Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betkó

16 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
Aki krimit fogyaszt, rossz ember nem lehet. De attól még persze választhat rossz krimit. Mert vannak ezek az előrecsomagolt, főcímtől végefőcímig a cselekményt egy az egyben kibontó, karakterfejlődésre mit sem adó, 45 perces gyorsfogyasztásúak. Nincs ezekkel semmi baj, sőt, gyakran megteszik, ha…..
Betkó 2016.03.21 16:15:24
Leszögezném rögtön, hogy a Híd amerikai verzióját láttam, az első évadot, jó nyomasztó noir volt, de pont ezért az eredetit nem nézem meg. Sajnos eléggé sok sorozatot nézek, nem tudok mindent, amit kedvem lenne még bevenni a listámra. Ami nekem tetszett, de sajnos egy évadoskasza volt, (MIÉÉÉÉRT???) az a Forever, a hangulata és a remek karakter/színész casting, de a sztori miatt is. Szépen összerakott évad volt no..
A The Blacklist szórakoztató, remekül pörög és minden rész izgalmas is, az átívelős sztori mellett, csak hát a főszereplő "színésznő" egy tragédia :-(
A 11.22.63 most nálam hangulatban, minőségben, érdekességben a csúcs. A Sherlock-ot előrébb vettem volna, pazar munka, de az Elementary is van olyan jó Sherlock témában...
A Limitless stílusbravúr a javából, simán TOP3-as, a Quantico castingja gyenge, de most már végignézzük, a Blindspot is jól indult, de ellaposodott, várom a nagy cliffhangert vagy bármit, ami visszarántja a középszerből. Itt megint a főszereplő "színésznő" az idegesítő faktor...
A Célszemély idén utoljára jön májusban, rövidebb évaddal, de szerethető volt, casting teljesen jó, a részek 2/3-a is érdekes volt...
Az Agent Carter, bár ugye Marvel, szerintem semmiképpen sem képregényes, inkább egy jó hidegháború kezdetén játszódó krimi a maga remek stílusával és sztorikkal, korhű részletekkel és furcsa industrial kütyükkel...
Emellett is van pár sorozatom, de a fent említettek közül pár havas, zord körülmények között játszódóval teszek próbát szerintem.
Kösz a listát.
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
Széles körben elterjedt nézet, hogy a Star Wars 1977-es debütálásával (majd később folytatásai révén) tulajdonképpen már megágyazott a mai blockbuster-iparnak. Nem kevesen vannak, akik odáig merészkednek, hogy egyenesen - és kizárólagosan - ezt a filmfolyamot vádolják azzal,…..
De hogy! Mutatjuk: Az (ál)lap hátsó oldalán van egy keretes írás, amiben figyelmeztetik az olvasókat, hogy ez nem az a Magyar Hírlap, és csak azért jött létre, hogy pozitív, a kiadónak kedves híreket jelenítsenek benne, de lehet ez kevés lesz egy perben, mert a lap nevét, a…..
Friedmann cukrászda & bistro - 2040 Budaörs, Szabadság út 306. - gasztro / étterem teszt és kritika Nem tudom miért, de megmagyarázhatatlan okokból nem sokat vártam ettől a helytől, aztán jól meglepődtem. Csütörtök, késő délután léptünk be a budaörsi bisztróba. Az…..
A Fővárosi Bíróság a napokban visszautasította a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nyilvántartásba vételi kérelmét – immár másodszor. Az okok: gondok vannak a névvalódisággal, túl általános az alapvető tevékenység megfogalmazása, nem csatoltak vagyonmérleget és eddigi…..
Betkó 2013.09.27 15:12:20
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ezen még most is sírok :-))))))
Betkó 2013.09.27 15:14:58
@gabuscica: De. Meg Stadionméretű trafikokra is szemet vetettünk. Meg még egy csomó mindenre, ezért lesz a Parlament a Kanári-szigeteken például.
Betkó 2013.09.27 15:19:03
@Betkó: Bocs, a Kajmán-szigeteken lesz a Parlament csak éppen tervezek egy nagy dolgot a Kanári-szigetekre és bezavartam magamat :-)
Subba Szobatárs gyilkolós prank 2013.05.27 12:19:00
A szobatársat kereső fickó vérben úszó nővel és kalapácsos gyilkossal várja a hírdetésre jelentkezőket. ..
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
Subba T.A.T.U. 2012.12.11 23:34:11
A román Voice-ban lépett fel a jó pár éve eltűnt, egyslágeres T.A.T.U. ..
Kicsordult egy kósza könnycseppem, miközben kamilláztam tág pupillával a napi tutit: 2013. júliusig el KELL tapsikolni Ámerikában 3,88 Mrd forintot (Há' mégsem 4, mi ez a címben, mi? Manipuláció?) azaz 15 millió $ zöldhasút, nagyduzzogva de hirtelen ám, huszáros csörtetéssel a…..
Subba Az új iPhone 2012.09.13 16:44:17
Nem. ..
Magyarország legnagyobb televíziós személyisége a hétvége médiaeseménye után, nem vette túl jól a jogos kritikát, és következő frappáns szánalmas írással válaszolt. Kedves Ceglédi Zoltán!Sokat gondolkoztam azon, hogy reagáljak-e arra mocskos, szennyre, amit papírra vetett,…..
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
Betkó 2012.09.02 19:07:10
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
Betkó 2012.05.03 15:26:43
@crepitation: Azt hiszem alapvető téves megítélés van itt a gázos grillezés kapcsán. 1: nem tart 30 percig parazsat csinálni. 2: egyenletesen átsüt, egyszerre lesz kész minden, egyszerre lehet étkezni. 3: Van Fa-chips, ami füstöt tud csinálni, így ízhatásra a faszeneshez hasonló (és faszenes grillversenyeken is használják, hoppá!) 4: könnyű tisztántarthatóság. 5: egy nyarat végigvittem a 11kg-os palackkal: 4900.- HUF házhozszállítva a cseréje! Ez kb. 5 faszenes sütés anyagköltsége. Én kb. 20x grilleztem... És még sorohatnám. Ismétlem, JOBB a gázos grill. De minden faszenes sütős azzal szenved amivel csak akar.
Betkó 2012.05.03 15:32:41
@hpapagaj: Fa-chips. Nagyon jó cucc. Vettem egy zacskót, whiskys hordó feldarálva, isteni zamata és illata lesz a steak-nek. Kb 2000 HUF és még megvan a negyede kb, május 1-én is használtam marhához, citromborsos kéreggel mennyei lett a hús...
Egy kicsivel több és merészebb szexuális tartalmú képek, videók lesznek majd megtalálhatók az oldalon, a férfiak nagy örömére.A nők örömére is tudnék, de az nagyon ízléstelen, vagy brutális lenne :) ... így az nem lesz!Kezdjük is el:..
Betkó 2011.10.06 21:37:45