismeri ugyanis Vlagyimir Putyin (vagy kiszemelt utódja) terveit. Az sem világos (még a katonai szakértők számára sem), hogy legyőzheti e…..
Ritkán szoktunk a szeka.blog.hu korábbi bejegyzéseire hivatkozni, de ezúttal ez elkerülhetetlen. Közvetlenül az új Orbán-kormány hivatalba lépése előtti bejegyzésünkben ugyanis elég pontosan megjósoltuk, milyen megszorító intézkedésekkel indítja tevékenységét a kabinet. Az is figyelemre méltó, hogy…..
csakeztengedte 2022.05.28 17:36:58
A csütörtöki kormányinfó szerint, már a külföldi rendszámú személygépkocsik sem tankolhatnak az „olcsó” üzemanyagból. Mondanám, hogy bombaként robbant a hír, de ebben a „háborús vészhelyzetben” ez nem túl „divatos” kifejezés. Arról nem is beszélve, hogy (legalábbis) a benzin igencsak…..
csakeztengedte 2022.05.28 17:35:59
Csókay András megosztó személyiség. Vagy rajonganak érte az emberek, vagy pedig a víz is kiveri őket tőle. Miért? Mert amikor megszólalásra kap lehetőséget, akkor mindig előkerül a személyes hite, Isten és Jézus. Akár díszpolgári címről van szó, akár a bangladesi sziámi ikrek szétválasztásáról, akár…..
csakeztengedte 2020.11.01 14:55:32
csakeztengedte 2022.05.17 18:39:44
panelmedve Berki halála 2022.05.06 16:00:26
Kép forrása: szegedma.hu Az alig 41 éves egykori labdarúgó, FTC-vezér majd médiaceleb csütörtökről péntekre virradó éjjelen halt meg, egyelőre teljesen ismeretlen okból, IX. kerületi, társasházi lakásában. Botrányos életet élő, büntetőfékező (emiatt elítélt), politikával is kísérletező, gyanús…..
csakeztengedte 2022.05.08 23:09:22
  Egészen bicskanyitogató, ahogyan a nyugati nagyokosok kioktatnak bennünket demokráciából. A jelenség egyáltalán nem új; évtizedek óta lenézően osztogatják az észt, hogy miképp is kéne élnünk. Ami megváltozott: ma már a formára sem adnak. Ma már úgy dirigálnak és úgy kérnek számon, hogy a…..
Holnap lesz három éve, hogy kigyulladt és leégett a Notre-Dame-székesegyház, Párizs ikonikus épülete, egyben Európa egyik legnépszerűbb turistalátványossága. A felújítási folyamatot a bonyolult stabilizálási munkák, a „kortárs újjáépítés vagy historizáló helyreállítás” vitája és a pandémiás helyzet…..
csakeztengedte 2022.04.15 09:44:09
@antisocialnetwork: Jesszus, de buta vagy :)
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
  "Az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet. Rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga idézett elő." - jövendölte Facebook-bejelentkezésében Jakab Péter a választás éjszakáján, majd arról beszélt, hogy az ellenzéknek kell átvennie az ország vezetését, amint a népharag…..
Az idegbecsípődés súlyosságának mértéke eltérő lehet, ezért fontos az arányos és megfelelő kezelés megválasztása...
csakeztengedte 2022.03.31 20:22:01
A jó dolgában hülyülő, frusztrált idióta értelmiséginek látszók legújabb sportja, hogy megkérdőjelezzék a jelenlegi világrendet. Nem is lenne ezzel baj, ha megmaradna értelmiségi szellemi maszturbáció szintjén a dolog, de az internetnek hála ostoba prolik ezreinek velőt rázó primitívsége…..
Az ukrajnai háború alapvetően az angolszász világ és Kína között húzódó eurázsiai térség újrafelosztásáról szól. A Putyin-korszakban a politikai, gazdasági, demográfiai szempontból egyre gyengülő Oroszország, amely hamarosan államcsőddel néz szembe, "dupla, vagy semmire" játszott Ukrajnában. Ha…..
Pontatlan volt az államfői szűzbeszédében Novák Katalin, amikor azt mondta, hogy annak a generációnak tagja, amely készen kapta a nemzeti függetlenséget; ki kellett volna egészítenie azzal is, hogy ugyanígy készen kapta a NATO-, és az EU-tagságot is! Az általa olyannyira csodált kormányfő…..
csakeztengedte 2022.03.12 13:47:16
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Megbuktatok. Már mindenki világosan látja mit képviseltek. Hogy minden dezinformációtok, hazugságotok milyen végső célt szolgált és szolgál ma is. Európa és a világ szégyenei lettetek. Már látszik ki az ügynök, ki a diktatúra embere. Voltál olyan hülye te is, hogy 2 perc megtudni ki vagy és hol vagy. Isten hozott az új világban. Az új világrendben, amit innentől mi írunk, nem ti. Tovarisi Konyec!
  A csütörtök reggel elindult orosz támadás kapcsán a hazai elemzők egy része kitér arra is, vajon miként befolyásolhatják az események a magyar kampányokat, illetve az alig több mint egy hónap múlva esedékes választásokat. Hallunk olyan hangokat, hogy a háború fordulatot jelenthet idehaza is, ám…..
csakeztengedte 2022.02.26 20:39:46
Aligha akad olyan ember, aki ne tudna semmit sem arról, ami most Ukrajnában történik. Az egykori uralkodó dinasztiák közül kettő olyan van, amelyik valamilyen módon direktebb módon érintett. Az egyik az orosz nagyhercegi család, a másik pedig a Habsburgok...
csakeztengedte 2022.02.26 20:39:13
forrás: fox8.com A mai napon, 2022 február 24-én hajnalban a Vlagyimir Putyin vezette Oroszország hadserege három irányból nagy erejű támadást indított Ukrajna ellen, a február 21-én megkezdett kelet-ukrajnai megyék (Luhanszk, és Donyeck) megszállásának folytatásaként. Az offenzíva hajnalban ukrán…..
csakeztengedte 2022.02.25 09:20:11
@Fritz Gerlich: Mindjárt lepotyog egy-kettő.
Tudom hogy sokan közületek szerettétek az immár több, mint öt éve jégre tett Techstory blogot, amelynek gazdája walter néha megtisztel minket egy-egy bejegyzéssel, amit a Ritkán Látható Történelem formátumához igazít. Most örömmel jelentem hogy mindjárt két cikkel is jelentkezik, amik az óceánjárók…..
csakeztengedte 2022.02.17 00:34:17
A briteknél elvileg az évtized végére a politika becélozta az átállást villanyra.Különösebb ellenállást nem is fejtett ki a sajtó, vagy az ipar, ki merne ilyen "nemes" cél ellen nyilvánosan felszólalni? Az autóiparuknak nagyjából mindegy, az okok sokrétűek, de összegezve kijelenthetjük, hogy a…..
Vendégszerzőnk, dr. Rigó Mihály újabb alapos cikke ezúttal az M0 körgyűrű problémáját, illetve különböző tervezők megoldási javaslatait járja körül. Előrebocsátjuk, hogy egyesületünk nem ért mindenben egyet az itt bemutatottakkal, például mi alapvetően nem közúti megoldásban gondolkozunk: szerintünk…..
A szállingózó hópelyhek, a frissen esett hó nyugalma szívmelengető látvány. Az idősebb korosztályt azonban félelemmel tölti el a téli időjárás. A havazás, az ónos eső, a lefagyott, jeges járdák és utak, a nedves padló pedig mindannyiunk számára potenciális veszélyforrást jelentenek, a megfelelő…..